Το καλάθι σας είναι άδειο

5% έκπτωση για πληρωμή με κάρτα100% γνήσια προϊόνταδωρεάν μεταφορικα για αγορές άνω των 65€. Αντικαταβολή 1,90€

ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. 

Το 1ο E-SHOP* με προϊόντα φροντίδας που συστήνουν δερματολόγοι και ειδικοί στην υγεία του δέρματος και των μαλλιών

*από το 2009

Ασφαλές νερό για τις κοινότητες της Γκάνας: Το μεγαλόπνοο όραμα του Giorgio Armani έγινε πραγματικότητα!

Νερό:

Η πρόσβαση σε ασφαλές νερό είναι η βάση των πάντων. Είναι η βάση της υγείας και της διατροφής, καθώς και της εκπαίδευσης, όταν δεν χρειάζεται πλέον να διανύσεις μεγάλες αποστάσεις, για να προμηθευτείς νερό. Από εκεί και έπειτα, η πρόσβαση σε ασφαλές  νερό κάνει τα πάντα δυνατά: μια καλύτερη ζωή, μια δουλειά, την προοπτική να μεγαλώσεις και να ξεφύγεις από τη φτώχεια. Όταν ο Giorgio Armani αποφάσισε να συμμετάσχει, θέλησε να «αντιμετωπίσει το πρόβλημα στη ρίζα του». Παρακολουθώντας εδώ και χρόνια το έργο του Διεθνούς Πράσινου Σταυρού, ο οποίος αγωνίζεται, για να ανταποκρίνεται στις αλληλένδετες παγκόσμιες προκλήσεις της διατήρησης της ειρήνης, της μείωσης της φτώχειας και της πρόληψης της καταστροφής του περιβάλλοντος, ο Giorgio Armani προσφέρθηκε να καταστήσει τα δύο πιο διάσημα αρώματά του, το Acqua di Gio και το
Acqua di Gioia, φορείς της καμπάνιας «Acqua For Life».
Έτσι,  από την 1η μέχρι την 31η Μαρτίου 2011, ο Giorgio Armani βοήθησε να προβληθεί η σημασία της πρόσβασης σε ασφαλές νερό. Το όλο εγχείρημα πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Διεθνή Πράσινο Σταυρό, προκειμένου να αυξηθεί η ευαισθητοποίηση σε αυτό το σημαντικό θέμα. Αξιοποιώντας το Acqua di Gio και το Acqua di Gioia, δύο αρώματα που σχετίζονται άμεσα με το νερό, ο Giorgio Armani συνέβαλε στη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου δικτύου υποστήριξης αυτής της πρωτοβουλίας, με ιδιαίτερη εστίαση στο Διαδίκτυο, μέσω της χρήσης μιας πρωτοποριακής εφαρμογής στο Facebook.

Από την πώληση κάθε μπουκαλιού αρώματος, διατέθηκαν 100 λίτρα ασφαλούς νερού. Επιπλέον, ένας μοναδικός κωδικός σε κάθε κουτί έδινε τη δυνατότητα στους ανθρώπους να διπλασιάσουν τη δωρεά τους, δημιουργώντας τη δική τους κοινότητα Acqua for Life στη σελίδα των φίλων του Acqua for Life στο Facebook. Στη συνέχεια, κάθε νέο μέλος της κοινότητάς τους οδηγούσε σε μια νέα δωρεά 10 λίτρων νερού, ενώ κάθε «like» ή/και «comment» των μελών της κοινότητας οδηγούσε αντίστοιχα στη δωρεά 1 λίτρου νερού. Τα μέλη έλαβαν ένα ψηφιακό προωθητικό κιτ, προκειμένου να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο η επιτυχία της πρωτοβουλίας.
Ο στόχος ήταν να εξασφαλιστούν 40 εκατομμύρια λίτρα ασφαλούς νερού για κοινότητες της Γκάνας.

Τελικά αποτελέσματα

Συγκεντρώθηκαν συνολικά 43.314.986 λίτρα ασφαλούς νερού
3.003.786 λίτρα συγκεντρώθηκαν μέσω της πρόκλησης στο Διαδίκτυο
Δημιουργήθηκαν 5.331 κοινότητες στο Facebook
19.092 καταχωρήσεις (posts)
408.756 comments
2.303.568 likes

Πολύ χαιρόμαστε όταν μεγάλες εταιρείες δείχνουν έμπρακτα ότι με τον τρόπο τους είναι δίπλα σε κοινωνικά προβλήματα. Συγχαρητήρια!
Καλή συνέχεια! Αν σου άρεσε αυτό που διάβασες, πάτα το κουμπί SHARE!

Ασφαλές νερό για τις κοινότητες της Γκάνας: Το μεγαλόπνοο όραμα του Giorgio Armani έγινε πραγματικότητα!

Αφήστε μια απάντηση
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ