Το καλάθι σας είναι άδειο

5% έκπτωση για πληρωμή με κάρτα100% γνήσια προϊόνταδωρεάν μεταφορικα για αγορές άνω των 65€. Αντικαταβολή 1,90€

ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. 

Το 1ο E-SHOP* με προϊόντα φροντίδας που συστήνουν δερματολόγοι και ειδικοί στην υγεία του δέρματος και των μαλλιών

*από το 2009

Αντρική και γυναικεία τριχόπτωση: DS Laboratories SPECTRAL DNC-N (Nanoxidil 5%), το Πρώτο Προϊόν Περιποίησης Στον Κόσμο Με Nanoxidil™ για τη Θεραπεία της τριχόπτωσης

Αισιόδοξα είναι τα νέα για άντρες και γυναίκες που τους απασχολεί η τριχόπτωσης αφού η DS Laboratories, κορυφαία αμερικάνικη εταιρεία που εξειδικεύεται στην αντιμετώπιση και θεραπεία της αντρικής και γυναικείας τριχόπτωσης, καινοτομεί για άλλη μια φορά, εισάγωντας στην αγορά το πρώτο προϊόν περιποίησης στον κόσμο με Nanoxidil™.

new-ds-laboratories-spectral-dnc-n-nanoxidil

 

Το Spectral.DNC-N είναι το τελευταίο επίτευγμα των Εργαστηρίων DS Laboratories και έχει σχεδιαστεί  να υπερβαίνει τους περιορισμούς της θεραπείας με μινοξιδίλη. Είναι το πρώτο προϊόν που ενσωματώνει το Nanoxidil™ (νανοξιδίλη), μία ένωση η οποία αποτελεί ένα σύνθετο πλέγμα που ανοίγει τους διαύλους ιόντων στα κύτταρα και δρα με πολλαπλούς μηχανισμούς, για την αντιμετώπιση πολυάριθμων αιτιών της τριχόπτωσης.

Tο Nanoxidil™, mια πραγματική καινοτομία, αυξάνει εντυπωσιακά την πυκνότητα των μαλλιών και προάγει τη συνολική υγεία του δέρματος της κεφαλής. Συνδυάζεται στην πλούσια σύνθεση του Spectral.DNC-N με πολλούς άλλους βοηθητικούς παράγοντες, προσφέροντας μια μοναδική πολύπλευρη θεραπεία. Το μόριο που είναι υπεύθυνο για το άνοιγμα των διαύλων ιόντων έχει μικρότερο μοριακό βάρος από τη μινοξίδίλη και προσφέρει αρκετά σημαντικά πλεονεκτήματα σε σύγκριση με την ένωση με μινοξιδίλη.
Το προϊόν αυτό χρησιμοποιεί επίσης την πιο πρόσφατη τεχνολογία ενθυλάκωσης νανοσωμάτων, ώστε να επιτρέπει τη στοχευμένη απορρόφησή του στη βάση του τριχοθυλάκιου.

Πλεονεκτήματα:

  • Μοναδική καινοτομία με 5% Nanoxidil
  • Εξαιρετικά υλικά προηγμένης έρευνας
  • Τελευταία τεχνολογία ενθυλάκωσης
  • Σχεδιασμένο να υπερβαίνει την αποτελεσματικότητα της θεραπείας minoxidil
  • προτεινόμενη Τιμή 48,00€

Τα προϊόντα της DS Laboratories είναι διαθέσιμα, αποκλειστικά για την Ελλάδα, στο ηλεκτρονικό κατάστημα καλλυντικών www.beautypaths.eu
Καλή συνέχεια! Αν σου άρεσε αυτό που διάβασες πάτα το κουμπί SHARE! Για περισσότερα νέα και πολλούς διαγωνισμούς με δώρα κάνε LIKE στη σελίδα μας στο Facebook! Έχεις και twitter? Ακολούθησέ μας!

Αφήστε μια απάντηση
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ