Το καλάθι σας είναι άδειο

5% έκπτωση για πληρωμή με κάρτα100% γνήσια προϊόνταδωρεάν μεταφορικα για αγορές άνω των 65€. Αντικαταβολή 1,90€

ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. 

Το 1ο E-SHOP* με προϊόντα φροντίδας που συστήνουν δερματολόγοι και ειδικοί στην υγεία του δέρματος και των μαλλιών

*από το 2009

Νέος Διαγωνισμός Olay Regenerist. Χαρίζουμε δώρα συνολικής αξίας 1460Ε

Έχω παραδεχτεί ότι αυτή τη σειρά περιποίησης την ξεχωρίζω και τολμάω να τη συγκρίνω ακόμα και με πολύ ακριβές κρέμες της επιλεχτικής διανομής.

Η -πρώτη- κόκκινη σειρά Regenerist της Olay, έκανε την εμφάνισή της πριν κάποια χρόνια με την κρέμα θαύμα, όπως είχε χαρακτηριστεί από τις αμερικανίδες και την βρετανίδες, Κρέμα προσώπου Στοχευμένης Δράσης 3 Σημείων OLAY REGENERIST 3-Point Daily Treatment cream για επιδερμίδα που δείχνει εντυπωσιακά πιο νεανική γύρω από δύσκολες περιοχές—τα μάτια, το σαγόνι και το λαιμό.

Στη συνέχεια, η σειρά εμπλουτίστηκε με ένα επίσης αγαπημένο προϊόν, τον Ορό Στοχευμένης Δράσης 3 Σημείων Olay Regenerist 3-Point Super Serum  που συσφίγγει εμφανώς την επιδερμίδα στο πρόσωπο, στο λαιμό και στο ντεκολτέ, ενώ φέτος η γκάμα εμπλουτίστηκε με την νέα έκδοση της κρέμας 3ων σημείων χωρίς άρωμα και φυσικά με τη νέα κρέμα Λείανσης των ρυτίδων που ήδη έχει γίνει talk of  the town!

Καθώς με βρίσκετε σε εορταστική διάθεση έχω να σας πω ότι έχω εξασφαλίσει για 12 τυχερούς-τυχερές τα εξής δώρα:

την κρέμα στοχευμένης δράσης 3ων σημείων χωρίς άρωμα

τον Super Serum στοχευμένης δράσης 3ων σημείων

και τη νέα Regenerist κρέμα λείανσης των ρυτίδων

Τι χρειάζεται να κάνεις; Δες το παρακάτω βίντεο στο οποίο η Αναστασία Αχιλλέως, μοιράζεται τις συμβουλές της, γράψε μας κάτω από αυτό ποστ ποια συμβουλή-τρικ θα επιλέξεις για την επιδερμ+ίδα σου και μπες στη μεγάλη κλήρωση!

Η διάρκεια του διαγωνισμού ορίζεται από σήμερα 06/12/2012 έως την άλλη Παρασκευή 14/12/2012 στις 23:59. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα στις 17/12/2012

Καλή συνέχεια! Αν σου άρεσε αυτό που διάβασες πάτα το κουμπί SHARE! Για περισσότερα νέα και πολλούς διαγωνισμούς με δώρα κάνε LIKE στη σελίδα μας στο Facebook! Έχεις και twitter? Ακολούθησέ μας

676

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ