Το καλάθι σας είναι άδειο

5% έκπτωση για πληρωμή με κάρτα100% γνήσια προϊόνταδωρεάν μεταφορικα για αγορές άνω των 65€. Αντικαταβολή 1,90€

ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. 

Το 1ο E-SHOP* με προϊόντα φροντίδας που συστήνουν δερματολόγοι και ειδικοί στην υγεία του δέρματος και των μαλλιών

*από το 2009

Κρέμες για ρυτίδες. Αγαπημένες αντιρυτιδικές κρέμες για το πρόσωπο

Οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες είναι τα πρώτα εμφανή σημάδια ότι ο χρόνος περνάει και αφήνει το αποτύπωμά του στο πρόσωπο μας. Πολλές δημιουργούνται από τις εκφράσεις μας και προσωπικά της λατρεύω. Θεωρώ άτοπο να εξαφανιζεις ή να παγώνεις (συνήθως με botox κι ενέσεις υαλουρονικού) μία εκφραστική ρυτίδα η οποία αποτελεί - για μένα πάντα- ίσως και αποτύπωμα της ψυχής σου...

κρέμες για ρυτίδες

Το πως δημιουργούνται οι ρυτίδες είναι λίγο πολύ γνωστό και δεν θα επεκταθώ πολύ. Με το πέρασμα του χρόνου το δέρμα χάνει μέρος της ελαστικότητάς του και οι συσπάσεις αυτές δημιουργούν τις πτυχώσεις. Η κακή διατροφή και η ζάχαρη, το τσιγάρο, το άγχος και φυσικά ο ήλιος καταστρέφουν καθημερινά την ποιότητα του δέρματος. Το κολλαγόνο και η ελαστίνη δεν λειτουργούν σωστά οπότε το δέρμα σταδιακά γερνάει.

Σύμμαχός μας στη μάχη κατά των ρυτίδων είναι οι κρέμες για ρυτίδες. Είναι μία κατηγορία προϊόντων που πολλές εταιρείες μέχρι τώρα διαχώριζαν από την γενικότερη αντιγήρανση καθώς ενσωματώνουν συστατικά με ποιο στοχευμένη δράση. Για μένα πάλι τα πράγματα είναι πιο απλά καθώς όλα τα προϊόντα πρέπει να είναι αντιγηραντικά ή μάλλον και σύμφωνα με τις τελευταίες διεθνής τάσεις, αντί για anti aging να είναι προϊόντα που στοχεύουν στο well aging. Δηλαδή στο να μεγαλώνουμε όμορφα και να αισθανόμαστε καλά με το δέρμα μας σε κάθε ηλικία.

Μετά από εκτενή δοκιμή αυτές είναι μερικές από τις κρέμες για ρυτίδες που συστήνω με κλειστά μάτια. Η σειρά είναι τυχαία!

- Το Daily Skin Health Sound Sleep Cocoon της dermalogica® είναι μία κρέμα νύχτας η οποία επιδιορθώνει τις βλάβες του δέρματος που έχει υποστεί κατά τη διάρκεια της μέρας. Βοηθά στην ανανέωση της εμφάνισης, στην αύξηση της φωτεινότητας και συμβάλλει σε ένα πιο ξεκούραστο πρόσωπο χωρίς εντάσεις στις γραμμές και τις ρυτίδες.

κρέμες για ρυτίδες dermalogica

- Η Intense Age Defying της Neal's Yard Remedies είναι μία αγαπημένη αντιρυτιδική κρέμα 24ώρου. Εξελιγμένη τεχνολογία βλαστοκυττάρων από γαρδένια, υαλουρονικό οξύ και φυσικά αντιγηραντικό λιβάνι. Αύξηση ενυδάτωσης, μείωση γραμμών και ρυτίδων και σφριγηλό δέρμα με ωραία αίσθηση και εμφάνιση.

κρέμες για ρυτίδες neals yard remedies
- Η EGF Duo Moisturizer της κορεάτικης Lanbelle περιλαμβάνει διπλή τεχνολογία δράσης. Τα θρεπτικά έλαια (χωρίς να είναι καθόλου λιπαρή η υφή της) θρέφουν την επιδερμίδα για μπορεί να παραμένει ελαστική, το υαλουρονικό οξύ γεμίζει με υγρασία ενώ οι αυξητικοί παράγοντες βοηθούν στην βελτίωση της πυκνότητας. Καθαρά συστατικά χωρίς χημικά, είναι ένα προϊόν που με έχει κερδίσει απόλυτα.

κρέμες για ρυτίδες lanbelle

- Η Corrective Instant Wrinkle Filler της Skeyndor ανήκει στις στοχευμένες κρέμες για ρυτίδες. Γεμίζει βαθιές ρυτίδες και να μαλακώνει τις γραμμές έκφρασης στο πρόσωπο. Περιέχει συστατικά πάχυνσης των ιστών του δέρματος και γεμίσματος για λείανση και όγκο, νευροπεπτίδια για την μείωση των συσπάσεων καθώς και πεπτίδια ανόρθωσης του δέρματος.

κρέμες για ρυτίδες

- H Face Moisturizer SPF50 White Tea της Coola Suncare ενώ ανήκει στα super dooper αντηλιακά προσώπου αποτελεί μία εξαιρετική επιλογή για κρέμα ημέρας που βοηθά στην αντιμετώπιση και των ρυτίδων. Περιέχει εξαιρετικά μεγάλο δείκτη προστασίας με (κι αυτό είναι το εκπληκτικό στην Coola) 85% λιγότερα χημικά φίλτρα ενώ είναι εμπολουτισμένη με πολλά αντιοξειδωτικά και άλλα θρεπτικά συστατικά όπως λιπαρά Ω, βιταμίνες Β 1/2/3, C και E. Απλά το λατρεύω. Mε τέλεια υφή!

αντηλιακές κρέμες για ρυτίδες

- Η Youth EssentiA Vita-Antioxidant Defence Creme Plus της Environ είναι ένα φανταστικό προϊόν. Περιέχει μια πολύ υψηλή συγκέντρωση βιταμίνης Α και βιταμίνης C καθώς επίσης αντιοξειδωτικά, πεπτίδια και ενυδατικούς παράγοντες. Μαζί με νέα συστατικά που έχει μελετήσει σε βάθος ο Dr. Fernandes βοηθά ώστε να μειωθούν ορατά τα σημάδια της γήρανσης –αποκαλύπτοντας ένα δέρμα πιο ομοιόμορφο, πιο απαλό, πιο υγιές που ακτινοβολεί ομορφιά και νεότητα που διαρκεί.

κρέμες για ρυτίδες environ

- H les delicats R-Structure Face Cream της Wherteimar έχει πραγματικά υπέροχη υφή. Έχω ξαναγράψει για αυτή αφού τη θεωρώ εκπληκτική Well aging Cream... Βοηθά στην σύνθεση νέου κολλαγόνου και στο σχηματισμό της ελαστίνη που χρόνο με το χρόνο μειώνονται για μειωμένη εμφάνιση των γραμμών και ρυτίδων. Επιπλέον Βοηθά στην προστασία της φθοράς του DNA και των κυττάρων παρέχοντας αντιοξειδωτική προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία.

κρέμες για ρυτίδες wherteimar

Η λίστα με τις κρέμες για ρυτίδες θα μπορούσε να περιλαμβάνει και άλλες επιλογές. Αυτές όμως είναι μία καλή αρχή να ξεκινήσεις!

Θα τα ξαναπούμε σύντομα,

Κωνσταντίνος

 

Αφήστε μια απάντηση
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ