Το καλάθι σας είναι άδειο

5% έκπτωση για πληρωμή με κάρτα100% γνήσια προϊόνταδωρεάν μεταφορικα για αγορές άνω των 65€. Αντικαταβολή 1,90€

ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. 

Το 1ο E-SHOP* με προϊόντα φροντίδας που συστήνουν δερματολόγοι και ειδικοί στην υγεία του δέρματος και των μαλλιών

*από το 2009

Διαγωνισμός! Κερδίστε 5 νέες ξυριστικές μηχανές Gillette Fusion ProGlide Styler™

Έγραψα χθες ότι το δοκίμασα και το λάτρεψα. Σήμερα δίνω 5 ξυριστικές μηχανές , Gillette Fusion ProGlide Styler™ για να τη δοκιμάσετε και να μου πείτε την άποψή σας. Πιστεύω ότι θα την αξιοποιήσετε στο έπακρο αφού συνδυάζει την τεχνογνωσία ξυρίσματος της Gillette με την εξαιρετική τεχνολογία της Braun. Ένας συνδυασμός που θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε το μοναδικό στυλ που επιθυμείτε!

Δωρο-beautypaths-gillette-proglide-styler1

Αν θες στα γρήγορα να ξαναδείς τα χαρακτηριστικά, διάβασε εδώ!

Εν τω μεταξύ, αν ανήκεις κι εσύ σε αυτούς που τους αρέσουν τα γένια, διάβασα μια πολύ ενδιαφέρουσα έρευνα που μεταξύ άλλων έλεγε τα εξής:

 Οι Έλληνες προτιμούν τα γένια 2 ημερών γιατί τους κάνει να αισθάνονται «ο εαυτός τους»

  • 1 στους 2 Έλληνες (51%) διατηρεί γένια 2-3 ημερών ενώ το 28% διαθέτει μούσι. Το 36,4% προτιμά το βαθύ ξύρισμα.
  • 1 στους 2 άνδρες θεωρεί trendy εμφάνιση τα γένια 2-3 ημερών, το 28% το μούσι και 1 στους 4 (25%) το βαθύ ξύρισμα.

  • Το πιο trendy look από όλα με ποσοστό 39,5% θεωρούνται τα γένια 2-3 ημερών.

  • Το 42% πιστεύει ότι οι γυναίκες προτιμούν τους άνδρες με γένια και το 40% ότι το επιβάλλει η μόδα.

  • Οι γυναίκες επηρεάζουν περισσότερο από οποιονδήποτε τους άνδρες στην επιλογή του στυλ grooming. 40% δηλώνουν ότι επηρεάζονται από τις συντρόφους τους και 29,23% από τις γυναίκες γενικότερα, σε θέματα στυλ. Σε ποσοστό 39% επιλέγουν στυλ ξυρίσματος ανάλογα με την περίσταση.

  • 64% των ανδρών στην Ελλάδα προτιμούν το στυλ που έχουν επειδή τους κάνει να αισθάνονται «ο εαυτός τους» και 30% επειδή τους κάνει να αισθάνονται αρρενωποί.

  • 1 στους 2 επιλέγει το διαδίκτυο (53%) για να ενημερώνεται για τις τελευταίες τάσεις, το 39% από φίλους και γνωστούς, ενώ μόλις το 29% από τα περιοδικά. 

  • Σχεδόν όλοι (91%) δηλώνουν ότι θα ήθελαν να χρησιμοποιούν ένα προϊόν που να επιτυγχάνει τριμάρισμα, ξύρισμα και τελείωμα ταυτόχρονα.

Και οι Ελληνίδες επικροτούν και επιβεβαιώνουν τη νέα τάση στο ξύρισμα, αφού 59% θεωρεί ως πιο trendylook τα γένια 2-3 ημερών, πιστεύοντας ότι αυτό κάνει τον άνδρα να φαίνεται αρρενωπός (49%), σέξι (43%) και με αυτοπεποίθηση (35%).

Ενδιαφέροντα τα στοιχεία δεν νομίζεις;

Για να διεκδικήσεις λοιπόν μία από τις ΠΕΝΤΕ Gillette Fusion ProGlide Styler™ άσε το σχόλιό σου κάτω από αυτό το post γράφοντάς μου ποιο είναι το δικό σου στυλ (ξυρισμένος, αξύριστος, μουσάκι κλπ)!
Κυρίες μου, μπορείτε να λάβετε μέρος στον διαγωνισμός μας για να χαρίσετε την Gillette Fusion ProGlide Styler™ σε κάποιο αγαπημένο σας αγόρι, γράφοντάς μας την προτίμησή σας (ναι ή όχι στα γένια;;;;).

Διάρκεια διαγωνισμού: από σήμερα 16-10-2012 έως Κυριακή 21-10-2012, στις 23:59. Τα αποτελέσματα την Τρίτη 23-10-2012!

ΕΧTRA: μαζί θα λάβεις το καινοτόμο Fusion ProGlide Clear Shave Gel, το gel ξυρίσματος που δεν δημιουργεί αφρό, με ένα διακριτικό ανδρικό άρωμα, που επιτρέπει στους άνδρες να βλέπουν καθαρά την επιφάνεια που τριμάρουν.

Λοιπόν, τι λέτε; Θα γίνετε Masters of Style μαζί με τους διάσημους πρεσβευτές της Gillette και αναφέρομαι στους τρεις διακεκριμένους εκπροσώπους του καλλιτεχνικού χώρου που θεωρούνται «Masters Of Style» - άνδρες με  ταλέντο, προσωπικότητα, χαρακτήρα και αυθεντικό στυλ σε όλα τα στοιχεία της εμφάνισής τους, ακόμα και στα γένια τους! Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Αdrien Brody για την ταινία «Ο Πιανίστας», ο μουσικός και Fashion Designer André 3000 Benjamin και ο ηθοποιός Gael García Bernal θα είναι πρεσβευτές της Gillette, γιορτάζοντας τη μοναδικότητα των ανδρών που έχουν γένια.

Καλή συνέχεια! Αν σου άρεσε αυτό που διάβασες πάτα το κουμπί SHARE! Για περισσότερα νέα και πολλούς διαγωνισμούς με δώρα κάνε LIKE στη σελίδα μας στο Facebook! Έχεις και twitter? Ακολούθησέ μας!

με την ευγενική χορηγία της Gillette

i Η έρευνα διεξήχθη σε 500 άτομα (άνδρες και γυναίκες) ηλικίας 18-34 ετών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη από την πλατφόρμα Digipoll byWizzard κατά την περίοδο 29/6-20/7/2012.

1399

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ