Το καλάθι σας είναι άδειο

5% έκπτωση για πληρωμή με κάρτα100% γνήσια προϊόνταδωρεάν μεταφορικα για αγορές άνω των 65€. Αντικαταβολή 1,90€

ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. 

Το 1ο E-SHOP* με προϊόντα φροντίδας που συστήνουν δερματολόγοι και ειδικοί στην υγεία του δέρματος και των μαλλιών

*από το 2009

Μακιγιάζ ματιών | 2 look για κάθε επίσημη εμφάνιση

Τα μάτια λένε είναι ο καθρέπτης της ψυχής και το σωστό μακιγιάζ ματιών είναι απαραίτητο καθώς αποτελεί σημαντικό μέσο έκφρασης.

Τώρα στις γιορτές, πολλές αναρωτιέστε τη μακιγιάζ ματιών να επιλέξετε. Τα νέα είναι ευχάριστα καθώς τα 2 μακιγιάζ ματιών που θα σας προτείνω ταιριάζουν σε κάθε επίσημη περίσταση, είτε αυτή είναι το εορταστικό ρεβεγιόν είτε κάποια άλλη.

Look 1: all time classic eyeliner και κόκκινο κραγιόν. Το επιλέγουν πολλές διάσημες κυρίες στις red carpet εμφανίσεις τους.

μακιγιάζ ματιών

Καλοσχηματισμένα φρύδια. Γραμμή με μαύρο eyeliner, έντονη μάσκαρα στις επάνω βλεφαρίδες (οι πιο τολμηρές μπορείτε να φορέσετε ψεύτικες βλεφαρίδες), λίγη καφέ σκιά ματιών για να δώσουμε βάθος στο μάτι και κόκκινο κραγιόν. Το κόκκινο μην το φοβάστε. Υπάρχει η κατάλληλη απόχρωση για κάθε κυρία.

Look 2: Αισθησιακό smoky eye look. Ταιριάζει σε όλα τα σχήματα ματιών και δίνει εντυπωσιακό και σέξυ βλέμμα.

μακιγιάζ ματιών

Τα μάτια περιγράφονται με τη σκιά της επιλογής σας και σβήνονται ιδανικά μέσα σε καφέ. Φέτος, πέρα από την κλασική εφαρμογή με γκρι, ποντική ή μαύρες- καφέ αποχρώσεις, τολμάμε να φορέσουμε κυπαρισσί, σκούρο μπλε ή και μωβ σκιές. Θα λατρέψεις τη νέα παλέττα με σκιές ματιών της jane iredale, In the Blink Of A Smoky Eye Smoky Eye Kit. Το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει. Μέσα στο μάτια, απαραίτητο το μολύβι ματιών σε μαύρο ή μαύρο καφέ, έντονη μάσκαρα τόσο στις επάνω όσο και στις κάτω βλεφαρίδες και κραγιόν ή lipgloss σε φυσική απόχρωση.

Προυπόθεση και για τα 2 look η αψεγάδιαστη βάση και το φυσικό ρουζ. Αν έχετε λιπαρό δέρμα εφαρμόστε ένα primer ή χρησιμοποιείστε εξειδικευμένα προϊόντα για τα λιπαρά δέρματα.

Στο www.beautypaths.eu θα βρείτε τα τελειότερα προϊόντα για το μακιγιάζ ματιών που θα επιλέξετε!

Αφήστε μια απάντηση
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ