Το καλάθι σας είναι άδειο

5% έκπτωση για πληρωμή με κάρτα100% γνήσια προϊόνταδωρεάν μεταφορικα για αγορές άνω των 65€. Αντικαταβολή 1,90€

ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. 

Το 1ο E-SHOP* με προϊόντα φροντίδας που συστήνουν δερματολόγοι και ειδικοί στην υγεία του δέρματος και των μαλλιών

*από το 2009

Οι κρέμες ημέρας που αξίζει να γνωρίσεις το 2017

Πολλές οι κρέμες ημέρας στην αγορά των καλλυντικών, λίγες αυτές που κάθε χρόνο με εντυπωσιάζουν για την αποτελεσματικότητά τους, αρκετές οι σταθερές αξίες και αγάπες για τις οποίες έχω ξαναμιλήσει (και μερικές κρέμες προσώπου στην αναμονή για να δοκιμάσουμε και θα αναφερθώ σε αυτές αργότερα).

lines-and-wrinkles

Σίγουρα στις κρέμες προσώπου αναζητούμε δραστικά συστατικά που οποιαδήποτε κι αν είναι η ηλικία μας, βοηθούν στην ανανέωση της επιδερμίδας μας (δλδ βιταμίνη α,c,ε΄, κολλαγόνο, πεπτίδια κα.).

Όπως έχω ξαναγράψει, για μένα η ύπαρξη SPF στην κρέμα προσώπου δεν είναι απαραίτητη προϋπόθεση καθώς θεωρώ ότι α.) το αντηλιακό προϊόν λειτουργεί καλύτερα για το σκοπό που έχει φτιαχτεί και β.) δεν θεωρώ ότι τα αντηλιακά φίλτρα πρέπει να εισέρχονται βαθιά μέσα στην επιδερμίδα καθώς ο σκοπός τους είναι δρουν φωτοαποτρεπτικά στην επιφάνεια. Παρόλ' αυτά αυτή είναι μία προσωπική προτίμηση και σε καμία περίπτωση δεν λέω ότι πρέπει να αποφεύγονται.

Στη φετεινή λίστα με τις κρέμες ημέρας (αυτές που είναι χωρίς SPF, δηλαδή οι 24ωρες κρέμες  προσώπου χρησιμοποιούνται και βράδυ χωρίς να χρειάζεται απαραίτητα εξειδικευμένο προϊόν νύχτας..) έχω ξεχωρίσει τις παρακάτω κρέμες:

- Natus Narrakech Radiance Day Cream with argan Oil & Saffron extract

Μια εξαιρετική κρέμα ημέρας με λάδι αργκάν και κρόκο (σαφράν) από το Μαρόκο η οποία χαρίζει εξαιρετική λάμψη και δύναμη στην επιδερμίδα. Το λάδι αργκά είναι εξαιρετικά πλούσιο σε βιταμίνες και ωμέγα 3-6 λιπαρά ενώ το σαφράν ιδιαίτερα αντιοξειδωτικό.

- Skinetics Collagen Day Cream

Μεταξύ των άλλων συστατικών, περιέχει υδρολυμένο κολλαγόνο θαλάσσης. Απορροφάται γρήγορα, βοηθά στη σύσφιξη των συνδέσμων των κυττάρων, με αποτέλεσμα τη σταθερότητα της δομής του δέρματος.

- Yellow Rose collagen 2 Face Cream with Fillers, edelweiss stem cells & flower nectar

Αντιρυτιδική, ενυδατική και συσφιγκτική κρέμα αντιγήρανσης με φυσικό κολλαγόνο, fillers Κολλαγόνου,βλαστοκύτταρα Edelweiss και νέκταρ λουλουδιών. Ενυδατώνει, βοηθά στην αντιμετώπιση των ρυτίδων και ενισχύει την ελαστικότητα επαναπροσδιορίζοντας το περίγραμμα του προσώπου. Αφήνει την επιδερμίδα απαλή, ξεκούραστη με νεανική λάμψη και ζωντάνια. Κατάλληλη για όλα τα δέρματα.

-Environ Intensive Avance DFP 312 Peptide Cream

Η κρέμα IntensiveAvanceDFP 312™ της Environ είναι σχεδιασμένη έχοντας σαν  βάση ένα συνδυασμό διαφόρων πεπτιδίων που στοχεύουν σε συγκεκριμένες περιοχές στο εσωτερικό του δέρματος. Τα πεπτίδια αναγνωρίζονται ως θεμελιώδη συστατικά στα προηγμένα προϊόντα αντιγήρανσης του δέρματος. Αυτή η εξέχουσα σύνθεση συμβάλει στη βελτίωση της εμφάνισης του δέρματος, κάνοντάς το πιο λείο, σφριγηλό και πλούσια  ενυδατωμένο.

-Benelica Anti-Ageing Cream

Αντιγηραντική κρέμα με πλούσια υφή και μεταξένια αίσθηση για το πρόσωπο. Με έκκριμα σαλιγκαριού, υαλουρονικό οξύ και σύμπλοκο χαλκού. Πυκνότερο, ελαστικότερο δέρμα, λιγότερο βάθος και όγκος ρυτίδων.

-W Cosmetics Day Cream SPF 15 Anti-Aging Intensive Moisture Cream With Hyaluronic Acid And Vitamin E

Με βάση τo υψηλού μοριακού βάρους βιοσυνθετικό υαλουρονικό οξύ, τα λιποσώματα, τις φυτικές στερόλες και τη Βιταμίνη Ε, προσφέρει έντονη ενυδάτωση , αντιγήρανση & αντιοξειδωτική δράση. Χαρίζει ελαστικότητα ενώ παράλληλα αποκαθιστά τη φυσική λάμψη της επιδερμίδας. Αντιγηραντική εντατική ενυδατική κρέμα που συνδυάζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την προστασία με την πολυτέλεια χάρη στα φίλτρα UVA SPF15.

- Neal's Yard Remedies ΝΕΑ Frankincense Intense Age Defying Face Cream

Ενισχυμένη με φυτικά βλαστοκύτταρα από γαρδένια και ένα μίγμα πεπτιδίων. Μια βαθιά ενυδατική κρέμα που μειώνει την εμφάνιση των γραμμών και ρυτίδων, συσφίγγει, τόνωνει, ενισχύει την ελαστικότητα.

-Environ Skin EssentiA Vita-Antioxidant AVST 5 Face Moisturiser

Βιταμίνη Α, C, E, φυτικά εκχυλίσματα και πεπτίδια αντιγήρανσης στα υψηλότερα επίπεδα. Έντονη δράση κατά των ρυτίδων, ανάπλαση και σύσφιξη της επιδερμίδας για εμφανές πιο νεανικό δέρμα.

κρέμες ημέρας

-Ga-De Diamonds Radiance Day Cream

Μία μεταξένια και άμεσα απορροφήσιμη, πολυτελής κρέμα ημέρα με σκόνη διαμαντιών που προσδίδει επιδερμίδα λαμπερή ενώ παράλληλα βοηθά στην διόρθωση του χρωματικού τόνου. Ο συνδυασμός με το τζινζενγκ,τη προβιταμίνη Β5 και το Γυνόστεμμα αποτελεί μία εξαιρετικά αντιγηραντική σύνθεση για τη διέγερση των διαδικασιών επανόρθωσης της επιδερμίδας.

-Environ Youth EssentiA Antioxidant Defence Creme

Αυτή η μοναδική, ενυδατική και εμπλουτισμένη με πολλά αντιοξειδωτικά κρέμα έχει ελαφριά αλλά πολυτελή υφή και βοηθά στην καταπολέμηση των βλαβών που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες και στη διατήρηση της ενυδάτωσης της επιδερμίδας ενώ την αισθάνεστε λεία, απαλή και σφριγηλή.

Οι κρέμες ημέρας που αξίζει να γνωρίσεις το 2017

  • Ειρήνη Εμμανουηλιδου

    Εγώ χρησιμοποιώ μόνο κρέμες με spf γιατί έχω λιπαρό δέρμα που δεν αντέχει και κρέμα ημέρας και αντηλιακή !! Θα ήθελα μια αναφορά και σε αυτές τις κρέμες !! Το καλοκαίρι αν είμαι πολλές ώρες εκτός σπιτιού φοράω μόνο αντηλιακή !! Ευχαριστω πολύ !!

Αφήστε μια απάντηση
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ