Το καλάθι σας είναι άδειο

5% έκπτωση για πληρωμή με κάρτα100% γνήσια προϊόνταδωρεάν μεταφορικα για αγορές άνω των 65€. Αντικαταβολή 1,90€

ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. 

Το 1ο E-SHOP* με προϊόντα φροντίδας που συστήνουν δερματολόγοι και ειδικοί στην υγεία του δέρματος και των μαλλιών

*από το 2009

Η Βίκυ Καγιά και το Fashion Workshop by Vicky Kaya "ταξίδεψαν" μέχρι την Ιταλία.

Το 'χει, το' χει, το' χει! Αυτή η κοπέλα έκανε το όραμά της πράξη και  κατάφερε μέσα στην πιο δυσμενή περίοδο για Ελλάδα να δημιουργήσει το πρώτο ολοκληρωμένο εργαστήριο Μόδας με τεράστια επιτυχία!

Αναφέρομαι φυσικά στη Βίκυ Καγιά. Με μεγάλη μου χαρά, διάβασα χθες στο site της ιταλικής Vogue το άρθρο του δημοσιογράφου, Τσέζαρε Κουνάτσια, ο οποίος αναφέρει χαρακτηριστικά: «Το Fashion Workshop βρίσκεται σε απόλυτη σύμπνοια με τα αντίστοιχα Ινστιτούτα της υπόλοιπης Ευρώπης». 

«Απαιτείται θάρρος και πίστη στο μέλλον για να ανοίξεις μια σχολή μόδας στην Αθήνα, εν μέσω οικονομικής και κοινωνικής κρίσης χωρίς προηγούμενο όταν ένας ολοένα αυξανόμενος αριθμός κτηρίων και καταστημάτων είναι προς ενοικίαση και πώληση», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Τσέζαρε Κουνάτσια!

Ο δημοσιογράφος Τσέζαρε Κουνάτσια επισκέφτηκε το FWBVK, περιηγήθηκε στους χώρους του και συνομίλησε με τους μαθητές. Η έκπληξή του για το εγχείρημα ήταν φανερή από την πρώτη στιγμή. Ρώτησε και άκουσε τα πάντα σχετικά με τα project, τις επισκέψεις σε μουσεία και εκθέσεις, τους καλεσμένους-expertees στη Σχολή, τη συμμετοχή των μαθητών σε events, τα εγχειρήματα training σε εταιρείες και εκδοτικούς οργανισμούς καθώς τους κύκλους σεμιναρίων του Σαββάτου. Ο ίδιος, ένας εξαιρετικά έμπειρος δημοσιογράφος, απορρόφησε την ουσία και την ατμόσφαιρα και μετάφερε με τον πιο γοητευτικό τρόπο την ελληνικά αύρα στο πιο έγκυρο ιταλικό μέσο του κόσμου της μόδας.

Χαιρόμαστε πολύ να μαθαίνουμε και διαβάζουμε όμορφα νέα για το χώρο της μόδας και της ομορφιάς! Το έχουμε ανάγκη!

Περισσότερες Πληροφορίες

www.vickykaya.gr

www.fashionworkshop.gr

Καλή συνέχεια! Αν σου άρεσε αυτό που διάβασες πάτα το κουμπί SHARE! Για περισσότερα νέα και πολλούς διαγωνισμούς με δώρα κάνε LIKE στη σελίδα μας στο Facebook! Έχεις και twitter? Ακολούθησέ μας!

Αφήστε μια απάντηση
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ