Το καλάθι σας είναι άδειο

5% εκπτωση καλλυντικά με κάρτα100% γνήσια καλλυντικα

ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. 

Kρέμες προσώπου με υαλουρονικό οξύ

Το υαλουρονικό οξυ, γνωστό και ως υαλουρονάνη αποτελεί πολύτιμο φυσικό συστατικό του οργανισμού μας.

υαλουρονικό οξύ

Yπάρχει στα μάτια, στους συνδέσμους των οστών και στο δέρμα κι αν θέλαμε να περιγράψουμε τη δράση του, θα λέγαμε ότι αποτελεί φυσικό μαλακτικό και ενυδατικό στοιχείο.

υαλουρονικό οξύ

Στο δέρμα, η παρουσία του συντελεί στην

  1. Ενυδάτωση του δέρματος δεσμεύοντας νερό. Το υαλουρονικό οξύ μπορεί να συγκρατήσει ποσότητα νερού έως 1000 φορές το βάρος του.
  2. Λίπανση του δέρματος και διατήρηση ελαστικότητας. Ένα  μόριο υαλουρονικού μπορεί να αυξήσει τον όγκο του 18 – 20 φορές.
  3. Προστασία του δέρματος. Παράγει κολλαγόνο και νέα κύτταρα.

Στα καλλυντικά προϊόντα, ορούς και κρέμες χρησιμοποιούνται συνήθως και οι 3 τύποι μοριακού βάρους του υαλουρονικού, καθώς κάθε βάρος έχει διαφορετική δράση:

  • Το Υαλουρονικό οξύ υψηλού μοριακού βάρους παραμένει στην επιφάνεια δημιουργώντας ένα φράγμα που εμποδίζει το δέρμα από την αφυδάτωση με την αύξηση της ενυδάτωσης
  • Το Υαλουρονικό οξύ του μεσαίου μοριακού βάρους προσφέρει μια βαθιά ενυδάτωση με παρατεταμένη δράση σε χρόνο κατά των ρυτίδων.
  • Το πολύ χαμηλού μοριακού βάρους Υαλουρονικό οξύ διεισδύει στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, βελτιώνοντας την ελαστικότητα του δέρματος, με ισχυρή δράση κατά των ρυτίδων.

Πλέον, θα το βρεις σε πολλά προϊόντα ομορφιάς. To Θεωρούμε απαραίτητο συστατικό καθώς ύστερα από μία ηλικία αρχίζει και μειώνεται χρόνο με το χρόνο κι  σου προτείνουμε μερικές από τις αγαπημένες μας κρέμες απο το Beauty Paths.

Δες εδώ μερικές από τις κορυφαίες κρέμες με υαλουρονικό οξύ!

Αφήστε μια απάντηση
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ