Το καλάθι σας είναι άδειο

5% έκπτωση για πληρωμή με κάρτα100% γνήσια προϊόνταδωρεάν μεταφορικα για αγορές άνω των 65€. Αντικαταβολή 1,90€

ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. 

Το 1ο E-SHOP* με προϊόντα φροντίδας που συστήνουν δερματολόγοι και ειδικοί στην υγεία του δέρματος και των μαλλιών

*από το 2009

Νέος Διαγωνισμός: 3 λεπτά αρκούν με τα αγαπημένα προϊόντα Olay, Pantene και Koleston!

Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ. ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΤΑ 10 ΤΥΧΕΡΑ ΟΝΟΜΑΤΑ

Κυρίες μου... ο χρόνος είναι χρήμα για όλους μας. Σίγουρα, στην καθημερινότητά σας και  με τους πολλαπλούς ρόλους που έχετε, αναζητάτε προϊόντα που θα σας προσφέρουν τα καλύτερα αποτελέσματα από την άνεση του σπιτιού σας, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο αλλά παράλληλα και χρήματα στο πορτοφόλι σας!

Ξέρετε τί μπορείτε να κάνετε σε 3 λεπτά στο σπίτι σας; Ας το μάθουμε παίζοντας!!

Σε τρία λεπτά μπορείτε:

  • να εφαρμόσετε την κρέμα προσώπου της Olay Total Effects και να προσφέρετε στο δέρμα σας 7 αντιγηραντικές δράσεις με ένα μόνο προϊόν!
  • να περιποιηθείτε τα μαλλιά σας με τη νέα σειρά Pantene Pro-V  Αναδόμηση & Προστασία και να προσφέρετε προστασία από την ψαλίδα βδομάδα με τη βδομάδα, αξεπέραστη ακόμα και από  προϊόντα αξίας 80 €.
  • να ανακινήσετε τη συσκευασία μόνιμης βαφής Koleston σε Μορφή Αφρού μόνο 3 φορές, να δημιουργήσετε αφρό και να απολαύσετε ένταση χρώματος μεγάλης διάρκειας που καμία άλλη βαφή-αφρός δεν ξεπερνά!

Τα  λέω αυτά δίότι το blog μας εξασφάλισε για εσάς, για άλλη μια φορά, πλούσια δώρα ώστε να τα δοκιμάσετε στο σπίτι και να πιστείτε για όλα τα παραπάνω!

Τα


Με 3 απλά βήματα, 10 τυχερά ονόματα θα παραλάβουν ένα κουτί που θα περιλαμβάνει:

  • Τις αγαπημένες κρέμες της Ελένης Μεναγάκη, Olay Total Effects ημέρας και Olay Total Effects ματιών
  • Την νέα αγαπημένη σειρά περιποίησης μαλλιών της Ζέτας Μακρυπούλια  Pantene Pro-V Αναδόμηση και Προστασία που περιλαμβάνει το σαμπουάν, το conditioner και τη μάσκα μαλλιών
  • Τη νέα αγαπημένη μόνιμη βαφή, της Αθηνάς - Τζάνετ Κορώση (Hair Stylist & Color Expert της Koleston στην Ελλάδα), Koleston σε Μορφή Αφρού
Διάβασε τί μας είπαν οι αγαπημένες κυρίες
Ελένη Μενεγάκη«Είμαι περήφανη που ανήκω κι εγώ ανάμεσα στα 20 εκατομμύρια γυναίκες που χρησιμοποιούν την Olay total effects για την αντιγηραντική φροντίδα της επιδερμίδας μου. Με το πολυάσχολο καθημερινό πρόγραμμά μου βρήκα τη λύση εύκολα και γρήγορα σε μία μόνο κρέμα με 7 αντιγηραντικές δράσεις!».
Ζέτα Μακρυπούλια: «Οι συνθήκες δουλειάς μου είναι ιδιαίτερα απαιτητικές: γυρίσματα, φωτογραφήσεις, θέατρο... τα μαλλιά μου ταλαιπωρούνται συνεχώς και γίνονται επιρρεπή στο φριζάρισμα. Για να αντιμετωπίσω αυτή την κατάσταση, είχα καταφύγει σε πολλές λύσεις και σε πολλά προϊόντα περιποίησης μαλλιών, κάποια μάλιστα ιδιαίτερα ακριβά. Και όμως, στο νέο Pantene Pro-V Αναδόμηση και Προστασία βρήκα πραγματικά την καθημερινή περιποίηση που αναζητούσα με αποτελέσματα που τα νιώθω αλλά και φαίνονται. Όσες ταλαιπωρίες και αν υφίστανται, τα μαλλιά μου έχουν υγιή εμφάνιση που διαρκεί.»
Αθηνά-Τζάνετ Κορώση: «Επιλέγω τις βαφές Koleston γιατί παρέχουν πάντα ένα όμορφο και ποιοτικό αποτέλεσμα χαρίζοντας πολυτελές, λαμπερό, ομοιόμορφο και έντονο χρώμα σε κάθε εφαρμογή.Η μόνιμη βαφή Koleston σε Μορφή Αφρού, αποτελεί ιδανική λύση για τη βαφή των μαλλιών στο σπίτι. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ανακινήσετε τη συσκευασία 3 φορές, να δημιουργηθεί ο αφρός και να απολαύσετε γρήγορα και εύκολα το έντονο, ομοιόμορφο χρώμα της Koleston.»
Tί πρέπει να κάνεις;
α. Διάλεξε το χρώμα που θέλεις να κάνεις τα μαλλιά σου με τη νέα μόνιμη βαφής Koleston σε Μορφή Αφρού, από το χρωματολόγιο που θα βρεις παρακάτω.
β. Γράψε μας σε σχόλιο το νούμερο της βαφής που προτιμάς
Ο διαγωνισμός θα λήξει την Τετάρτη 1η Φεβρουαρίου 2012 στις 23:59
Δεν νομίζω να έχετε παράπονο!!

Καλή συνέχεια! Αν σου άρεσε αυτό που διάβασες πάτα το κουμπί SHARE! Για περισσότερα νέα και πολλούς διαγωνισμούς με δώρα κάνε LIKE στη σελίδα μας στο Facebook! Έχεις και twitter? Ακολούθησέ μας!

1281

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ