Το καλάθι σας είναι άδειο

5% έκπτωση για πληρωμή με κάρτα100% γνήσια προϊόνταδωρεάν μεταφορικα για αγορές άνω των 65€. Αντικαταβολή 1,90€

ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. 

Το 1ο E-SHOP* με προϊόντα φροντίδας που συστήνουν δερματολόγοι και ειδικοί στην υγεία του δέρματος και των μαλλιών

*από το 2009

Ένα προϊόν όλα σε 1 για τέλεια μαλλιά! Uniq One, μία πολυθεραπεία μαλλιών που δρα σε πολλαπλά επίπεδα

Για να είμαι ειλικρινής το προϊόν μέχρι πρόσφατα δεν το γνώριζα! Ας είναι καλά όμως η Γιώτα, η Μάρθα και η Αλίκη που ορκίζονται σε αυτό και με κατατόπισαν πλήρως, πριν το δοκιμάσουμε εδώ στο γραφείο.

Το  UNIQ ONE είναι στην ουσία μία πολυθεραπεία μαλλιών που δρα σε πολλαπλά επίπεδα. Το καλοκαίρι το χρησιμοποιούν στη θάλασσα για προστασία της τρίχας από τον ήλιο και τη φθορά. Θρέφει και επανορθώνει τα ξηρά μαλλιά, βοηθάει στο styling,δίνει λάμψη και βοηθάει τη τρίχα να μην φριζάρει, δίνει όγκο, κλειδώνει το χρώμα, ξεμπερδεύει τα μαλλιά!

Τί άλλο θες; Πρόκειται για  ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ Θεραπεία μαλλιών 10 σε 1!

 

 

Η πρώτη μάσκα μαλλιών που δεν χρειάζεται ξέβγαλμα και προσφέρει 10 πραγματικά αποτελέσματα με τη χρήση ενός  μοναδικού  προϊόντος!

Το UNIQONE είναι το προϊόν που πάντα ονειρευόσασταν για τη φροντίδα των  μαλλιών σας.  Σας παρέχει όλα τα οφέλη, σε 1 προϊόν,  με μία εφαρμογή.
Πανεύκολο στη χρήση και με ιδιαίτερα ευχάριστο άρωμα, θα γίνει σίγουρα ο  ιδανικός σας σύντροφος για καθημερινή  χρήση σε νωπά ή στεγνά μαλλιά.

Το UNIQ ONE είναι διαθέσιμο σε επιλεγμένα κομμωτήρια και στο ηλεκτρονικό κατάστημα καλλυντικών www.beautypaths.eu, στα 15,00€

Διαγωνισμός UNIQ ONE: κέρδισε μία από τις πέντε συσκευασίες a.) γράφοντας το σχόλιό σας κάτω από αυτό το post
και  b.) κάνοντας
κοινοποίηση (Share) το post του διαγωνισμού που τρέχει στη σελίδα μας στο Facebook!

Συμμετοχές δεκτές έως τις 4 Φεβρουαρίου, στις 23:59. Κλήρωση στις 5 Φεβ.

Καλή συνέχεια! Αν σου άρεσε αυτό που διάβασες πάτα το κουμπί SHARE! Για περισσότερα νέα και πολλούς διαγωνισμούς με δώρα κάνε LIKE στη σελίδα μας στο Facebook! Έχεις και twitter? Ακολούθησέ μας!

48

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ