Το καλάθι σας είναι άδειο

5% έκπτωση για πληρωμή με κάρτα100% γνήσια προϊόνταδωρεάν μεταφορικα για αγορές άνω των 65€. Αντικαταβολή 1,90€

ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. 

Το 1ο E-SHOP* με προϊόντα φροντίδας που συστήνουν δερματολόγοι και ειδικοί στην υγεία του δέρματος και των μαλλιών

*από το 2009

Ένα make-up που συστήνω να δοκιμάσεις

Έχω χρησιμοποιήσει στη δουλειά μου πολλά, πολλά make-up ή πιο σωστά πολλά foundation και πάντα ψάχνω να βρω εκείνο που θα με κάνει να πω "ώπα,εδώ κάτι έχουμε...".

Αυτό που θα σου γράψω σήμερα για να είμαι ειλικρινής, Δεν φανταζόμουν ότι μπορεί να υπάρχει. Αν έχεις παρακολουθήσει τα άρθρα μου τον τελευταίο καιρό, θα έχεις διαβάσει αρκετές αναφορές και παρουσίασεις για τα προϊόντα της Jane Iredale, της Νο.1 εταιρείας mineral μακιγιάζ.

Η βάση από ορυκτά Purepressed base mineral foundation μοιάζει με πούδρα αλλά δεν είναι. Είναι ένα 4 σε 1 προϊον κάλυψης για το πρόσωπο: είναι το μέικαπ σου, είναι η πούδρα σου, είναι το κονσίλερ καθώς και το αντηλιακό σου με SPF20.

makeup jane iredale στη Χριστίνα έχω εφαρμόσει, κυριολεκτικά στα όρθια,μία μόνο στρώση Purepressed Base

Ναι, ναι, είναι όλα αυτά. Η κάλυψη είναι συγκλονιστικά τέλεια και όσο και να βάλεις (αν και πίστεψε οι χρωστικές των ορυκτών είναι τόσο έντονες που ελάχιστο προϊόν κάνει εξαιρετική δουλεια), δεν φαίνεται αφού συνδυάζοντάς το με τα βιταμινούχα hydration sprays της jane iredale, τα ορυκτά γίνονται πραγματικά ένα με την επιδερμίδα. Πρόκειται για συμπυκνωμένες φυσικές χρωστικές - μη αραιωμένα με ταλκ – και γι΄αυτό το λόγο δίνουν αξεπέραστη κάλυψη καθώς επιτρέπουν στο δέρμα να αναπνέει και να λειτουργεί κανονικά. Επίσης περιέχουν εκχυλίσματα άλγης που βοηθούν στην ενυδάτωση, ηρεμούν το δέρμα και του παρέχουν τα απαραίτητα αντιοξειδωτικά. make-up,makeup,Jane iredale,purepressed base

Δες ένα βίντεο για να πάρει μια εικόνα και σου ετοιμάζω πολλά ακόμη!

Nα σου πω ότι υπάρχουν 22 υπέροχες αποχρώσεις για να βρεις ακριβώς το δικό σου χρώμα, όμως από εμπειρία πιστεύω ότι μπορείς να κάνεις μια καλή αρχή με το Satin αν στα συμβατικά μέικ απ φοράς απόχρωση κλίμακας 2 και θες να έχει και ροζ και μπεζ τόνους (ουδέτερο), το warm sienna αν είσαι πάλι κλίμακα 2 αλλά το δέρμα σου κοκκινίζει ή έχει κοκκινίλες από ακμή (η απόχρωση αυτή θα τις εξουδετερώσει τέλεια γιατί έχει μέσα μπεζ) ή το golden glow που ταιριάζει στις περισσότερες ελληνίδες που φορούν μπεζ αποχρώσεις! Κοστίζει 54€ (10€ η θήκη και 44€ το PurePressed® Base Mineral Foundation SPF20 Refill) αλλά υπενθυμίζω ότι είναι 4 σε 1. Οπότε ΝΑΙ, σίγουρα είναι value for money!

jane iredale,μακιγιάζ Πίνακας αντιστοίχησης χρωμάτων

Και στις παρακάτω φωτογραφίες θα δεις το αποτέλεσμα στη Δήμητρα. Οι φωτογραφίες έχουν τραβηχτεί με κινητό HTC και δεν έχουν υποστεί επεξεργασία πέρα από το κολάζ!

jane iredale ελλάδα dimzizel

Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα στο beautypaths.eu/jane iredale. Αν έχει κάποια απορία, μας στέλνεις σχόλιο ή e-mail sto [email protected] ή μας καλείς στο 2106456905!

Μην ξεχνάς ότι στο www.beautypaths.eu θα βρεις τα αγαπημένα μας προϊόντα  και με ένα κλικ οι online αγορές σου, θα έρθουν την επόμενη μέρα στο χώρο σου!

Καλή συνέχεια! Αν σου άρεσε αυτό που διάβασες πάτα το κουμπί SHARE! Για περισσότερα νέα και πολλούς διαγωνισμούς με δώρα κάνε LIKE στη σελίδα μας στο Facebook! Έχεις και twitter? Instagram? Tumblr? Pinterest? Google+? Ακολούθησέ μας!

 

Αφήστε μια απάντηση
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ