Το καλάθι σας είναι άδειο

5% έκπτωση για πληρωμή με κάρτα100% γνήσια προϊόνταδωρεάν μεταφορικα για αγορές άνω των 65€. Αντικαταβολή 1,90€

ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. 

Το 1ο E-SHOP* με προϊόντα φροντίδας που συστήνουν δερματολόγοι και ειδικοί στην υγεία του δέρματος και των μαλλιών

*από το 2009

Μόδα: Η συλλογή των NatarGeorgiou για το Φθινόπωρο - Χειμώνας 2013

Το ταλαντούχο δίδυμο από την Κύπρο έχει κάνει ιδιαίτερη αίσθηση για το στυλ του και την αισθητική του. Oι ΝatarGeorgiou σχεδιάζουν για τη σύγχρονη γυναίκα με στόχο να αισθάνεται ξεχωριστή και μοναδική μέσα από τα σχέδια των συλλογών τους.

Η επερχόμενη συλλογή για το Φθινόπωρο-Χειμώνας 2013 συνδυάζει άψογα το χρώμα με τις ιδιαίτερες υφές των υφασμάτων με μία art αποτύπωση που αποπνέει διαχρονικότητα, κομψότητα μα πάνω απ’ολα μοναδικότητα.

Με τη συλλογή τους  Cross Stainedοι ΝatarGeorgiou τονίζουν κάθε καμπύλη του σώματος αφήνοντας τα ρούχα να πέφτουν σαν δεύτερο δέρμα, αποθεώνοντας τη γυναικεία ομορφιά. Το σήμα κατατεθέν χειροποίητο πλεκτό τους είναι και πάλι στο επίκεντρο με μία gothic προσέγγιση εμπνευσμένη από την διακόσμηση των vitro των ιταλικών και γαλλικών καθεδρικών Ναών.

Το βαθύ και σκούρο μπλε της organza και των cashmere υφασμάτων συναντά το πορτοκαλί περίτεχνα μπλεγμένο με μια ζωηρή χαρούμενη pop διάθεση.

Δείτε σε πρώτη προβολή τα κομμάτια της συλλογής που ξεχωρίσαμε!

Και το δικό μου αγαπημένο

Δες και ένα εξαιρετικό βιντεάκι:

Καλή συνέχεια! Αν σου άρεσε αυτό που διάβασες πάτα το κουμπί SHARE! Για περισσότερα νέα και πολλούς διαγωνισμούς με δώρα κάνε LIKE στη σελίδα μας στο Facebook! Έχεις και twitter? Ακολούθησέ μας!!

Αφήστε μια απάντηση
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ