Το καλάθι σας είναι άδειο

5% έκπτωση για πληρωμή με κάρτα100% γνήσια προϊόνταδωρεάν μεταφορικα για αγορές άνω των 65€. Αντικαταβολή 1,90€

ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. 

Το 1ο E-SHOP* με προϊόντα φροντίδας που συστήνουν δερματολόγοι και ειδικοί στην υγεία του δέρματος και των μαλλιών

*από το 2009

Ενυδάτωση μαλλιών | Σώστε τα μαλλιά σας από την αφυδάτωση

Hair Hydration = Ενυδάτωση μαλλιών!

Τα μαλλιά όπως και το δέρμα είναι ζωντανά και πρέπει να φροντίζουμε να παραμένουν υγιή για να είναι λεία,ενυδατωμένα και λαμπερά.

Εσείς είστε σίγουρες ότι φροντίζετε για την σωστή ενυδάτωση μαλλιών;

Οι νέες μελέτες και οι επιστημονικές ανακαλύψεις αποδεικνύουν ότι τα μαλλιά γερνούν, συνεπώς πρέπει να τα φροντίζουμε ακριβώς όπως και το δέρμα μας. Ο σύγχρονος τρόπος ζωής, το στρες, η κακή διατροφή, η θερμότητα του styling, οι βαφές και ο ήλιος οδηγούν στην μείωση της υγρασίας και την ελάττωση βασικών δομικών στοιχείων και πρωτείνών που περιέχουν τα μαλλιά. Η κερατίνη (πρωτεΐνη που σχηματίζεται από 18 διαφορετικά αμινοξέα) η οποία αποτελεί βασικό δομικό στοιχείο της τρίχας (περίπου 90%) και σχηματίζεται καθημερινά από τον οργανισμό μας βάλλεται συνεχώς μειώνοντας τα αποθέματα της. Η έλλειψή της έχεις ως αποτέλεσμα τα ατίθασα, θαμπά και φριζαρισμένα μαλλιά που καμία δεν θέλει.

Καθαρισμός – Ενυδάτωση – Τροφή

Σας θυμίζει κάτι το παραπάνω τρίπτυχο; Είναι ο βασικός οδηγός περιποίησης του δέρματος και ακριβώς τον ίδιο οφείλουμε να παρέχουμε στα μαλλιά μας. Έτσι, για τον καθαρισμό επιλέγουμε ένα απαλό σαμπουάν, ιδανικά, εμπλουτισμένο με κερατίνη και αντιοξειδωτικά και χωρίς θειικά άλατα (SLS) για να απομακρύνει απαλά τους ρύπους και να προσφέρει θρέψη και ενυδάτωση. Στη συνέχεια επιλέξτε ένα κοντίσιονερ το οποίο θα εφαρμόσετε από τη μέση έως τις άκρες για λειάνει την τρίχα και να κλείσει τα λέπια. Η τροφή παρέχεται με τα εξειδικευμένα προϊόντα όπως serum, λάδια και μάσκες εντατικής περιποίησης τα οποία θα επανορθώσουν τη φθορά και την ξηρότητα.

Extra tip: αποφύγετε τη χρήση πολύ ζεστού νερού και ξεβγάλετε καλά τα μαλλιά για να μην βαρύνουν. Τώρα το καλοκαίρι, εξοπλιστείτε με ένα leave- In προϊόν το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε στη θάλασσα ή στην πισίνα.

Τι μπορείτε να κάνετε; Κλειδώστε την υγρασία στα μαλλιά με τη νέα σειρά για ενυδάτωση μαλλιών Moisture Collection από την Keratherapy με κερατίνη και φυτικά εχκυλίσματα.

ενυδάτωση μαλλιών,αφυδατωμένα μαλλιά,ξηρά μαλλιά,κερατίνη,keratherapy,beautypaths,beauty paths

Keratherapy KeratinInfused Moisture Shampoo. Καθαρίζει απαλά τα μαλλιά και ενυδατώνει σε βάθος για απαλό, λείο και μεταξένιο αποτέλεσμα. Πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, Αλόε βέρα και κερατίνη για να βελτιώσει την εμφάνιση του τριχωτού και να ενισχύσει τη δύναμη και τη λάμψη της τρίχας. Βοηθάει στον έλεγχο του φριζαρίσματος. Χωρίς sulfate και sodium chloride.

Keratherapy Keratin Infused Moisture Conditioner. Άμεσα ξεδιψάει και τα πιο ξηρά μαλλιά. Εμπλουτισμένο με ένα πανίσχυρο κοκτέιλ με κερατίνη, πανθενόλη, σιτέλαιο και αμινοξέα κολλαγόνου.

Keratherapy Keratin Infused Moisture Leave - In Conditioner. Ελαφριά φόρμουλα που δεν βαραίνει τα μαλλιά μαλακώνει και ξεμπερδεύει τα μαλλιά. Το μείγμα από λάδι jojoba και σισαμέλαιο δίνει λάμψη και βοηθάει στον έλεγχο του φριζαρίσματος. Κατάλληλο για χρήση πριν την πισίνα, την θάλασσα και το styling.

Keratherapy KeratinInfused Moisture Deep - Conditioning Masque. Προσφέρει έντονη θρέψη και εδυνάτωση, αναζωογονώντας τα αφυδατωμένα και φθαρμένα μαλλιά από το περιβαλλοντικό στρες, τις τεχνικές εργασίες και το styling. Τα έλαια από jojoba, καρύδια και κάστανα σε συνδυασμό με την τεχνολογία Kerabond, διεισδύουν βαθύτερα στο στέλεχος της τρίχας και τον φλοιό της για να προσφέρουν απαράμιλη ενυδάτωση, δύναμη*, ελαστικότητα* και λάμψη.

*Δύναμη και ελαστικότητα  ενάντια στη φθορά από το χτένισμα.

Ανακαλύψτε τη σειρά για έντονη ενυδάτωση μαλλιών στο www.beautypaths.eu/keratherapy

Αφήστε μια απάντηση
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ