Το καλάθι σας είναι άδειο

5% έκπτωση για πληρωμή με κάρτα100% γνήσια προϊόνταδωρεάν μεταφορικα για αγορές άνω των 65€. Αντικαταβολή 1,90€

ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. 

Το 1ο E-SHOP* με προϊόντα φροντίδας που συστήνουν δερματολόγοι και ειδικοί στην υγεία του δέρματος και των μαλλιών

*από το 2009

Οι καλύτερες κρέμες προσώπου 2016

Διανύουμε το 2016. Ιούνιος. Ήρθε το καλοκαίρι. Ένα χρόνο πριν είχε γραφτεί με μεγάλο ενθουσιασμό η λίστα με τις καλύτερες προσώπου για το 2015.

To2016 (αν και είμαι πολύ πιστός στα προϊόντα της Environ) δοκίμασα νέα προϊόντα, απέρριψα αρκετά καθώς δεν τα θεώρησα κάτι ξεχωριστό και υποδέχθηκα κάποια νέα στο www.beautypaths.eu γιατί τα βρήκα αποτελεσματικά.

καλύτερες κρέμες προσώπου 2016

Οι καλύτερες κρέμες προσώπου 2016 λοιπόν ακολουθούν!

(η άποψη είνα προσωπική και φυσικά μπορεί να λείπουν προϊόντα που δεν έχω συμπεριλάβει και μπορεί να αρέσουν. Αν έχετε κάποια προσθήκη, αφήστε το σχόλιό σας.)

H YellowRose είναι ελληνική εταιρεία με πάρα πολλά χρόνια δράσης. Την χρησιμοποιούν πολλοί αισθητικοί για τις θεραπείες τους και αν κατά την προσωπική μου άποψη έχουν γίνει λάθη πλασαρίσματος της μάρκας κυρίως από άγνοια και χαμηλό επίπεδο κάποιων αισθητικών, έχει εξαιρετικά ενημερωμένες συνθέσεις και δραστικά συστατικά. Φέτος παρουσίασε μία νεά σειρά με κολλαγόνο, την collagen2 FaceCream. Πρόκειται για μία προηγμένη αντιρυτιδική κρέμα προσώπου με φυσικό κολλαγόνο, fillersκολλαγόνου, βλαστοκύτταρα από Εντελβάις, νέκταρ λουλουδιών, Υαλουρονικό οξύ, ολιγοπεπτίδια, ελαστίνη και διάφορα δερμόφιλα ενεργά συστατικά, η οποία βοηθά στην αντιμετώπιση γραμμών και ρυτίδων, της χαλάρωσης και της σφριγηλότητας. Με πολύ ωραία υφή και άρωμα, βοηθά στην επαναφορά της λάμψης της επιδερμίδας. Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν, καλέστε μας στο 2106456903.

Και φέτος μία από τις αγαπημένες εταιρείες και από τις λίγες με οργανική πιστοποίηση. H Frankincense Intense Age Defying Face Cream της Neal's Yard Remedies είναι πραγματικά πλούσια και ενυδατική με εξαιρετικά αντιγηραντικά οφέλη χάρη σε προηγμένης έρευνας φυτικά συστατικά όπως τα βλαστοκύτταρα γαρδένιας και πεπτίδια.  Με κλινικά αποδεδειγμένη δράση έτσι κι αλλιώς χάρη στο λιβάνι και το μύρο,  μειώνει την εμφάνιση των γραμμών και των ρυτίδων, συσφίγγει, τόνωνει, ενισχύει την ελαστικότητα του δέρματος και ενυδατώνει άμεσα. (τα έχω ξαναπεί).

Από τις πιο ενδιαφέρουσες σειρές που δοκίμασα το 2016, είναι της W Cosmetics. Ελληνικά μυαλά πίσω από το R&D και με έντονη δραστηριότητα στο εξωτερικό, τα προϊόντα αποτελούνται από υψηλές ποσότητες υαλουρονικού οξέως, αντιοξειδωτικής και ενυδατικής βιταμίνης Ε αλλά και πεπτίδια. Η WCosmetics Night Cream Anti-Aging IntensiveFirming NightCream With Hyaluronic Acid And VitaminE, είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά και εκχυλίσματα που ενυδατώνουν, συσφίγγουν και αναδομούν την επιδερμίδα. Όσον αφορά την περιποίηση κατά τη διάρκεια της νύχτας, θα βοηθήσει στην πρόληψη σημαδιών πρόωρης γήρανσης και θα αντιστρέψει τις επιπτώσεις του χρόνου.

Με βάση τo υψηλού μοριακού βάρους βιοσυνθετικό υαλουρονικό οξύ, τα λιποσώματα, το εκχύλισμα Centella, την Πανθενόλη, το  Cocoa Butter , την Αλλαντοΐνη , τις βιταμίνες A, C & E ( από Σιτέλαιο & Argan Oil ) , αναπτύσσει μια έντονη αντιγηραντική, αντιοξειδωτική και αναπλαστική δράση, ενώ παρέχει θρέψη και προστασία στο δέρμα. Στιςσυνθέσειςδενθαβρεις Parabens -Sodium Lauryl Sulphate (SLS) – Mineral oils – Petroleum – Artificial Colors.

Μία νέα είσοδο στην ελληνική αγορά, είναι η εδώ και 10 χρόνων ελβετική εταιρεία Wherteimar.

Μία εταιρεία που λάτρεψα από την πρώτη στιγμή για τις πραγματικά υπέροχες υφές της αλλά και την φιλοσοφία της καθώς δεν περιλαμβάνει parabens, φυτοφάρμακα, φθαλικές ενώσεις, πετρελαιοπαράγωγα κλπ. Tα φυσικά εκχυλίσματα που χρησιμοποιεί, οι σταθεροποιημένες βιταμίνες αλλά και ο συνδυασμός δραστικών συστατικών, εξασφαλίζουν την κατάλληλη τροφή για επιδερμίδα με βελτιωμένη όψη, οχύρωση ενάντια στο οξειδωτικό στρες και νεανικότερη εμφάνιση. Μία από τις κρέμες που ξεχωρίζω είναι η Wherteimar les delicats Fortifying Night Cream  με εξαιρετική υφή. Περιέχει ένα ενεργό σύμπλεγμα δραστικών συστατικών για πιο λεία και ξεκούραστη επιδερμίδα. Συμβάλει στην τόνωση της ελαστικότητας και στην αναζωογόνησή της. Η επιδερμίδα κάθε νύχτα αναπλάθεται για όψη γεμάτη ενέργεια.

extra tip. Καθώς προτείνω το αντηλιακό να είναι ξεχωριστό προϊόν, η night cream μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως 24ωρη!

Wherteimar les delicats Fortifying Night Cream κρέμα νύχτας για θρέψη και μείωση των γραμμών έκφρασης

Τέλος, δεν θα μπορούσε λείψει (και δεν νομίζω να λείψει ποτέ από καμιά μου λίστα) η Environ και η Environ AVST™ 5 Face Moisturiser. Περιέχει τα υψηλότερα επίπεδα βιταμινών (Α+C) και αντιοξειδωτικών (Ε, ρεσβερατρόλη αλλά και πεπτίδια) και βοηθούν στην καταπολέμηση των ορατών σημαδιών της γήρανσης και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από χρήστες που έχουν κάνει το step up system της σειρά AVST.

Σε αυτό το σημείο όμως μπορώ να σας αποκαλύψω τη νέα σειρά προσθήκη της Environ. Όσοι με παρακολουθείτε, θα θυμάστε ότι υπάρχει και η premium σειρά Ionzyme – Cquence. Ο dr. Fernandes εδώ και μερικά χρόνια, πειραματιζόταν με την ομάδα του, με σκοπό να φτιάξει την απόλυτη σειρά αντιγήρανσης με αποτελέσματα που προηγούμενα δεν έχουμε δει. Έτσι, ήμουν από τους λίγους τυχερούς που έλαβα στα χέρια μου της ΝΕΑ σειρά Environ Youth EssentiA. Η νέα σειρά Youth EssentiA της Environ Skincare περιέχει τον πιο προηγμένο και αποτελεσματικό συνδυασμό ισχυρών βιταμινών, πεπτιδίων και αντιοξειδωτικών συστατικών που δημιουργήθηκε ποτέ από την Environ. Η επαναστατική σύνθεση των ορών Vita Peptide C-Quence Serum (stepUpSystem) σε συνδυασμό με την Antioxidant Defence Cream συνεργάζονται τέλεια για να κάνουν το δέρμα σας να φαίνεται ομοιόμορφο, λείο και πιο υγιές με αποτέλεσμα να αποκτήσετε μία πιο λαμπερή και νεανική επιδερμίδα.

youth essentiA environ

Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά. Η επιδερμίδα δείχνει πιο σφριγηλή, πιο φωτεινή και πιο σμιλευμένη με εμφανώς πιο ανορθωμένη όψη. Η σειρά αναμένεται σύντομα!

Αυτά τα νέα μου για φέτος με τις καλύτερες κρέμες προσώπου 2016. Άντε και καλά μπάνια!

Κωνσταντίνος

Αφήστε μια απάντηση
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ