Το καλάθι σας είναι άδειο

5% έκπτωση για πληρωμή με κάρτα100% γνήσια προϊόνταδωρεάν μεταφορικα για αγορές άνω των 65€. Αντικαταβολή 1,90€

ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. 

Το 1ο E-SHOP* με προϊόντα φροντίδας που συστήνουν δερματολόγοι και ειδικοί στην υγεία του δέρματος και των μαλλιών

*από το 2009

Οι καλύτερες μασκαρα για κάθε πορτοφόλι

Από ένα ολοκληρωμένο μακιγιάζ δεν θα μπορούσε να λείπει το έντονο βλέμμα που μαγνητίζει. Γι’ αυτό και η mascara αποτελεί απαραίτητο αξεσουάρ στο βαλιτσάκι καλλυντικών κάθε γυναίκας που επιθυμεί να γοητεύσει με μια ματιά.

bourjois mascara

Τι ζητάτε από μια μασκαρα;

Πλούσιο όγκο, μακριές βλεφαρίδες, έντονες καμπύλες… ή και όλα μαζί! Για extra όγκο και πιο γεμάτες καμπύλες, προτιμήστε χοντρό βουρτσάκι με πυκνές τρίχες, αφού όσο πιο πυκνές είναι οι τρίχες στο βουρτσάκι τόσο πυκνότερες θα γίνουν και οι βλεφαρίδες σας.rimmel london mascara

Τα προϊόντα μάσκαρας περιέχουν περιποιητικά συστατικά, όπως βιταμίνες, πανθενόλη η οποία έχει μαλακτικές ιδιότητες, αλλά και αμινοξέα που θρέφουν τις βλεφαρίδες και τονώνουν την ανάπτυξή τους. Φυσικά, υπάρχουν και μάσκαρες υποαλλεργικές, κατάλληλες για τα ευαίσθητα μάτια.

revitalash mascara

Τώρα που το καλοκαίρι έχει ήδη κάνει την εμφάνισή του, η mascara θα σας βοηθήσει να σαγηνεύσετε με το βλέμμα σας ακόμα κι αν επιλέξετε ένα πιο φυσικό και ανάλαφρο λουκ που θα σας συνοδεύει στις διακοπές σας.

max factor mascara

Σε οποιαδήποτε περίπτωση λοιπόν κι αν θελήσετε να αναδείξετε και να τονίσετε τα μάτια σας δίνοντας το τελευταίο φινίρισμα στο μακιγιάζ σας, στο εμπόριο θα βρείτε να κυκλοφορεί μια ευρεία γκάμα από πρωτοποριακά βουρτσάκια κάθε μήκους και σχήματος. Κάπου εκεί σίγουρα θα ανακαλύψετε εκείνο που σας ταιριάζει!

Δες όλα τις μάσκαρα στο beautypaths.eu/μασκαρα

Αφήστε μια απάντηση
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ