Το καλάθι σας είναι άδειο

5% έκπτωση για πληρωμή με κάρτα100% γνήσια προϊόνταδωρεάν μεταφορικα για αγορές άνω των 65€. Αντικαταβολή 1,90€

ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. 

Το 1ο E-SHOP* με προϊόντα φροντίδας που συστήνουν δερματολόγοι και ειδικοί στην υγεία του δέρματος και των μαλλιών

*από το 2009

Η καλύτερη Neal's Yard Remedies κρέμα προσώπου

Την ενημέρωση για την νέα Neal's Yard Remedies κρέμα προσώπου την είχα πριν σχεδόν ένα χρόνο και ομολογώ ότι ήμουν ιδιαίτερα περίεργος να τη δοκιμάσω. Επιτέλους, η νέα Neal's Yard Remedies Frankincense Intense Age-Defying κρέμα προσώπου θα είναι διαθέσιμη και στην Ελλάδα με το νέο έτος.

neals yard remedies frankincense intense

Απέσπασε εξαιρετικές κριτικές από τις beauty editors και τις αισθητικούς της Αγγλίας αφού συνδυάζει οργανική φροντίδα, με προηγμένη επιστήμη στην αντιγήρανση. Και τολμώ να πω ότι οι unretouched φωτογραφίες του πριν και μετά που έδωσε στην κυκλοφορία η εταιρεία είναι εντυπωσιακές!

 

Ας δούμε όμως όλες τις λεπτομέρειες για τη νέα κρέμα (την οποία είχα τη χαρά να δοκιμάσω στα κεντρικά της εταιρείας στην Ελλάδα).

Η ΝΕΑ Εντατική Αντιγηραντική Κρέμα με Λιβάνι προσφέρει κλινικά αποδεδειγμένη αντιγήρανση για κάθε τύπο δέρματος ενώ η σύστασής εκτός από την γνωστή δράση του λιβανιού είναι ενισχυμένη με φυτικά βλαστοκύτταρα από γαρδένια και ένα μίγμα  πεπτιδίων.

frankincenseintensenelasyeard

Πρόκειται για μια βαθιά ενυδατική κρέμα που μειώνει την εμφάνιση των γραμμών και των ρυτίδων, συσφίγγει, τόνωνει, ενισχύει την ελαστικότητα του δέρματος και ενυδατώνει άμεσα.

Σε ανεξάρτητες μάλιστα δοκιμές που πραγματοποιήσε η εταιρεία σε καταναλωτές, το 100% είπε το δέρμα τους φαίνεται νεότερο & το 100% συμφωνούν ότι η υφή του δέρματος τους είναι ομαλότερη και πιο σφριγηλή.

Πως τα κατάφεραν;

Τα βασικά συστατικά της σύνθεσης (Key Ingridients) στην Frankincense Intense Age-Defying  περιλαμβάνουν:

Οργανικό λάδι Λιβανιού από άγριες καλλιέργιες
Συσφίγγει, τονώνει και αναζωογονεί, το λιβάνι είναι ένα από τα πιο σημαντικά λάδια για την βελτίωση τόνο του δέρματος και την αντιμετώπιση της γήρανσης του δέρματος και των ρυτίδων. Επιδρά επίσης στο νευρικό σύστημα προσφέροντας άμεση χαλάρωση και τόνωση.

Βλαστικοκύτταρα Γαρδένιας
Στα πλαίσια ερευνών της Neal’s Yard Remedies σε ανώτερα φυτικά συστατικά και σκευάσματα για τη δημιουργία των πιο αποτελεσματικών προϊόντων περιποίησης, ξεκίνησε την παραγωγή προϊόντων με φυτικά βλαστοκύτταρα.
Τα βλαστοκύτταρα περιέχουν όλη τη γενετική φυτοχημική πληροφορία από ένα ώριμο φυτό στην αναπυσσόμενη φάση του. Έχουν μοναδικές ανανεωτικές ιδιότητες ενώ προωθούν την κυτταρική μακροβιότητα κάτι που τα κάνει ιδανικά για χρήση στην αντιγήρανση.

Τα βλαστικοκύτταρα της γαρδένιας περιέχουν τις ιδιότητες ενδυνάμωσης του δέρματος, συμβάλλουν στην προστασία και καθυστερούν την υποβάθμιση του κολλαγόνου ενισχύοντας την ελαστικότητα του δέρματος.

Μίγμα τριών πεπτιδίων
Μίγμα τριών πεπτιδίων, Palmitoyl tripeptide-5, Trifluoroacetyl tripeptide-2 and Caprooyl tetrapeptide-3 που συνεργάζονται για να αυξήσουν τη σταθερότητα και την ελαστικότητα του δέρματος, να υποστηρίξουν την παραγωγή του κολλαγόνου και μειώσουν την εμφάνιση των λεπτών γραμμών, των ρυτίδων και του ‘κρεμάσματος’ του δέρματος.

Οργανικά, φυσικά έλαια φυτών & αποστάγματα
Το μίγμα από αιθέρια έλαια μύρου, baobab, macadamia και λάδι από σπόρο σταφυλιού με εκχύλισμα κουρκουμά αναζωογονεί, ανανεώνει και θρέφει βαθιά το δέρμα, βελτιώνοντας την ελαστικότητα, τον τόνο και τη λάμψη.

Οργανικό λάδι Αργκάν
Περιέχει 80% απαραίτητα λιπαρά οξέα, τα οποία βοηθούν στη θρέψη και την προστασία του δέρματος. Πλούσιο σε αντιοξειδωτικά τα οποία βοηθούν στην προστασία από τις ελεύθερες ρίζες και τους περιβαλλοντικές ρύπους.

Λίστα Συστατικών

Aqua (Νερό), Macadamia ternifolia (λάδι Μακαντάμια) seed oil*, Behenyl olivate, Octyldodecyl olivate, Glycerin(Γλυκερίνη), Glycine soja (λάδι Σόγιας) oil*, Theobroma cacao (Βούτυρο Κακάο) seed butter*, Cetearyl glucoside, Cetearyl olivate, Sorbitan olivate, Argania spinosa (λάδι Αργκάν) kernel oil*, Vitis vinifera (λάδι σπόρου Σταφυλιού) seed oil*, Adansonia digitata (λάδι Baobab) seed oil*, Aloe barbadensis (Aloe vera) leaf juice powder*, Ricinus communis (Καστορέλαιο) seed oil*, Sodium hyaluronate, Curcuma longa (Κουρκουμάς) root extract, Caprooyl tetrapeptide-3, Trifluoroacetyl tripeptide-2, Palmitoyl tripeptide-5, Gardenia jasminoides (Γαρδένια) meristem cell culture, Boswellia carterii (Λιβάνι) oil, Boswellia neglecta resin oil*, Commiphora confusa resin oil*, Citrus nobilis (Μαντιρίνι) peel oil*, Citrus bergamia (Περγαμόντο) peel oil expressed*, Citrus aurantium amara (Νερολί) flower oil*, Commiphora myrrha (Μύρρο) oil*, Helianthus annuus (Ηλιέλαιο) seed oil*, Tocopherol(Τοκοφερόλη), Xanthan gum, Dextran, Levulinic acid, Sodium levulinate, Potassium sorbate, Dehydroacetic acid,Citral, Citronellol, Farnesol, Geraniol(Γερανιόλη), Limonene, Linalool(Λιναλόολη).

*Οργανικό. Από αιθέρια έλαια. 74%οργανική σύσταση.

H νέα Neal's Yard Remedies Frankincense Intense κρέμα προσώπου που προστέθηκε στην ήδη εξαιρετική αντιγηραντική σειρά με λιβάνι είναι διαθέσιμη στο www.beautypaths.eu

Καλή συνέχεια! Αν σου άρεσε αυτό που διάβασες πάτα το κουμπί SHARE! Για περισσότερα νέα και πολλούς διαγωνισμούς με δώρα κάνε LIKE στη σελίδα μας στο Facebook! Έχεις και twitter? Ακολούθησέ μας!

Αφήστε μια απάντηση
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ