Το καλάθι σας είναι άδειο

5% έκπτωση για πληρωμή με κάρτα100% γνήσια προϊόνταδωρεάν μεταφορικα για αγορές άνω των 65€. Αντικαταβολή 1,90€

ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. 

Το 1ο E-SHOP* με προϊόντα φροντίδας που συστήνουν δερματολόγοι και ειδικοί στην υγεία του δέρματος και των μαλλιών

*από το 2009

Μικρά beauty & make up tips που μπορείς να ανακαλύψεις μέσα από το Beauty Blogging by Demi

Την Demi δεν την γνωρίζω προσωπικά ακόμη. Συναντηθήκαμε ηλεκτρονικά, εντελώς τυχαία, μέσα από το πάθος που έχουμε και οι δύο για τον χώρο της ομορφιάς και των καλλυντικών.

Η Demi, make Up Artist, μαζί με άλλες αξιόλογες κοπέλες, μέσα από τα προσωπικά τους blogs κάνουν μία φιλότιμη προσπάθεια να δημιουργήσουν μία μεγάλη κοινότητα από έλληνες Beauty Bloggers και να ενώσουν τις φωνές όλων (για να είμαι ακριβής, τις γραφές όλων!).

Με πολύ μεγάλη χαρά, λοιπόν, φιλοξενούμε στο δικό μας blog ομορφιάς τη Demi και το guest post της που αφορά σε Μικρά beauty & make up tips που μπορείς να ανακαλύψεις μέσα από το Beauty Blogging.

Τα tips της Demi:

1. Πριν να απλώσετε το foundation στο δέρμα σας ξεκάστε το πρόσωπο σας με μικρή ποσότητα facial spray ή κάποιο mist και αφήστε την να απορροφηθεί. Θα εκπλαγείτε πόσο όμορφα θα στρώσει το foundation και πόσο φυσικό θα είναι το αποτέλεσμα. Εναλλακτικά μπορείτε να ψεκάσετε το πινέλο σας ή το σφουγγαράκι σας.
2. Κουραστήκατε να έχετε ξεχωριστά μολύβια χειλιών για κάθε κραγιόν που αγοράζετε; Βρείτε ένα καλό lip liner το οποίο πλησιάζει αρκετά κοντά στο δικό σας χρώμα χειλιών. Αφού έχετε απλώσει ένα lip balm στα χείλη σας κάντε το περίγραμμα των χειλιών τους και στη συνέχεια «γεμίστε» τα χείλη σας με το μολύβι. Τέλος περάστε το αγαπημένο σας κραγιόν, έχετε εξασφαλίσει έξτρα διάρκεια και έχετε αποφύγει το αντιαισθητικό "τρέξιμο" του εκτός περιγράμματος.
3. Εκτός από το τόξο του φρυδιού σας τοποθετείστε πάντα μικρή ποσότητα ανοιχτόχρωμης σκιάς σε λευκό, σαμπανί, χρυσό στην εσωτερική γωνία του ματιού σας. Θα φωτίσει όλο σας το βλέμμα, αν δε χρησιμοποιήσετε λαχανί θα εκπλαγείτε πόσο κολακευτικό θα δείχνει το αποτέλεσμα.
4. Δημιουργήστε το δικό σας lip gloss ανακατεύοντας μια σκιά σε ελεύθερη μορφή( loose,pigments,star powders) με λίγο διάφανο gloss.
5. Φροντίστε τα πινέλα σας και καθαρίστε τα συχνά, τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα. Αν δεν μπορείτε να είστε τόσο συνεπής, ψεκάστε τα πριν το μακιγιάζ σας με ειδικό αντισηπτικό spray, ώστε να αποφύγετε την επαφή αρκετών βακτηριδίων με την επιδερμίδα σας.
6. Τώρα που πλησιάζει ο χειμώνας μην υποτιμάτε την ηλιακή ακτινολοβολία. Μην ξεχνάτε να φοράτε αντιηλιακό ή foundation με αντιηλιακό δείκτη προστασίας και αν έχετε παρατηρήσει μικρές πανάδες γύρω από την περιοχή των χειλιών σας δοκιμάστε κραγιόν με δείκτη SPF.
7. Αν θέλετε το ρουζ σας να παραμείνει αναλλοίωτο, πριν το απλώσετε, τοποθετείστε στα μήλα του προσώπου σας λίγο υγρό ρουζ ή κάποιο tinted balm σε κοντινή απόχρωση με το κραγιόν σας. Σταθεροποιείστε το με την πούδρα σας και στη συνέχεια περάστε το ρουζ σας. Θα μείνει σταθερό για αρκετές ώρες.
8. Αν η μάσκαρα σας στεγνώνει γρήγορα το πιο πιθανό είναι ότι παραμένει αρκετή ώρα ανοιχτή από όσο πρέπει. Δοκιμάστε πριν τη μάσκαρα να περάσετε ένα primer για τις βλεφαρίδες, μετά θα χρειαστείτε μόνο δύο στρώσεις.
9. Αν το μαύρο μολύβι μετά από λίγες ώρες "εξαφανίζεται" από την εσωτερική γραμμή του ματιού σας, την επόμενη φορά δοκιμάστε με προσοχή να το ταμπονάρετε με λίγη μαύρη σκιά ή gel liner.
10. To all time classic κόκκινο κραγιόν μπορεί να ταιριάξει και σε εσάς αρκεί να δείτε ποια απόχρωση του σας κολακεύει περισσότερο. Ανάλογα με το χρώμα της επιδερμίδας σας δοκιμάστε διάφορες αποχρώσεις μέχρι να βρείτε τη σωστή... από ένα dark κόκκινο που περιέχει μπλε μέσα έως το κόκκινο της φωτιάς που περιέχει κίτρινο.
11. Μην ξεχνάτε ότι κάνετε στο πρόσωπο σας καθαρισμό, άπλωμα κρέμας, peeling να το εφαρμόζεται και στον λαιμό σας.
12. Σταθεροποιήστε το concealer σας με μια μικρή ποσότητα διάφανης πούδρας.
13. Αν μουτζουρώνεστε πολλές φορές όταν περνάτε τη μάσκαρα στις κάτω βλεφαρίδες σας, τοποθετείστε πριν την απλώσετε ένα χαρτομάντιλο ή ένα make up sponge.
14. Τονίστε τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας και δώστε τους έξτρα φως με τη βοήθεια ενός highlighter ή μιας λευκής περλέ σκιάς. Περάστε σε μικρή ποσότητα με ένα πινέλο ακριβώς πάνω από τα μήλα σας, στο οστό της μύτης σας και στο άνω μέρος των χειλιών σας.
15. Πριν εφαρμόσετε οποιοδήποτε προϊόν μακιγιάζ στο πρόσωπο σας με πινέλο φροντίστε πρώτα να το τινάξετε ελαφρώς ώστε να φύγει η περιττή ποσότητα αν δεν μείνετε ικανοποιημένες με την ένταση του χρώματος απλά επαναλάβετε.
16. Πολλές σκιές εφαρμόζονται καλύτερα και διαρκούν περισσότερο αν τις τοποθετήσετε με υγρό πινέλο (σκιές Wet and Dry). Στην επόμενη αγορά σας ρωτήστε τη σύμβουλο πωλήσεων στο counter!
17. Φροντίστε τα φρύδια σας. Εφόσον έχετε διορθώσει το σχήμα τους σας κάποια ειδικό, αν κάθε 3-4 ημέρες απομακρύνεται τις πρώτες μικρές τριχούλες που τυχόν θα ξεφυτρώσουν, δεν θα χρειαστεί να την επισκεφθείτε ξανά.
18. Κάντε το βλέμμα σας πιο ζεστό περνώντας μια μικρή ποσότητα ροδακινί ή κοραλί σκιάς στην οφθαλμική σας κόγχη (κόκκαλο ματιού). Ειδικά σε smoky και σκούρα μακιγιάζ ματιών το συγκεκριμένο tip αναδεικνύει και φωτίζει το βλέμμα σας.
19. Φωτίστε το βλέμμα σας χρησιμοποιώντας ένα λευκό μολύβι στην εσωτερική γραμμή του ματιού σας. Αν σας φαίνεται αρκετά έντονο έχετε πάντα την εναλλακτική στο να χρησιμοποιήσετε ένα σε μπεζ ή ανοιχτή ροζ απόχρωση.

Ευχαριστούμε θερμά τη Demi που συγκέντρωσε και μοιράστηκε μαζί μας, βασικά tips που θα διευκολύνουν το μακιγιάζ σας!

Μπορείτε να διαβάζετε τη Demi και τις απόψεις της στο προσωπικό της blog Μake yourself up with Demi  και στο www.greekbeautybloggers.com
Καλή συνέχεια! Αν σου άρεσε αυτό που διάβασες πάτα το κουμπί SHARE! Για περισσότερα νέα και πολλούς διαγωνισμούς με δώρα κάνε LIKE στη σελίδα μας στο Facebook!
Μην ξεχνάς ότι στο ηλεκτρονικό κατάστημα καλλυντικών www.beautypaths.eu θα βρεις αγαπημένα προϊόντα ομορφιάς σε σταθερά χαμηλότερες τιμές!

7

Αφήστε μια απάντηση
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ