Το καλάθι σας είναι άδειο

5% έκπτωση για πληρωμή με κάρτα100% γνήσια προϊόνταδωρεάν μεταφορικα για αγορές άνω των 65€. Αντικαταβολή 1,90€

ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. 

Το 1ο E-SHOP* με προϊόντα φροντίδας που συστήνουν δερματολόγοι και ειδικοί στην υγεία του δέρματος και των μαλλιών

*από το 2009

Η περιποίηση του δέρματος μετά τις διακοπές

[heading_entrance title="Γυρίσατε;" text="" custom_class=""][/heading_entrance]

Οι διακοπές τελείωσαν επίσημα. Ο Σεπτέμβριος έκανε την εμφάνιση με συννεφιές και ασθενείς βροχούλες κι εσύ είσαι μπροστά στον καθρέπτη και κοιτάς το όμορφο δέρμα σου που σιγά σιγά ξεφλουδίζει και χάνει το σοκολατί χρώμα του.

Μη χάνεις καιρό. Ανάλαβε δράση και περιποιήσου σωστά τον εαυτό σου από την κορφή ως τα νύχια. Μπορεί με το μαύρισμα να αισθάνεσαι ότι το δέρμα σου είναι στα καλύτερά του, η επιστροφή όμως στη βάση και στο αστικό περιβάλλον θα αναδείξει τις ατέλειες από τον ήλιο, τη ζέστη, την μάλλον ελλιπή περιποίηση, τα παραπάνω λιπαρά που έφαγες το καλοκαιρί καθώς και τα ποτά - τσιγάρα της ανέμελης περιόδου των διακοπών.

Μαλλιά

Ωραίο το salty & wavy look αλλά η τρίχα διψάει για ενυδάτωση. Αρκετά ταλαιπωρήθηκε από το νερό, το ήλιο και το αέρα. Καιρός να προσφέρει πολλές βιταμίνες και συστατικά που θα ενδυναμώσουν και θα επανορθώσουν τη φθορά και επιπλέον θα επαναφέρουν την λάμψη και την ελαστικότητα των μαλλιών σου. Φρόντισέ τα, λοιπόν, ευλαβικά όπως και το πρόσωπό σου με μία ρουτίνα της λογικής Καθαρισμός - Τροφή - Αντιγήρανση που αντιστοιχεί στο σαμπουάν - conditioner - μάσκα μαλλιών (λάδια, balms κλπ). Το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει!

[imagebrowser id=2]

Πρόσωπο

Εδώ τα πράγματα είναι πιο σοβαρά απ'οσο νομίζεις! Χωρίς να σε αγχώσω, όλοι μας, κάνουμε μεγάλο κακό στην επιδερμίδα μας. Ναι, ο ήλιος μας ανεβάζει την ψυχολογία και το άγγιγμά του, μας δείχνει σέξυ, λαμπερούς και ελκυστικούς, όμως ξεφεύγουμε και κάνουμε υπερέκθεση στην UVA ακτινοβολία που ευθύνεται για την γήρανση του δέρματος. Ποτέ όμως δεν είναι αργά. Με τα κατάλληλα συστατικά και τα σωστά προϊόντα, θα αποκτήσεις τέλεια επιδερμίδα που ακτινοβολεί υγεία!

- Ο Καθαρισμός και η Τόνωση είναι πολύ σημαντικά βήματα. Τα βαριέσαι και τα 2; Μόλις δει την αλλαγή στην ποιότητα της επιδερμίδας σου, θα αλλάξεις γνώμη. Ο καθαρισμός μπορεί να γίνεται είτε με γαλάκτωμα καθαρισμού, είτε με ένα περιποιητικό gel καθαρισμού. Το τόνερ - παρεξηγημένο προϊόν- ανάλογα με τα συστατικά του, μπορεί είτε να επαναφέρει το PH της επιδερμίδας στα φυσιολογικά της επίπεδα, είτε να προσφέρει δράση ήπιας απολέπισης (όταν περιέχει στην σύνθεση AHA) απομακρύνοντας καθημερινά τα νεκρά κύτταρα, συμβάλοντας έτσι σε μία πιο λαμπερή και λεία επιδερμίδα με λιγότερες λεπτές γραμμές

- Απολέπιση: 2 με 3 φορές την εβδομάδα κρίνεται σχεδόν απαραίτητη. Βοηθάει πολύ στην βαθύτερη απορρόφηση των προϊόντων που θα ακολουθήσουν.

- Ενυδάτωση - αντιγήρανση: Τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά απ'όσο νομίζεις. Σταμάτα να αναζητάς και να δοκιμάζεις κάθε νέο αντιγηραντικό συστατικό που βλέπεις στην τηλεόραση. Είναι μάταιο. 15 χρονών μια φορά θα υπάρξουμε. Το θέμα είναι όσο μεγαλώνουμε, να προσφέρουμε τα σωστά εκείνα δραστικά συστατικά που ναι μεν θα βελτιώσουν όσο είναι δυνατόν ρυτίδες και χαλάρωση αλλά κυρίως θα φροντίζουν να είναι υγιές το δέρμα μας. Και όσο πιο υγιές είναι, τόσο πιο λαμπερό, σφριγηλό και όμορφο θα δείχνει.

Και ποια είναι αυτά τα συστατικά; Αναζήτησε κρέμες και ορούς με βιταμίνη Α (ρετινόλη) και πολλά αντιοξειδωτικά όπως βιταμίνη C, E, πράσινο τσάι, εκχυλίσματα από κουκούτσι σταφυλιών, ρεσβερατρόλη, σκουαλένιο κλπ καθώς και συνδυασμό από ισχυρά πεπτίδια που βοηθούν στην σωστή επικοινωνία των κυττάρων. Και on top of all το αντηλιακό.

[imagebrowser id=3]

Σώμα

Το δερμα στο σώμα σου αν και είνα πιο χοντρό και ανθεκτικό, έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά. Συνεπώς χρειάζεται μια καλή απολέπιση για να απομακρυνθούν τα συσσωρευμένα επιφανειακά, νεκρά κύτταρα και καλή ενυδάτωση. Ο συνδυασμός αυτών των δύο, θα διατηρήσει περισσότερο το μαύρισμά σου ενώ το δέρμα θα δείξει πιο λείο,  λαμπερό και ανθεκτικό.

[imagebrowser id=4]

Ξεκίνα τα παραπάνω γιατί στην επόμενη συνάντηση μας θα μιλήσουμε για τις νέες τάσεις στα μαλλιά και στο μακιγιάζ. Και οφείλεις να είσαι προετοιμασμένη!

Καλή συνέχεια! Αν σου άρεσε αυτό που διάβασες πάτα το κουμπί SHARE! Για περισσότερα νέα και πολλούς διαγωνισμούς με δώρα κάνε LIKE στη σελίδα μας στο Facebook! Έχεις και twitter? Ακολούθησέ μας! Για online αγορές, μπαίνεις στο www.beautypaths.eu

Για να δεις τις αγαπημένες μου εταιρείες πάτα κλικ στο

#BrandsWeLove

Αφήστε μια απάντηση
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ