Το καλάθι σας είναι άδειο

5% έκπτωση για πληρωμή με κάρτα100% γνήσια προϊόνταδωρεάν μεταφορικα για αγορές άνω των 65€. Αντικαταβολή 1,90€

ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. 

Το 1ο E-SHOP* με προϊόντα φροντίδας που συστήνουν δερματολόγοι και ειδικοί στην υγεία του δέρματος και των μαλλιών

*από το 2009

Η μάχη της επιδότησης και η απομηχανής Θεός HTC!

Κάθε χρόνο τέτοιες μέρες, όπως θα γνωρίζεις αν έχεις σύνδεση κινητής τηλεφωνίας, ξεκινάει ένας χαμός τηλεφωνημάτων από τους ανταγωνιστές της εταιρείας στην οποία είμαστε συνδρομητές, προσφέροντάς μας αναταγωνιστικά πακέτα και "καλύτερες παροχές" προκειμένου να μεταφερθούμε.
Το δικό μου συμβόλαιο στην κόκκινη εταιρεία λήγει 1 Ιουλίου, συνεπώς οι άνθρωποι με κάλεσαν να με ενημερώσουν για το ποσό της επιδότησης μου. Στο άκουσμά του, γέλασα ειρωνικά, διότι δυστυχώς κάνω μεγάλους λογαριασμούς (πεταμένα χρήματα) και θεωρούσα ότι θα με προσέξουν όπως έκαναν τα δύο τελευταία χρόνια! Γελάστηκα όμως, κρίση γαρ! Συμπτωματικά λοιπόν, με κάλεσαν από την μπλε εταιρεία και μου έκαναν την αντιπροσφορά τους. Φυσικά μπήκα στο "τριπάκι" να διαπραγματευτώ το ποσό της επιδότησης διότι δεν σου κρύβω, αυτό που με ενδιαφέρει είναι η συσκευή και όχι τόσο τα πακέτα (όλες προσφέρουν τα ίδια). Εν τέλει και για να μην σου τα πολυλογώ, κουράστηκα με τις διαπραγματεύσεις και είχα αποφασίσει να μην αλλάξω συσκευή αλλά να παραμείνω με αυτή που έχω από πέρσι (και πλέον για τη δουλειά που το θέλω, το θεωρώ τόσο δύσχρηστο!).

Και ξαφνικά, λαμβάνω στο e-mail μου μία πρόσκληση από την HTC για ένα event που πραγματοποιήθηκε χθες στο Villa Mercedes, την οποία χωρίς να το σκεφτώ, αποδέκτηκα. Με λίγα λόγια, στο δείπνο που παρεβρέθηκα μας επιφύλασσαν μια υπέροχη έκπληξη. Σε 15 άτομα που ασχολούνται με το beauty blogging, έγινε παρουσίαση του νέου μοντέλου που πρόκειται να κυκλοφορήσει σε 2 περίπου εβδομάδες. Το καλύτερο δεν σου το είπα: Μας έκαναν δώρο και από μία συσκευή!
Το νέο μοντέλο είναι το HTC Cha Cha το οποίο εκτός του ότι έχει την πλέον δυνατή πλατφόρμ android 2.3, είναι ένα πανεύκολο εργαλείο για όλους εμάς που χρησιμοποιούν πολύ τα social media και κύριως facebook αφού είναι ειδικά σχεδιασμένο έτσι ώστε με το πάτωμα ενός κουμπιού να είσαι online και έτοιμος να επικοινωνήσεις με τους φίλους σου, να μοιραστείς φωτογραφίες -on the go- που λέμε και φυσικά να συνομιλήσεις!
Περιττό να σου πω ότι από τη χαρά μου, σήμερα σηκώθηκα από τις 6 το πρωί για να μεταφέρω όλα μου τα αρχεία και τώρα είναι πλέον ετοιμοπόλεμο για άμεση χρήση!

Τώρα μάλλον αντιλαμβάνεσαι και τον τίτλο του post αυτού! Άντε καλημέρα να έχουμε!

Το

Αν θες να μάθεις περισσότερα μπες στο www.htc.gr
Καλή συνέχεια! Αν σου άρεσε αυτό που διάβασες, πάτα το κουμπί SHARE! Για περισσότερα νέα και πολλούς διαγωνισμούς με δώρα κάνε LIKE στη σελίδα μας στο Facebook!

Η μάχη της επιδότησης και η απομηχανής Θεός HTC!

Αφήστε μια απάντηση
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ