Το καλάθι σας είναι άδειο


ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.  

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: ΑΝΑΤΙΜΗΣΗ ΤΙΜΩΝ ΣΕ JANE IREDALE, ENVIRON, ANP, REVITALASH από 01/02/2023  

Τρυπώσαμε στη σχολή του Make Up Artist Φρέντυ Καλομπράτσου, Freddy Make Up Stage: Ξεκίνησε το νέα τμήμα Dry styling με τον Νικόλα Βιλλιώτη!

Περνώντας χθες τα απόγευμα από την περιοχή του Ψυρρή, έκανα μία στάση στη σχολή του διάσημου Make Up Artist Φρέντυ Καλομπράτσου για να μιλήσουμε για το μακιγιάζ και τις νέες τάσεις για την άνοιξη - καλοκαίρι 2012 (θα σου πω εκτενέστερα σε άλλο ποστ).

Προς μεγάλη μου έκπληξη εκεί βρισκόταν και ο Νικόλας Βιλλιώτης, ένα από τους καλύτερους hairstylists της Ελλάδας και υπεύθυνος για το στυλ μαλλιών μερικών από των διασημότερων ελληνίδων (για την ιστορία να σου πω ότι ο Νικόλας έκανε το χώρο της showbiz να παραμιλάει με το χρώμα που έχει στα μαλλιά της η Σίσσυ Χριστίδου αλλά και τις αλλαγές της Έλλης Κοκκίνου!).

Τί έκανε όμως εκεί ο Νικόλας Βιλλιώτης;

Στη σχολή Freddy Make Up Stage ξεκίνησε ένα νέο τμήμα για dry styling. Ο Φρέντυ Καλομπράτσος, αντιλαμβανόμενος τις συνεχείς απαιτήσεις της αγοράς που υπαγορεύει η εποχή, καινοτόμησε για άλλη μια φορά με ένα ακόμη τμήμα για όσους επιθυμούν να γίνουν στυλίστες μαλλιών.
Ο ίδιος πρεσβεύει ότι οι γνώσεις που πήρε, φοιτώντας, στην ακαδημία του Vidal Sassoon έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στη μετέπειτα επιτυχημένη πορεία του στο χώρο, ως make up artist, καθώς έτσι είχε την αισθητική να δημιουργήσει ολοκληρωμένες εικόνες στη δουλειά του. Εξάλλου είναι πλέον αποδεδειγμένο ότι οι ρόλοι μεταξύ ενός στυλίστα, ενός hairstilst και ενός make up artist είναι αλληλένδετοι.

Με γνώμωνα την ύλη και τις εμπειρίες που εξέλαβε ο ίδιος ο Φρέντυ από τις σπουδές του στην μεγαλύτερη Ακαδημία Μαλλιών, δημιουργήθηκε ένας κύκλος σπουδών υψηλών προδιαγραφών που στόχο έχει να μυήσει τους σπουδαστές στο styling μαλλιών και στις διάφορες τεχνικές χτενισμάτων, ξεφεύγοντας από τα κλασικά μοτίβα και στερεότυπα της απλής εκτέλεσης αφού τα εφόδια που θα δωθούν έχουν σαν κύριο στόχο να απελευθερώσουν την δημιουργικότητα των σπουδαστών για να μπορέσουν να ξεχωρίσουν στον απαιτητικό χώρο.
Ο Νικόλας Βιλλιώτης, λοιπόν, επιλέχθηκε διότι εκτός από το ταλέντο του, διαθέτει την ικανότητα της διδασκαλίας και φυσικά την διάθεση να μεταδώσει και να προσφέρει τις απαραίτητες γνώσεις με τον πιο δημιουργικό τρόπο.

Το τμήμα απευθύνεται σε όλους τους αρχάριους που τους αρέσει η τέχνη του Dry Styling αλλά και στους επαγγελματίες Make Up Artists που θέλουν να μάθουν μία ακόμα τέχνη που μπορεί να λειτουργήσει ανεξέρτητα ή σε συνδυασμό στην επαγγελματική τους πορεία!

Για απόφοιτους σχολών κομμωτικής ή επαγγελματιές που ήδη εργάζονται και επιθυμούν να κάνουν ένα βήμα παραπέρα στην τέχνη της κομμωτικής, εξειδικεύοντας τις γνώσεις τους μα πάνω απ’όλα εμπλουτίζοντας τη φαντασία τους, τελειοποιώντας την τεχνική τους μπορούν, στη συνέχεια, να παρακολουθήσουν το Master Course Κομμωτικής που λειτουργεί  στη σχολή Freddy Make Up Stage με τον μοναδικό Στέφανο Βασιλάκη!

Περισσότερες πληροφορίες για τα τμήματα Μακιγιάζ, Dry Styling και Κομμωτικής μπορείς να μάθεις καλώντας στη Σχολή Freddy Make Up Stage στο 210331011 (Παλλάδος 24 - 26, εντός στοάς, Β' Όροφος, Ψυρρή)

Καλή συνέχεια! Αν σου άρεσε αυτό που διάβασες πάτα το κουμπί SHARE! Για περισσότερα νέα και πολλούς διαγωνισμούς με δώρα κάνε LIKE στη σελίδα μας στο Facebook! Έχεις και twitter? Ακολούθησέ μας!

Αφήστε μια απάντηση
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ