Το καλάθι σας είναι άδειο

5% έκπτωση για πληρωμή με κάρτα100% γνήσια προϊόνταδωρεάν μεταφορικα για αγορές άνω των 65€. Αντικαταβολή 1,90€

ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. 

Το 1ο E-SHOP* με προϊόντα φροντίδας που συστήνουν δερματολόγοι και ειδικοί στην υγεία του δέρματος και των μαλλιών

*από το 2009

Η νέα μάσκα προσώπου από την Environ που θες να δοκιμάσεις!

Τη νέα μάσκα προσώπου Environ Intensive Revival Masque την περίμενα πολλούς μήνες. Όταν έχεις γνωρίσει μια εταιρεία, χρησιμοποιείς τα προϊόντας της, βλέπεις το αποτέλεσμα και έχεις ενημέρωση για τον τρόπο ανάπτυξης των προϊόντων της, σίγουρα κάθε νέο λανσάρισμα μπορεί να σου δημιουργήσει μία ευχάριστη προσμονή και ανυπομονησία για να δοκιμάσεις τα νέα προϊόντα.

Έτσι λοιπόν, τη μέρα που η νέα μάσκα προσώπου ήρθε στην Ελλάδα, σε λίγες ώρες την είχα στα χέρια μου. Η πρώτη εντύπωση ήταν τρομερά θετική καθώς η συσκευασία είναι υπέροχη. Το πρώτο κιόλας βράδυ, η νέα μάσκα προσώπου της Environ Skincare που ανήκει στην οικογένεια Intensive, είχε εφαρμοστεί στο πρόσωπό μου.

environ μάσκα προσώπου intensive revival masque

Η ιστορία που κρύβεται πίσω από τη σύλληψη της ιδέας της Revival Masque ήταν η ανάγκη μου να κάνω  το πρώτο βήμα για τη δημιουργία ενός προϊόντος φροντίδας δέρματος που θα είναι  "ένα προϊόν λίφτινγκ σε μπουκάλι ". Ήξερα ότι αυτό ήταν μια ανέφικτη ιδέα, αλλά ως ονειροπόλος αποφάσισα να κυνηγήσω το όνειρό μου. - Dr.Des Fernandes

Τι είναι όμως και τι κάνει αυτό το νέο εκπληκτικό προϊόν;

Η Intensive Revival Masque της Environ αποτελεί το τέλειο προϊόν για μία εμφανώς πιο φωτεινή, λαμπερή, λεία, νεανική και αναζωογονημένη επιδερμίδα. Ο μοναδικός συνδυασμός των συστατικών Asiatic Acid, Mandelic Acid και Lactic Acid, σε αποτελεσματικές περιεκτικότητες, κάνει δυνατά αυτά τα αποτελέσματα.

Μια πρωτοποριακή μάσκα για να βοηθήσετε την επιδερμίδα σας να διατηρήσει τη λάμψη της.

Το Asiatic Acid, που προέρχεται από το φυτό Centella (υδροκοτύλη), έχει χρησιμοποιηθεί σε αρχαίες παραδοσιακές θεραπείες και η έρευνα έχει αποδείξει ότι διεγείρει τους παράγοντες ανάπτυξης στο δέρμα, κάτι το οποίο είναι σημαντικό για την αναγέννηση του δέρματος. Στη σημερινή εποχή, μόλις πρόσφατα έχουν διατεθεί εκχυλίσματα με ικανοποιητικές συγκεντρώσεις, σε σύγκριση με τα εκχυλίσματα που ήταν διαθέσιμα  τα προηγούμενα χρόνια.

Το Lactid Acid (Λακτικό οξύ) είναι ένα ισχυρό ενισχυτικό των φυσικών παραγόντων ενυδάτωσης και είναι γνωστό ότι εξισορροπεί την ανομοιομορφία στον τόνο του δέρματος.

Το Mandelic Acid (Αμυγδαλικό οξύ) έχει συμπεριληφθεί για τις αντιγηραντικές του ιδιότητες και βοηθάει και αυτό στη βελτίωση του ανομοιόμορφου τόνου του δέρματος.

Η Revival Masque μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από όσους χρησιμοποιούν για πρώτη φορά προϊόντα Environ αλλά όταν συνδυαστεί με τα προϊόντα Environ, που περιέχουν βιταμίνη Α σε αυξανόμενες δόσεις,  και/ή με τη χρήση του Environ Cosmetic Roll-CIT, έχουμε έναν ακατανίκητο συνδυασμό για ακόμη πιο αξιοσημείωτα αποτελέσματα βελτίωσης του δέρματος. Όπως και με όλα τα προϊόντα της Environ, συνιστάται η χρήση αντηλιακού το πρωί (κάτι που πρέπει να μας γίνει συνήθεια, Χειμώνα - Καλοκαίρι).

Προσωπικά προς το παρόν δηλώνω ενθουσιασμένος.

Μην ξεχνάς ότι στο www.beautypaths.eu θα βρεις τα αγαπημένα μας προϊόντα – και όχι μόνο- και με ένα κλικ οι online αγορές σου, θα έρθουν την επόμενη μέρα στο χώρο σου!

Καλή συνέχεια! Αν σου άρεσε αυτό που διάβασες πάτα το κουμπί SHARE! Για περισσότερα νέα και πολλούς διαγωνισμούς με δώρα κάνε LIKE στη σελίδα μας στο Facebook! Έχεις και twitter? Instagram? Tumblr? Pinterest? Google+? Ακολούθησέ μας!

Αφήστε μια απάντηση
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ