Το καλάθι σας είναι άδειο

5% έκπτωση για πληρωμή με κάρτα100% γνήσια προϊόνταδωρεάν μεταφορικα για αγορές άνω των 65€. Αντικαταβολή 1,90€

ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. 

Το 1ο E-SHOP* με προϊόντα φροντίδας που συστήνουν δερματολόγοι και ειδικοί στην υγεία του δέρματος και των μαλλιών

*από το 2009

Νέος Διαγωνισμός: Κερδίστε 5 σειρές Wella Professional Brilliance για περιποίηση Υψηλού επιπέδου με αποτελέσματα που μπορείτε ΝΑ ΔΕΙΤΕ, ΝΑ ΑΓΓΙΞΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙΤΕ!

Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ. ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΤΑ ΤΥΧΕΡΑ ΟΝΟΜΑΤΑ!

Η εξωτερική ομορφιά (που βέβαια ξέρεις ότι σε καμία περίπτωση δεν είναι ανεξάρτητη από την εσωτερική ηρεμία και αυτογνωσία) δεν είναι αποτέλεσμα μόνο του ωραίου σώματος, του περιποιημένου δέρματος και του μακιγιάζ.

Έρευνες που έχουν γίνει στο παρελθόν, έχουν δείξει ότι υπάρχουν γυναίκες που θεωρούν ότι το μεγάλο τους ατού είναι τα μαλλιά τους, συνεπώς δείχνουν ιδιαίτερο ζήλο στην περιποίησή τους.

Έχω επίσης καταλάβει ότι οι περισσότερες από εσάς βάφετε τα μαλλιά σας και αυτό που σας απασχολεί είναι με το πέρασμα του χρόνου, να δείχνουν όμορφα και περιποιημένα, να είναι μεταξένια, απαλά στο άγγιγμα και μυρίζουν υπέροχα.
Σε αυτό λοιπόν, ποντάρει και η Wella Professionals Care, φέρνοντας μία νέα φιλοσοφία στην περιποίηση των μαλλιών, που στηρίζεται στο συνδυασμό  πολυτελών συστατικών προηγμένης τεχνολογίας και αρωμάτων που διεγείρουν τις αισθήσεις, προσφέροντας έτσι ένα εξαιρετικό τελικό αποτέλεσμα και μία μοναδική εμπειρία αισθήσεων. Η σειρά  Wella Professionals Care έχει σχεδιαστεί ειδικά για να διεγείρει τις πιο σημαντικές αισθήσεις μας, δίνοντας στην περιποίηση των μαλλιών μία επιπρόσθετη διάσταση που βελτιώνει τη διάθεση. Μαλλιά που σαγηνεύουν με το άρωμά τους, γοητεύουν με την απαλότητά τους και μαγνητίζουν τα βλέμματα με τη λάμψη και τη ζωντάνια τους. Με τέσσερις ξεχωριστές επιμέρους σειρές και δύο διαφορετικά επίπεδα ενυδάτωσης, προσφέρει υψηλή περιποίηση στους διάφορους τύπους μαλλιών ανάλογα με τις ανάγκες τους, ενώ ταυτόχρονα αφυπνίζει και ευχαριστεί τις αισθήσεις.

 Η σειρά που θα δοκιμάσετε μέσω του σημερινού διαγωνισμού μας είναι η BRILLIANCE (Περιποίηση για χρώμα όλο ζωντάνια).

Ως ηγέτης στην περιποίηση του χρώματος, η Wella Professionals επένδυσε την εξειδίκευσή της στη δημιουργία μιας σειράς προϊόντων που συμπληρώνουν ιδανικά τα προϊόντα χρώματος της Wella, διατηρώντας τη λάμψη του χρώματος μέχρι την επόμενη επίσκεψη στο κομμωτήριο. Η νέα σειρά Brilliance έχει διαμορφωθεί για να συνδυάζεται αρμονικά με τα προϊόντα χρώματος της Wella Professionals. Διασφαλίζει το χρώμα των μαλλιών και ταυτόχρονα αναδεικνύει το χρωματικό αποτέλεσμα για μεγαλύτερη διάρκεια, χάρη σε έναν πανίσχυρο συνδυασμό αντιοξειδωτικών συστατικών, όπως η βιταμίνη E.

Για να μην σε ταλαιπωρώ με μπλα μπλά μπλα...θα κάνουμε το εξής!

5 Τυχερά ονόματα θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν από μία πλήρη σειρά* Wella Professionals Brilliance. Αφήστε το σχόλιό σας στην ερώτηση "τί είναι για σένα όμορφα μαλλιά;", κάτω από αυτο το post από σήμερα μέχρι και το Σάββατο 26 Νοεμβρίου, στις 23:59.

*η σειρά περιλαμβάνει σαμπουάν, μαλακτική κρέμα και μάσκα μαλλιών
Καλή συνέχεια! Αν σου άρεσε αυτό που διάβασες πάτα το κουμπί SHARE! Για περισσότερα νέα και πολλούς διαγωνισμούς με δώρα κάνε LIKE στη σελίδα μας στο Facebook! Έχεις και twitter? Ακολούθησέ μας!

841

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ