Το καλάθι σας είναι άδειο

5% έκπτωση για πληρωμή με κάρτα100% γνήσια προϊόνταδωρεάν μεταφορικα για αγορές άνω των 65€. Αντικαταβολή 1,90€

ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. 

Το 1ο E-SHOP* με προϊόντα φροντίδας που συστήνουν δερματολόγοι και ειδικοί στην υγεία του δέρματος και των μαλλιών

*από το 2009

Μακιγιάζ Φθινόπωρο - Χειμώνας 2011 - 2012: Διάβασε τι μας είπε ο Γιάννης Μαρκετάκης για τις τάσεις που θα δούμε!

Μπορεί αυτή την περιόδο ο ταλαντούχος make-up Artist, Γιάννης Μαρκετάκης να είναι ιδιαίτερα απασχολημένος με τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και με το νέο του Project – και αναφέρομαι στη σχολή μακιγιάζ που δημιούργησε- παρόλα αυτά βρήκε το χρόνο να μας μιλήσει και να μας δώσει μία πρώτη εικόνα για τις τάσεις του Μακιγιάζ για το Φθινόπωρο – Χειμώνας 2011- 2012.

Διάβασε λοιπόν, τί μας είπε ο ταλαντούχος Γιάννης Μαρκετάκης:

«Οι τάσεις για το maquillage του Φθινοπώρου 2011 και Χειμώνα 2012 επικεντρώνονται σε 3 βασικά σημεία: Τα μάτια και τα φρύδια, το δέρμα και τα χείλη!

Μάτια και φρύδια: Έχουμε τη μεγάλη επιστροφή στα μεγάλα και φαρδιά φρύδια. Επιστρέφουν τα φυσικά, πλήν όμως, καλοφτιαγμένα φρύδια και τα έντονα ανδρόγυνα τετράγωνα φρύδια. Στα μάτια παρατηρούμε πολλές και διαφορετικές τάσεις σε ό,τι αφορά στα χρώματα και στα σχήματα. Παρατηρούμε μεγάλη επιστροφή στα 80’s με έντονα χρώματα όπως μωβ, μπλε, φούξια αλλά και περίεργους συνδυασμούς σε μια disco διάθεση, παράλληλα όμως βλέπουμε και την αποθέωση των γραμμικών μακιγιάζ δηλαδή έντονη χρήση γραμμών, μολυβιών και eyeliner σε πολλά και διαφορετικά σχέδια και σχήματα με αναφορές στα 60’s σε μια πιο σύγχρονη όμως εκδοχή.

Δέρμα: το δέρμα πρέπει να είναι αψεγάδιαστο έχοντας όμως κρατήσει την ελαστικότητα και τη φυσικότητά του σαν είναι άβαφο και τέλεια περιποιημένο, με έντονες γυαλάδες και λάμψεις – σαν να έχουμε χρησιμοποιήσει ενυδατική κρέμα με χρώμα για παράδειγμα-. Τα ρουζ (blushes) που βλέπουμε είναι στις αποχρώσεις της υγείας όπως ροζ-ροδακινί και taupe.

Χείλη: Στα χείλη παρατηρούμε δύο διαφορετικές  τάσεις. Από τη μία θα δούμε έντονα, καλοσχηματισμένα χείλη με άπειρες στρώσεις χρώματος και από την άλλη θα δούμε ελαφρώς χρωματισμένα χείλη, σαν να τα έχουμε περιποιηθεί φυσικά με ένα lip balm με χρώμα ή ένα φυσικό lip gloss. Χρώμα δηλαδή χωρίς έντονες υφές!

 

Σου θυμίζω ότι το Make Up Lab by Yiannis Marketakis βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, στον κεντρικό δρόμο του Ψυρρή, σε ένα υπέροχο νεοκλασικό κτήριο και φιλοξενεί πρωϊνά και απογευματινά τμήματα που καλύπτουν όλες τις ανάγκες και απαιτήσεις.

ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ

EΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ
Για αρχάριους που επιθυμούν να μάθουν την τέχνη του μακιγιάζ και να μπορούν να βρουν άμεσα θέση στην αγορά εργασίας.

ΜASTER CLASS
Για απόφοιτους και επαγγελματίες make up artists που επιθυμούν να διευρύνουν την τεχνική τους και να εξειδικευτούν στη σύγχρονη μόδα και διαφήμιση.

ΒΕΑUTY LESSONS
Προσωπικό μακιγιάζ για όλες τις γυναίκες που επιθυμούν να μάθουν να μακιγιάρονται μόνες τους. Διάρκεια 16 ωρών. Σε αυτό το τμήμα η διδασκαλία γίνεται αποκλειστικά με προϊόντα και εργαλεία της σχολής.

MAKE UP LAΒ by YIANNIS MARKETAKIS
ΛΟΥΚΑ ΝΙΚΑ 11 & ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ 41
10554, ΨΥΡΡΗ, ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ: 212 1029 035
ΚΙΝ: 6944 888 454
EMAIL: [email protected]

Καλή συνέχεια! Αν σου άρεσε αυτό που διάβασες πάτα το κουμπί SHARE! Για περισσότερα νέα και πολλούς διαγωνισμούς με δώρα κάνε LIKE στη σελίδα μας στο Facebook!

Μακιγιάζ Φθινόπωρο - Χειμώνας 2011 - 2012: Διάβασε τι μας είπε ο Γιάννης Μαρκετάκης για τις τάσεις που θα δούμε!

Αφήστε μια απάντηση
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ