Το καλάθι σας είναι άδειο

5% έκπτωση για πληρωμή με κάρτα100% γνήσια προϊόνταδωρεάν μεταφορικα για αγορές άνω των 65€. Αντικαταβολή 1,90€

ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. 

Το 1ο E-SHOP* με προϊόντα φροντίδας που συστήνουν δερματολόγοι και ειδικοί στην υγεία του δέρματος και των μαλλιών

*από το 2009

Οροί λίφτινγκ για άμεση ανόρθωση

Είναι κάποιες μέρες που όσο και να προσέχεις την επιδερμίδα σου, αισθάνεσαι ότι δεν είσαι στα καλύτερά σου. Το δέρμα σου άτομο, κουρασμένο με τάση χαλάρωσης. Τη λύση, για άμεση βελτίωση της όψης της επιδερμίδας σου, δίνουν οι απαραίτητοι - για μένα- οροί λίφτινγκ που χρησιμοποιούνται πριν από την κρέμα. Με συστατικά πιο δραστικά από τις κρέμες προσώπου, τα μαγικά αυτά προϊόντα, προσφέρουν τόσο άμεση δράση, δίνοντας ζωντάνια και σφριγηλότητα στη επιδερμίδα μειώνοντας παράλληλα την εμφάνιση των λεπτών γραμμών, όσο και μακροπρόθεσμα αφού το οβάλ ανορθώνεται και οι πιο βαθιές ρυτίδες μειώνονται. Jennifer Aniston Best Movies and TV ShowsΗ σύνθεσή τους ιδανικά πρέπει να έχει μερικά (ή και όλα) από τα ακόλουθα συστατικά με αποδεδειγμένη δράση. Αναζήτησε λοιπόν φόρμουλες με πεπτίδια, βιταμίνη Α, υαλουρονικό οξύ, βιταμίνη Ε, φύκια (πλαγκτόν) με αντιγηραντική δράση κ.α Αυτά που ξεχωρίζω είναι τα ακόλουθα: - Υφή μεταξύ κρέμας και ορού, το εκπληκτικό αυτό προϊόν και μία από τις τελευταίες προσθήκες της Environ, η Environ Focus Care™ Youth+ Tri-Peptide Complex Avance Moisturiser με υαλουρονικό οξύ και ένα μοναδικό συνδυασμό πεπτιδίων με αντιγηραντική δράση για μείωση των λεπτών γραμμών και ανορθωμένη όψη.

Ορός Ανόρθωσης Frankincense Intense™ Lift Serum Neal's Yard Remedies

Η επαναστατική αυτή αντιγηραντική  φόρμουλα  είναι το αποτέλεσμα 15ετούς ερευνάς των εργαστηρίων της Neals Yard Remedies πάνω στις εκπληκτικές ιδιότητες του λιβανιού. Το νέο Super serum συνδυάζει τις αντιγηραντικές ιδιότητες της ρητίνης του λιβανιού με την 'lifting-technology' που προσφέρουν τα μικροφύκια, το υαλουρονικό οξύ, η ριβόζη(φυσικό σάκχαρο),το λινέλαιο και ο κουρκουμάς.Το αποτέλεσμα ειναι εντυπωσιακό. Ορατό lift, σύσφιξη, 'γέμισμα' των ρυτίδων, ανόρθωση του περιγράμματος. Και τα ωφέλη δεν σταματούν εδώ. Οι αρωματοθεραπευτικές ιδιότητες του λιβανιού είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι βοηθούν στην μείωση του stress.

- Ο W Cosmetics Wrinkle Lifting Firming Serum With Hyaluronic Acid And Vitamin E με υαλουρονικό οξύ και βιταμίνη Ε, βοηθάει τα νέα πιο ζωτικά κύτταρα να διατηρούνται περισσότερο, η επιδερμίδα είναι προστατευμένη και ενισχύεται η σφριγηλότητα και η ελαστικότητα. Είναι ένας ισχυρός ορός που καθυστερεί τα σημάδια του χρόνου.

Skeyndor Global Lift Contour Elixir For Face & Neck

Εμπνευσμένος από τις πιο σύγχρονες προσεγγίσεις στην αντιγήρανση όπως οι θεραπείες Progerin και GlycoBiology, δημιουργεί ένα μοναδικό εφέ lifting, ενισχύοντας την πυκνότητα, τον όγκο και επαναπροσδιορίζοντας το οβάλ του προσώπου, των ζυγωματικών αλλά και τη νεανικότητα του λαιμού.

Wherteimar Platinum Signature Lift Serum Fabuleuse  διαθέτει ιδιαίτερα ισχυρή ανορθωτική ισχύ που σχηματίζει μια μεμβράνη στο δέρμα και προσφέρει μια στιγμιαία αίσθηση ανόρθωσης. Βοηθά στην κάλυψη των ατελειών και των σημαδιών γήρανσης, γεγονός που τον καθιστά ιδανικό για το ώριμο ή ηλικιωμένο δέρμα. Το μακιγιάζ που εφαρμόζεται πάνω από το προϊόν διαρκεί περισσότερο χωρίς να διαλύεται.

Ο Benelica Lifting Serum με έκκριμα σαλιγκαριού λιαίνει τις ρυτίδες και μειώνει τη χαλάρωση, αυξάνει το κολλαγόνο, ενώ ταυτόχρονα χαρίζει λάμψη και ομοιόμορφο τόνο στην επιδερμίδα.

Ο Lanbelle EGF + FGF Ampule είναι ένας υπερσυμπυκνωμένος ορός από την Κορέα, με εκχυλίσματα και πλούσια συστατικά για το δέρμα. Προσφέρει:

ΘΡΕΨΗ: Ο ιδιαίτερα συμπυκνωμένος συνδυασμός των συστατικών EGF (Επιδερμικοί Αυξητικοί Παράγοντες) και FGF (Αυξητικοί Παράγοντες των Ινοβλαστών ) θρέφει το δέρμα καθώς και τον υποκείμενο ιστό. Η ισχυρή αντιρυτιδική αμπούλα λειαίνει αποτελεσματικά την υφή του δέρματος χαρίζοντας ορατή ελαστικότητα. - ΣΥΣΦΙΞΗ: Η πλούσια θρέψη κάνει το δέρμα σας απαλό και ελαστικό. - ΑΠΑΛΟΤΗΤΑ: Το εκχύλισμα centella asiatica, το βασικό συστατικό της αμπούλας από την εταιρεία Lanbelle, κάνει το δέρμα πιο απαλό. - ΦΩΤΕΙΝΟΤΗΤΑ: Το δέρμα σας γίνεται πιο φωτεινό - ΥΦΗ: Κάνει το δέρμα σας λαμπερό και ζωηρό.

Τέλος, ο νέος ορός dermalogica® AGE smart® Phyto Nature Firming Serum  αποτελεί τον πιο προηγμένο, διφασικό ορό της Dermalogica για αντιγήρανση, σύσφιξη και ανόρθωση με υψηλής περιεκτικότητας βοτανικά και βιομιμητικής τεχνολογίας ενεργά συστατικά για να μειώσουν τα ορατά σημάδια γήρανσης και να επαναφέρουν φυσικά την νεανική όψη στο δέρμα. Για Δερμα 5 χρόνια νεότερο* / κλινικά αποδεδειγμένο!

dermalogica® AGE smart® Phyto Nature Firming Serum dermalogica® AGE smart® Phyto Nature Firming Serum

 Αναζήτησε τα κορυφαία προϊόντα Skincare, Makeup, Hair Care και Grooming και δες όλα τα #BrandWeLove στο www.beautypaths.eu

Αφήστε μια απάντηση
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ