Το καλάθι σας είναι άδειο

5% έκπτωση για πληρωμή με κάρτα100% γνήσια προϊόνταδωρεάν μεταφορικα για αγορές άνω των 65€. Αντικαταβολή 1,90€

ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. 

Το 1ο E-SHOP* με προϊόντα φροντίδας που συστήνουν δερματολόγοι και ειδικοί στην υγεία του δέρματος και των μαλλιών

*από το 2009

Θέλεις μαλλιά με όγκο; Keratherapy Keratin Infused Volume collection!

Ποια γυναίκα δεν θέλει να έχει μαλλιά με όγκο;

Καμία δεν θέλει άτονα μαλλιά χωρίς νεύρο. Για αυτό και η Keratherapy παρουσίαζει την ένα σειρά με προϊόντα για μαλλιά με όγκο, Keratherapy Keratin Infused Volume collection!

όγκος στα μαλλιά,Keratherapy Keratin Infused volume Collection Keratherapy Keratin Infused volume Collection

Keratherapy είναι νέα εταιρεία στην ελληνική αγορά και μάλιστα σε μία πολύ δύσκολη κατηγορία με έντονο ανταγωνισμό. Οι συνθέσεις όμως των προϊόντων με κερατίνη, βασικό δομικό στοιχείο της τρίχας, η τεχνολογία Kerabond η οποία επιτρέπει στην Κερατίνη να εισχωρεί στα βαθύτερα στρώματα της τρίχας και να αναγνωρίζει τα σημεία με την μεγαλύτερη φθορά, εξασφαλίζοντας έτσι την κατάλληλη αναπλήρωση με κερατίνη σε κάθε δομικό σημείο της τρίχας  και η αποτελεσματικότητά τους είναι αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει.

Η σειρά Keratherapy Keratin Infused Volume collection προσφέρει πραγματικά πλούσιο όγκο στα μαλλιά, ενυδατώνοντάς τα παράλληλα όσο πρέπει. Η κερατίνη προσφέρει μαλλιά με υγιή εμφάνιση ενώ το φριζάρισμα ελέγχεται απόλυτα.

Η σειρά αποτελείται από τρία προϊόντα:

Keratherapy Keratin Infused Volume Shampoo

σαμπουάν για όγκο με κερατίνη Keratherapy Keratin Infused Volume Shampoo Keratherapy Keratin Infused Volume Shampoo

Τα υπολείμματα και κατάλοιπα προϊόντων και οι ρύποι είναι από τους βασικούς παράγοντες που κάνουν τα μαλλιά να φαίνονται άτονα, χωρίς όγκο και θαμπά. Το σαμπουάν για όγκο, με κερατίνη, Keratherapy Keratin Infused Volume Shampoo καθαρίζει απαλά το τριχωτό της κεφαλής προσφέροντας σώμα και όγκο στα μαλλιά, χωρίς να βαραίνει την τρίχα. Οι πρωτεϊνες, οι βιταμίνες και τα βοτανικά εκχυλίσματα δρουν σαν τροφή στα μαλλιά και στο στέλεχος της τρίχας ενισχύοντας άμεσα το όγκο, την πυκνότητα και την λάμψη.

Sulfate Free / Cloride Free / Color Safe

Keratherapy Keratin Infused Volume Conditioner

Keratherapy Keratin Infused Volume Conditioner όγκο στα μαλλιά με κερατίνη Keratherapy Keratin Infused Volume Conditioner

Είναι δύσκολο να καταφέρει μία εταιρεία μαλλιών να δημιουργήσει την τέλεια ισορροπία μεταξύ ενυδάτωσης και ενίσχυσης του όγκου των μαλλιών για αυτό και το Keratherapy Keratin Infused Volume Conditioner είναι ένα μοναδικό προϊόν που καταφέρει και τα δύο τέλεια, αφήνοντας τα μαλλιά απαλά και λεία ενδυναμώνοντας παράλληλα την τρίχα ώστε να φαίνεται ογκώδης και υγιής. Σχεδιασμένο για προσφέρει απίστευτο όγκο στα μαλλιά, το Keratherapy Keratin Infused Volume Conditioner ξεμπερδεύει και ενυδατώνει τέλεια μαλλιά. Ο όγκος και η λάμψη ενισχύονται χάρη στις πρωτεΐνες, τις βιταμίνες και τα βοτανικά εκχυλίσματα ενώ τα άτονα μαλλιά αποκτούν ελαστικότητα και νεύρο. Λεία και απαλά μαλλιά για απίστευτα υγιή εμφάνιση.

Για όλους τους τύπους μαλλιών. Color Safe.

Το επόμενο προϊόν θα γίνει ο καλύτερός σου φίλος!

Big, Big Hair? Welcome!

Keratherapy Keratin Infused Root Boost & Volumizer

Keratherapy Keratin Infused Root Boost & Volumizer Keratherapy Keratin Infused Root Boost & Volumizer

Ζηλεύετε τα μαλλιά με πλούσιο όγκο των ροκ αστέρων; Η απάντηση είναι το Keratherapy Keratin Infused Root Boost & Volumizer spray. Αυτό το μοναδικό μείγμα με ελαφριά, μη λιπαρή σύνθεση, σας επιτρέπει να δημιουργείτε "body-ful" μαλλιά με όγκο, που θα προσέξουν όλοι. Μία επαναστατική φόρμουλα για πραγματικά Big Hair. Η διπλής δράσης φόρμουλα δουλεύει για να ανασηκώσει τη ρίζα των μαλλιών ενώ μπορεί παράλληλα να χρησιμοποιηθεί και σαν προϊόν ενίσχυσης Πυκνότητας και όγκου της Τρίχας**, χωρίς να βαραίνει τα μαλλιά. Με πρωτεϊνη μετεξιού και σησαμιού και έλαια για αναζωογόνηση και πιο δυνατά* μαλλιά.

*Δυνάτα ενάντια στη φθορά από το σπάσιμο

** Καλλυντικό αποτέλεσμα

Καλή συνέχεια! Τα προϊόντα της Keratherapy θα τα βρεις αποκλειστικά στο www.beautypaths.eu/keratherapy και με ένα κλικ οι online αγορές σου, θα έρθουν την επόμενη μέρα στο χώρο σου! Επιπλέον, αναζήτησέ τα και σε επιλεγμένα κομμωτήρια με το σήμα Keratherapy όπου θα μπορείς και να απολαύσεις την πιο προηγμένη επαγγελματική θεραπεία λείανσης με κερατίνη!

Καλή συνέχεια! Αν σου άρεσε αυτό που διάβασες πάτα το κουμπί SHARE! Για περισσότερα νέα και πολλούς διαγωνισμούς με δώρα κάνε LIKE στη σελίδα μας στο Facebook! Έχεις και twitter? Instagram? Tumblr? Pinterest? Google+? Ακολούθησέ μας!

Αφήστε μια απάντηση
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ