Το καλάθι σας είναι άδειο

5% έκπτωση για πληρωμή με κάρτα100% γνήσια προϊόνταδωρεάν μεταφορικα για αγορές άνω των 65€. Αντικαταβολή 1,90€

ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. 

Το 1ο E-SHOP* με προϊόντα φροντίδας που συστήνουν δερματολόγοι και ειδικοί στην υγεία του δέρματος και των μαλλιών

*από το 2009

Οι καλύτερες κρέμες προσώπου για το 2014

Καλύτερες κρέμες προσώπου 2014

Κάθε χρόνο και μετά από εκτεταμένη δοκιμή, συγκεντρώνω τις καλύτερες κρέμες προσώπου της κάθε χρονιάς.Φέτος, στη λίστα μου παραμένουν κάποιες εταιρείες που υπήρχαν στο περσινό άρθρο όπως επίσης έχουν προστεθεί, με μία λέξη, φοβερές, κρέμες που σίγουρα αξίζει να γνωρίσεις κι εσύ.

καλύτερες κρέμες προσώπου 2014,neal's yard remedies,Environ

Το κριτήριο επιλογής κάθε φορά παραμένει το ίδιο. Αποτελεσματικότητα και φόρμουλα. Η σωστή ενυδάτωση, η αντιγήρανση (η αντιγήρανση ξεκινάει πολύ νωρίς αφού από τη στιγμή που γεννιόμαστε, αρχίζει η φθορά και το γήρας) και η επανόρθωση από τη φθορά του ήλιου (νο.1 παράγοντας γήρανσης) και γενικά του περιβάλλοντος αποτελούν πρωταρχική μελέτη όταν αξιολογώ ένα προϊόν. Συνεπώς, καταλαβαίνεις ότι στις φόρμουλες που δοκιμάζω, αναζητώ παράγοντες που κλειδώνουν την υγρασία στο δέρμα, βιταμίνες, βιταμίνες, βιταμίνες και αντιοξειδωτικά. Τον παράγοντα SPF, δεν τον αναζητώ συνήθως μες στο ίδιο το προϊόν, αφού προτιμώ ξεχωριστά προϊόντα.

Ας δούμε λοιπόν τις καλύτερες κρέμες προσώπου για το 2014!καλύτερες κρέμες προσώπου 2014,neal's yard remedies,Environ

Νο.5 Kiehl's powerful wrinkle reducing cream: Η σύνθεση, που ενσωματώνει το εδώ και χρόνια δοκιμασμένο συστατικό Abyssine, καθώς και Χαλκό PCA, Ασβέστιο PCA και έλαιο κουκουτσιών βερίκοκου, δρα για να εξασθενεί τις ρυτίδες, να βελτιώνει την ελαστικότητα, να προστατεύει το φραγμό υγρασίας της επιδερμίδας, και να εμποτίζει την επιδερμίδα με την υγρασία που χρειάζεται, για να βελτιώνει την όψη της.

Νο.4 Yellow Rose Cellular Revitalizing Cream: υαλουρονικό οξύ, αντιοξειδωτικά, ρεσβερατρόλη και άλλα βιταμινούχα και αντιοξειδωτικά συστατικά αποτελούν τα βασικά στοιχεία αυτής της ενυδατικής και αντιρυτιδικής 24ωρης κρέμας. Ενισχύει τη φυσική ικανότητα επανόρθωσης της νεανικότητας της επιδερμίδας και την προστατεύει αποτελεσματικά από περιβαλλοντικές επιδράσεις και τη φθορά του χρόνου.

καλύτερες κρέμες προσώπου 2014,neal's yard remedies,Environ

 

Νο.3  η Frankincense Hydrating Cream της Neal's Yard Remedies με πολύτιμο αντιγηραντικό λιβάνι.  Μια ελαφριά, οργανική κρέμα καθημερινής ενυδάτωσης, ενισχυμένη από τις αναζωογονητικές ιδιότητες του λιβανίου και της σμύρνας, που βοηθά στη μείωση των λεπτών γραμμών και στη διατήρηση μιας όμορφης, απαλής, φρέσκιας και νεανικής επιδερμίδας. Με τα πλούσια, θρεπτικά φυτικά έλαια και τα εκχυλίσματα βοτάνων που περιέχει, δυναμώνει και αναζωογονεί το δέρμα.

καλύτερες κρέμες προσώπου 2014,neal's yard remedies,Environ

Για τις κυρίες που θέλουν κάτι ακόμα πιο δραστικό, έχει κυκλοφορήσει η έκδοση Frankincense Intense με φυτικά βλαστοκύτταρα από γαρδένια και ένα μίγμα πεπτιδίων.
Μια βαθιά ενυδατική κρέμα που μειώνει την εμφάνιση των γραμμών και των ρυτίδων, συσφίγκει, τόνωνει, ενισχύει την ελαστικότητα του δέρματος και ενυδατώνει άμεσα.

Στις 2 πρώτες θέσεις κανονικά δεν θα ήθελα να ξεχωρίσω κάποιο προϊόν γιατί και τα δύο που θα αναφέρω τα πιστεύω, τα αγαπώ και τα προτείνω πάρα πολύ. Για τυπικούς όμως λόγους θα πρέπει να βάλω μία στο βάθρο.

Στο No.2 είναι η κρέμα νύχτας της ελβετικής Wherteimar, Wherteimar les delicats Fortifying Night Cream.

Μία φανταστική κρέμα νύχτας για ενδυνάμωση της επιδερμίδας, σύσφιξη και ανόρθωση. Βοηθάει στην έλλειψη πυκνότητας, στα μειωμένα επίπεδα υγρασίας αλλά και θαμπή και κουρασμένη όψη στοχεύοντας στην επιδιόρθωση του κολλαγόνου και των ινοβλαστών. Μπορεί να φορεθεί και σαν 24 κρέμα. Η υφή της είναι μαγική (όλα τα προϊόντα της wherteimar έχουν απίστευτες υφές, δεν περιέχουν χημικά και παρόλου που είναι σε βαζάκι, τα δραστικά συστατικά δεν αδρανούν ή οξειδώνονται καθώς προστατεύονται από την τεχνλογία νανολιπιδίων.

Wherteimar les delicats Fortifying Night Cream Wherteimar les delicats Fortifying Night Cream

Στο Νο.1 είναι η φετεινή μου εμμονή, διαχειρός του διάσημου πλαστικού Dr. Fernandes o οποίος υπογράφει την γνωστή, σε ελιτ χώρους και celebrities, σειρά Environ.

Που στηρίζεται η ανάπτυξη των προϊόντων Environ; Ο Δρ. Des Fernandes, ήδη στις αρχές της δεκαετίας του ‘90, καινοτόμησε χρησιμοποιώντας πρώτος σε καλλυντικά προϊόντα αντιοξειδωτικά και βιταμίνη Α σε υψηλά επίπεδα ισχύος. Ο λόγος για τον οποίο δημιούργησε τα προϊόντα περιποίησης δέρματος Environ® ήταν για να προσφέρει ένα άριστο προϊόν που βασιζόταν στην πλέον σύγχρονη επιστημονική γνώση για την περιποίηση του δέρματος. Ο Δρ. Fernandes γνώριζε ότι τα καλλυντικά του μέλλοντος θα έπρεπε να περιέχουν ικανές ποσότητες βιταμίνης Α, βιταμίνης C και άλλων αντιοξειδωτικών για να προστατεύουν το δέρμα από την φθορά που επιφέρει η συνεχώς αυξανόμενη υπεριώδης ακτινοβολία και να προσφέρουν ανάπλαση στο φωτογηρασμένο δέρμα.

Environ AVST™ 1 Face Moisturiser: H σειρά AVST της Environ διανέμεται διεθνώς και αποτελείται από προϊόντα περιποίησης δέρματος που προσφέρουν το κλειδί για την απόκτηση μιας υγιούς επιδερμίδας που ακτινοβολεί. Οι ενυδατικές κρέμες AVST, με σταδιακά αυξανόμενες συγκεντρώσεις βιταμινών (Α+C) και αντιοξειδωτικών, βοηθούν στην καταπολέμηση των ορατών σημαδιών της γήρανσης.

avstnr1
Οι ρυτίδες μειώνονται, το χρώμα του δέρματος αποκτά ομοιομορφία και η υφή του βελτιώνεται. Οι κρέμες AVST έλαβαν την πιστοποίηση κύρους του Swiss Vitamin Institute. Αυτή επιβεβαιώνει ότι ο πελάτης λαμβάνει προϊόντα ύψιστης ποιότητας με την ακριβή περιεκτικότητα και αποτελεσματικότητα βιταμινών όπως αυτή δηλώνεται, εκπληρώνοντας την υπόσχεση της Environ για ένα όμορφο δέρμα για πάντα! Συνιστάται η χρήση αντηλιακού προϊόντος (όπως και μετά από κάθε προϊόν). Έχω ξεχωρίσει από την ίδια εταιρεία, το RAD Antioxidant Sunscreen SPF 15.

καλύτερες κρέμες προσώπου 2014,neal's yard remedies,Environ

Φήμες θέλουν το ζεύγος Brangelina να είναι μεγάλοι fans των προϊόντων Environ!

Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.beautypaths.eu και με ένα κλικ οι online αγορές σου, θα έρθουν την επόμενη μέρα στο χώρο σου!

Για περισσότερες πληροφορίες για την Environ κάνε κλικ εδώ.

Καλή συνέχεια! Αν σου άρεσε αυτό που διάβασες πάτα το κουμπί SHARE! Για περισσότερα νέα και πολλούς διαγωνισμούς με δώρα κάνε LIKE στη σελίδα μας στο Facebook! Έχεις και twitter? Instagram? Tumblr? Pinterest? Google+? Ακολούθησέ μας!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ:

Οι καλύτερες κρέμες προσώπου για το 2015


Αφήστε μια απάντηση
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ