Το καλάθι σας είναι άδειο

ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. Λόγω Black Friday ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις στις παραδόσεις των αποστολών.

Φίλων σκέψεις...συνέχεια: Ένα προφυλακτικό από τα έγκατα της Ανατολίας!

Αυτή τη σελίδα την κρατάω για τους φίλους μου. Εδώ όσοι από αυτούς θέλουν, μπορούν να μοιράζονται μαζί μας σκέψεις τους, προσωπικές αναζητήσεις, αστεία περιστατικά κ.α

Μετά από το πολύ ωραίο post της φίλης μου,twitter-φίλη, Μαίρης, η εκρηκτική και γεμάτη πάθος Αφροδίτη -άλλη μία πολύ καλή φίλη που γνωριστήκαμε στο twitter- (θα καταλάβετε από το post της γιατί την χαρακτηρίζω έτσι) μου έστειλε σήμερα το δικό της. Μόλις το άνοιξα γέλασα τόσο πολύ. Για να είμαι ειλικρινής νόμιζα, με τον τρόπο που τα έγραφε, ότι έβλεπα σκηνές από ταινία!

Αν έχεις την περιέργεια και θες να γελάσεις κι εσύ διάβασέ το!

"Θυμάμαι ακόμα την πρώτη φορά που αγόρασα προφυλακτικά. Μόλις είχα τελειώσει το λύκειο και ήμουν διακοπές στην Πάρο. Ο τότε φίλος μου με προκάλεσε να το κάνω, εφόσον στην πόλη μου δε θα το έκανα ποτέ! Όχι ασφαλώς γιατί θα με ήξερε κάποιος, αλλά γιατί ήταν ντροπή να το πω…? ταμπού να το πω…? άλλα κ τα χρόνια τότε να το πω…?

Εν πάση περιπτώση αφού αγόρασα σερβιέτες(δεν είχα περίοδο) μια κρέμα για κάψιμο απ τον ήλιο (δεν είχα καεί) μια οδοντόκρεμα (χαμένη δε θα πήγαινε) και ασπιρίνες (εντάξει, κάθε μέρα hangover είχαμε) τόλμησα να ζητήσω και προφυλακτικά! Κ βέβαια εκείνα τα χρόνια δεν τα είχαν φάτσα κάρτα μπροστά να τα δεις κ να τα πάρεις, οπότε με ρωτάει κ τι είδους! Ό,τι να ναι απάντησα, πλήρωσα άρον άρον και βγήκα κατακόκκινη! Άλλωστε το στοίχημα το είχα κερδίσει!

Τα χρόνια πέρασαν, το να αγοράσει μια γυναίκα προφυλακτικά έχει πια απενοχοποιηθεί σαν ενέργεια, τα αγοράζουμε απ τα σουπερμάρκετ, απ τα μηχανήματα στα clubs, απ τα περίπτερα, γενικά δεν έχουμε κανένα πρόβλημα.

Και έρχεται μια στιγμή όπου έχεις επισκεφτεί μια επαρχιακή πόλη στα έγκατα της Ανατολίας. Κι ενώ δεν το περίμενες, συναντάς τον άντρα που ξυπνάει το ζώο από μέσα σου! Και είσαι απροετοίμαστη! Και τότε αρχίζει το ίδιο δράμα που πέρασες στα 18 σου…. Σε μια πόλη που οι γυναίκες φοράνε μαντήλα κ δεν υπάρχει bar να πάει μια γυναίκα… εσύ μπαίνεις σε φαρμακείο με 3 άντρες μέσα, κ αγοράζεις: liposan,ασπιρίνες(αξία αναλλοίωτη στο χρόνο) και σε μια άγνωστη γλώσσα προσπαθείς να εξηγήσεις ότι χρειάζεσαι προφυλακτικά! Και 3 άντρες δεν μπορούν να καταλάβουν ( και ούτε να το φανταστούν υποθέτω) Και του λες :”sex”! Και σου δίνουν τεστ εγκυμοσύνης! Και τους λες “ok!sex..?No baby!!!!”!

Kαι σου βγάζουν με κάποιο δισταγμό στην αρχή, δειλά δειλά, 2-3 μάρκες! Και δείχνεις όποια να ναι! Και σου τα διπλοτυλίγουν χωριστά απ όλα τ άλλα! Και βγαίνεις πάλι έξω κατακόκκινη!

Some things never change………………………."

Αφροδίτη σε ευχαριστώ πολύ! Είσαι θεά..(αλλά αυτό το ξέρεις ήδη)

Θα μου πεις τί σχέση έχει αυτό με την ομορφιά; Η ζωή είναι ωραία και γεμάτη, αστείες στιγμές. Μην ξεχνάς το προφυλακτικό!

Οι σκέψεις φίλων συνεχίζονται!

Καλή συνέχεια! Αν σου άρεσε αυτό που διάβασες, πάτα το κουμπί SHARE από κάτω!

Φίλων σκέψεις...συνέχεια: Ένα προφυλακτικό από τα έγκατα της Ανατολίας!

Αφήστε μια απάντηση
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ