Το καλάθι σας είναι άδειο

5% έκπτωση για πληρωμή με κάρτα100% γνήσια προϊόνταδωρεάν μεταφορικα για αγορές άνω των 65€. Αντικαταβολή 1,90€

ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. 

Το 1ο E-SHOP* με προϊόντα φροντίδας που συστήνουν δερματολόγοι και ειδικοί στην υγεία του δέρματος και των μαλλιών

*από το 2009

Θεραπεία τριχόπτωσης:Τοπικό Διάλυμα Spectral.F7 Astressin-B κατά της αντρικής και γυναικείας τριχόπτωσης από την Ds Laboratories: το μέλλον είναι εδώ

 Τοπικό Διάλυμα τριχόπωσης Ds Laboratories Spectral.F7 Astressin-B  beautypaths

Το Τοπικό Διάλυμα Spectral.F7 Astressin-B αντιπροσωπεύει μια πρωτοποριακή τεχνολογία για την αντιμετώπιση της γυναικείας και αντρικής τριχόπτωσης που προηγείται της εποχής της.

Τα Εργαστήρια DS Laboratories είναι τα πρώτα εργαστήρια βιοτεχνολογίας που συνέθεσαν και ενσωμάτωσαν αυτό το πεπτίδιο υπερσύγχρονης τεχνολογίας σε καλλυντικό προϊόν. Το Spectral.F7 Astressin-B προσφέρει ένα ολοκαίνουριο μηχανισμό δράσης και, συνεπώς, αποτελεί ένα σημαντικό νέο εργαλείο ενός προγράμματος για τη διατήρηση υγειών μαλλιών.
Το πεπτίδιο αυτό έχει διαφημιστεί έντονα λόγω των αξιοσημείωτων αποτελεσμάτων που παρατηρήθηκαν σε πειραματόζωα. Περαιτέρω δοκιμές των Εργαστηρίων DS Laboratories σε εθελοντές αποκάλυψαν εκπληκτικά υψηλό επίπεδο αποτελεσματικότητας.
Επειδή αυτό το αποτέλεσμα επιτεύχθηκε με μια εντελώς νέα μεθοδολογία, το Spectral.F7 Astressin-B αναπτύχθηκε για να χρησιμοποιείται ενισχυτικά σε συνδυασμό με τα υπάρχοντα προϊόντα θεραπείας. Για τα πρώιμα στάδια αραίωσης των μαλλιών, μπορείτε να χρησιμοποιείται ως μοναδική θεραπεία.Είναι πολύ εύχρηστο, και αφήνει μια ευχάριστη αίσθηση, χωρίς λιπαρότητα και χωρίς να κολλάει.
Κύρια χαρακτηριστικά του προϊόντος:

• Το προϊόν δεν προκαλεί καμία από τις κοινές ανεπιθύμητες ενέργειες όπως ερεθισμό και αντιδράσεις του δέρματος και άλλες μορφές ενοχλήσεων.
• Ενδείκνυται για άνδρες και γυναίκες.
• Το διάλυμα Spectral.F7 Astressin-B είναι ένα υδάτινο διάλυμα που προσφέρει έντονη αναζωογόνηση του δέρματος της κεφαλής, αφού η βάση του είναι το νερό και συνεπώς είναι ευχάριστο στη χρήση.
• Το Spectral.F7 Astressin-B περιέχει Astressin-B εξαιρετικά υψηλής καθαρότητας, ένα σύνθετο πεπτίδιο με 33 αμινοξέα. –Αναστέλλει απαράμιλλα τα ορμονικά υποπροϊόντα που παράγει ο οργανισμός όταν βρίσκεται σε στρες. – τα οποία είναι ύποπτα για την πυροδότηση της τριχόπτωσης.
• Χρησιμοποιείται ενθυλάκωση νανοσωμάτων για βελτιωμένη απορρόφηση.
• Περιλαμβάνει επιπλέον ενώσεις που ενισχύουν την αποτελεσματικότητα και τη σταθερότητά του.
• Prohairin â4 – προάγει την ανάπτυξη των μαλλιών ενεργοποιώντας τα βλαστικά κύτταρα των τριχοθυλακίων. Το Prohairin â4 έχει σημαντικές αντιγηραντικές ιδιότητες. Επιβραδύνει τον κυτταρικό θάνατο και παρατείνει τη μακροζωία των κυττάρων.
• Πεπτίδια χαλκού – ισχυρό αντιφλεγμονώδες συστατικό. (Η φλεγμονή του δέρματος της κεφαλής είναι κύρια αιτία της τριχόπτωσης.)
• Είναι τόσο νέο και μοναδικό που αποτελεί επανάσταση.
• Τιμή: 33,65€.

Τα προϊόντα της DS Laboratories είναι διαθέσιμα, αποκλειστικά για την Ελλάδα, στο ηλεκρονικό κατάστημα καλλυντικών www.beautypaths.eu
Καλή συνέχεια! Αν σου άρεσε αυτό που διάβασες πάτα το κουμπί SHARE! Για περισσότερα νέα και πολλούς διαγωνισμούς με δώρα κάνε LIKE στη σελίδα μας στο Facebook! Έχεις και twitter? Ακολούθησέ μας!

Αφήστε μια απάντηση
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ