Το καλάθι σας είναι άδειο

5% έκπτωση για πληρωμή με κάρτα100% γνήσια προϊόνταδωρεάν μεταφορικα για αγορές άνω των 65€. Αντικαταβολή 1,90€

ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. 

Το 1ο E-SHOP* με προϊόντα φροντίδας που συστήνουν δερματολόγοι και ειδικοί στην υγεία του δέρματος και των μαλλιών

*από το 2009

Κραγιόν. Μία ιστορία αγάπης

Το κραγιόν αποτελεί, μάλλον, το αγαπημένο αξεσουάρ μιας γυναίκας.

kokkino-kragion

Και λέμε αξεσουάρ γιατί το κραγιόν είναι πολλά παραπάνω από ένα προϊόν μακιγιάζ αφού υπάρχει πάντα στη γυναικεία τσάντα και είναι αυτό που ουσιαστικά «ντύνει» μια εμφάνιση. Δεν είναι τυχαίο, ότι κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου πολέμου, τα κραγιόν (ή το κοκκινάδι όπως το έλεγαν τότε) ήταν νούμερο ένα σε πωλήσεις (φαντάζομαι παράνομες..)
Αυτή τη σεζόν, οι τάσεις αγκαλιάζουν πολλά διαφορετικά στιλ και μας δίνουν την ευκαιρία να υιοθετήσουμε πολλές διαφορετικές αποχρώσεις στα κραγιόν. Έτσι, μπορείς να επιλέξεις μια nude απόχρωση για εκείνες τις μέρες που θέλεις μια διακριτική και σικάτη εμφάνιση, ένα φλογερό all time κόκκινο κραγιόν για τα βράδια που έχεις σκοπό να προκαλέσεις και ένα extreme μοβ για τις στιγμές που θέλεις να νιώσεις τόσο gothic όσο ποτέ άλλοτε.

Φυσικά, πέρα από τις τάσεις, οφείλεις να προσέξεις τι ταιριάζει στο στιλ αλλά και στην απόχρωση της επιδερμίδας σου.

jane iredale κοκκινο κραγιόν cindy

Το κραγιόν είναι πολύ σημαντικό σε ένα μακιγιάζ. Μια λάθος απόχρωση μπορεί να είναι καταστροφική. Το ίδιο προσεκτική πρέπει να είσαι και με τον συνδυασμό του με το υπόλοιπο μακιγιάζ. Όταν έχεις έντονα μάτια, καλό είναι να αποφεύγεις τις έντονες αποχρώσεις. Σε κάθε περίπτωση, το κραγιόν πρέπει να εφαρμόζεται με το πινελάκι του για να καλύπτει ομοιόμορφα τα χείλη. Δύο στρώσεις πάντα είναι αρκετές. Για πιο σταθερό αποτέλεσμα, πέρασε την επιφάνεια των χειλιών σου με ένα φυσικό μολύβι χειλιών. Και μη ξεχνάς να ανανεώνεις το κραγιόν όποτε το χρειάζεται. Όχι μόνο για να είναι πάντα τέλειο το χρώμα αλλά περισσότερο γιατί η κίνηση εφαρμογής του κραγιόν είναι πολύ θηλυκή.

Ειδικά όταν γίνεται μπροστά σε ένα μικρό καθρεφτάκι.

Κράτα το

Κράτα το

Αφήστε μια απάντηση
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ