Το καλάθι σας είναι άδειο

5% έκπτωση για πληρωμή με κάρτα100% γνήσια προϊόνταδωρεάν μεταφορικα για αγορές άνω των 65€. Αντικαταβολή 1,90€

ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. 

Το 1ο E-SHOP* με προϊόντα φροντίδας που συστήνουν δερματολόγοι και ειδικοί στην υγεία του δέρματος και των μαλλιών

*από το 2009

Οι καλύτερες μάσκες προσώπου

Οι μάσκες προσώπου είναι απαραίτητες για την επιδερμίδα και κάθε ένας που επιθυμεί μία σωστή ρουτίνα περιποίησης, χρειάζεται να ενσωματώσει  φροντίδα δέρματος ένα τετοιο προϊόν.

Τι κάνουν όμως οι μάσκες προσώπου;

Οι μάσκες προσώπου προσφέρουν άμεσα πιο λεία, πιο ξεκούραστη και λαμπερή επιδερμίδα. Εμπλουτισμένες με δραστικά συστατικά άμεσης και μακροχρόνιας δράσης μπορούν να λειτουργούν συνεργειακά με τους ορούς και τις κρέμες ώστε να βοηθήσουν την επιδερμίδα να δεχθεί πιο βαθιά τα ωφέλιμα συστατικά των προϊόντων.

Ανάλογα με τα δραστικά συστατικά τους, αυξάνουν άμεσα τα επίπεδα υγρασίας, μπορεί να προσφέρουν ήπια απολέπιση, απαλύνουν τις ρυτίδες, βοηθούν στην φωτεινότητα και στην σύσφιξη της επιδερμίδας.

Στο σημερινό ποστ, επιλέγω τις καλύτερες μάσκες προσώπου με βάση τη δική μου εμπειρία.

Yellow Rose Cellular Revitalizing Face Gel Mask

μάσκες προσώπου Yellow Rose Cellular Revitalizing Face Gel Mask

Πολύ δροσερή υφή για άμεση ενυδάτωση και λάμψη χάρη στα βλαστοκύτταρα μήλου, εκχυλίσματα φρούτων και βιταμίνες.

Neal's Yard Remedies Wild Rose Beauty Balm

μάσκες προσώπου Neal's Yard Remedies Wild Rose Beauty Balm

Το βραβευμένο Wild Rose Beauty Balm μπορεί να χρησιμοποιηθεί για βαθύ καθαρισμό, ήπια απολέπιση ή για πλούσια θρέψη ­περιοχών της επιδερμίδας που εμφανίζουν ξηρότητα ή αφυδάτωση. Η εξαιρετικά υψηλή περιεκτικότητά του σε έλαιο αγριοτριαντάφυλλου -γνωστό για την ισχυρή αντιοξειδωτική του δράση, η οποία αποδεδειγμένα επανορθώνει, συσφίγγει και λειαίνει το δέρμα- συνδυάζεται με σπορέλαια γερανιού, μποράντζας, κάνναβης και δενδρολίβανου, για να βοηθήσει στην αποσυμφόρηση και τον εμπλουτισμό της επιδερμίδας, αποκαθιστώντας τη φυσική της ακτινοβολία. Συνοδεύεται από μαλακό πανάκι από οργανική μουσελίνα. Πάρα πολύ πλούσιο σε βιταμίνη C!

Skeyndor MyMask Dark Charcoal

Skeyndor MyMask Dark Charcoal

Καθαριστική μάσκα 5 λεπτών με αποτέλεσμα peeling. Η κρεμώδης αργιλική της υφή με μικρά απολεπιστικά σωματίδια παρέχει αποτοξινωτικά και καθαριστικά οφέλη στην επιδερμίδα. Η ειδική της φόρμουλα με αντιρρυπαντικό αποτέλεσμα περιλαμβάνει CHARCOAL, φυσικό ενεργό άνθρακα που βοηθά στην εξάλειψη ακαθαρσιών και ρύπων από τους πόρους του δέρματος.

Wherteimar les delicats premium Absolute Youth Cream Mask

Wherteimar les delicats premium Absolute Youth Cream Mask
Εντατική ενυδάτωση και θρέψη με μια εξαιρετικά πλούσια μάσκα η οποία περιλαμβάνει πληθώρα δραστικών συστατικών που δίνει στο δέρμα άμεση ενυδάτωση. Η επιδερμίδα δείχνει πιο σφριγηλή, πιο ανορθωμένη, πιο νεανική.

Από τη λίστα με τις αγαπημένες μου μάσκες προσώπου δεν θα μπορούσε να λείπει η μία και μοναδική.

Πάνω από 4 χρόνια δοκιμών για την τελική σύσταση και πραγματικό πάνελ δοκιμών σε περισσότερους από 100 ασθενείς, ο dr. Des Fernandes κυνήγησε το όνειρό του και κατάφερε να φτιάξει ένα προϊόν, τολμώντας να το χαρακτηρίσει "Lifting in jar".

Environ Focus Care Youth+ TRI BIOBOTANICAL Revival Masque

Environ Focus Care Youth+ TRI BIOBOTANICAL Revival Masque

Η Revival Masque της Environ αποτελεί το τέλειο προϊόν για μία εμφανώς πιο φωτεινή, λαμπερή, λεία, νεανική και αναζωογονημένη επιδερμίδα. Ο μοναδικός συνδυασμός των συστατικών Asiatic Acid, Mandelic Acid και Lactic Acid, σε αποτελεσματικές περιεκτικότητες, κάνει δυνατά αυτά τα αποτελέσματα προσφέροντας έντονη ανάπλαση (από ουλές και σημάδια), ανόρθωση και σύσφιξη στην επιδερμίδα.

Το Asiatic Acid, που προέρχεται από το φυτό Centella (υδροκοτύλη), έχει χρησιμοποιηθεί σε αρχαίες παραδοσιακές θεραπείες και η έρευνα έχει αποδείξει ότι διεγείρει τους παράγοντες ανάπτυξης στο δέρμα, κάτι το οποίο είναι σημαντικό για την αναγέννηση του δέρματος. Στη σημερινή εποχή, μόλις πρόσφατα έχουν διατεθεί εκχυλίσματα με ικανοποιητικές συγκεντρώσεις, σε σύγκριση με τα εκχυλίσματα που ήταν διαθέσιμα  τα προηγούμενα χρόνια.

Το LactidAcid(Λακτικό οξύ) είναι ένα ισχυρό ενισχυτικό των φυσικών παραγόντων ενυδάτωσης και είναι γνωστό ότι εξισορροπεί την ανομοιομορφία στον τόνο του δέρματος.

Το Mandelic Acid (Αμυγδαλικό οξύ) έχει συμπεριληφθεί για τις αντιγηραντικές του ιδιότητες και βοηθάει και αυτό στη βελτίωση του ανομοιόμορφου τόνου του δέρματος.

Η Revival Masque μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από όσους χρησιμοποιούν για πρώτη φορά προϊόντα Environ. Χρησιμοποιήστε τη τουλάχιστον για τέσσερις έως έξι μήνες για να αποκτήσετε ένα ανανεωμένο και νεανικό δέρμα. Συνιστάται ως θεραπεία για το φθινόπωρο και το χειμώνα, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί όλο το χρόνο, με την προϋπόθεση ότι συνδυάζεται με καθημερινή αντηλιακή προστασία ευρέος φάσματος.

Και οι νέες μου εμμονές! Δεν είναι άλλες από τις υφασμάτινες μάσκες που πρώτοι μας σύστησαν οι Κορεάτες.

Wherteimar Luxury Caviar Masque Supreme Visage

Wherteimar Luxury Caviar Masque Supreme Visage

Lanbelle Brightening Gel Mask Pack Rose Therapy

Lanbelle Brightening Gel Mask Pack Rose Therapy

Vita Dermologie Korean Mask Lifting

Vita Dermologie Korean Mask Lifting

Επισκεφτείτε το www.beautypaths.eu/maskesprosopou και βρείτε τη μάσκα προσώπου που ταιριάζει στη δική σας επιδερμίδα και ανάγκη.

Αφήστε μια απάντηση
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ