Το καλάθι σας είναι άδειο

5% έκπτωση για πληρωμή με κάρτα100% γνήσια προϊόνταδωρεάν μεταφορικα για αγορές άνω των 65€. Αντικαταβολή 1,90€

ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. 

Το 1ο E-SHOP* με προϊόντα φροντίδας που συστήνουν δερματολόγοι και ειδικοί στην υγεία του δέρματος και των μαλλιών

*από το 2009

Ο άνδρας στα καλύτερά του: Βάλε ασπίδα προστασίας ενάντια στις επιθέσεις του περιβάλλοντος!

Δύο πράγματα είναι πλέον γνωστά: α.)Το περιβάλλον επιτίθεται στον οργανισμό β.)Οι άνδρες περιποιούνται τον εαυτό τους (και δεν ντρεπόμαστε καθόλου για αυτό)!

Άγχος, στρες, κάπνισμα, κακή διατροφή, μόλυνση του περιβάλλοντος, αλκοόλ, λιγοστός ύπνος και μειωμένη άσκηση είναι οι κύριοι παράγοντες που επηρεάζουν τον οργανισμό ανδρών και γυναικών -όταν λέω οργανισμό εννοώ πρακτικά όλα τα ζωτικά όργανα-. Ξέρεις ότι το μεγαλύτερο όργανο του ανθρώπου και η κυριότερη ασπίδα στις εξωτερικές επιθέσεις είναι το δέρμα μας; Αυτό και μόνο σημαίνει ότι πρέπει να το φροντίζουμε ιδιαίτερα προσεκτικά. Πώς; Εσωτερικά με σωστή διατροφή, άσκηση, διακοπή καπνίσματος και Εξωτερικά με τη χρήση προϊόντων που στοχεύουν στην προστασία από εξωτερικούς παράγοντες και επιθέση αλλά και συνθέσεις με πολυβιταμίνες που θα το ενυδατώσουν και θα το θρέψουν σε βάθος!

Στρατηγικές για το πρόσωπο και το σώμα, για να γλιτώσεις από τις περιβαλλοντικές επιθέσεις.

Ζωντανό πρόσωπο: Αντιγηραντική φροντίδα
Το σενάριο είναι απλό: όταν η επιδερμίδα του προσώπου ταλαιπωρείται από ξηρότητα, δείχνει πιο γερασμένη και ρυτιδιασμένη. Ενώ οι απαλυντικές κρέμες μπορεί να πάρουν μήνες να δουλέψουν, οι ενυδατικές κρέμες με τα σωστά συστατικά απαλύνουν τις γραμμές πιο γρήγορα και βελτιώνουν άμεσα την ποιότητα της επιδερμίδας. Ωστόσο ο χειμώνας θέλει στρατηγική για να αντιμετωπίσεις τα σημάδια του κρύου.
# Να πλένεις το πρόσωπό σου το πρωί με ένα καθαριστικό, το οποίο να περιέχει AHA (όπως το γλυκολικό οξύ), για να αποσπάσεις τα νεκρά κύτταρα που συσσωρεύονται στην επιφάνεια της επιδερμίδας και της προσδίδουν θαμπή όψη.
# Για να διατηρήσεις την επιδερμίδα σου ενυδατωμένη, χρησιμοποίησε ενυδατική κρέμα δύο φορές την ημέρα. Επιπλέον, για να ελέγξεις τη φωτογήρανση είναι απαραίτητο να χρησιμοποιείς κάποια με αντηλιακά φίλτρα με SPF 15, δώσε έμφαση στα μάτια.
# Ενα καλό Lip Balm προστατεύει πάντα από τα σκασίματα των χειλιών. Εάν είσαι φαν των σπορ σε εξωτερικό χώρο, επίλεξε ένα με αντηλιακά φίλτρα.
# Να αποφεύγεις τις εναλλαγές της θερμοκρασίας από το ζεστό στο κρύο αλλά και την έκθεση της επιδερμίδας σου στον αέρα, επειδή επιδεινώνεις την αφυδάτωση. Για προστασία από τις περιβαλλοντολογικές επιθέσεις, χρησιμοποίησε αντιοξειδωτική κρέμα, που θα περιέχει συστατικά, όπως πράσινο ή άσπρο τσάι, idebenone (αντιοξειδωτικό), βιταμίνη C και Ε, συνένζυμοQ10.
# Τα βράδια να καθαρίζεις το πρόσωπό σου με ένα απαλό καθαριστικό. Για να ενισχύσεις τη λειτουργία της αναγέννησης των κυττάρων και την παραγωγή κολλαγόνου είναι απαραίτητη η εφαρμογή προϊόντων με ρετινόλη στη σύνθεσή τους.

Νεανικό σώμα: Ξηρή επιδερμίδα
Το δέρμα χάνει καθημερινά κατά μέσο όρο οκτώ κ.εκ. νερό, χωρίς να έχουμε υπολογίσει τις επιθέσεις του περιβάλλοντος, όπως τον αέρα, αλλά και την αυξημένη θερμοκρασία του κλιματισμού, που συμβάλλει στην εξάτμιση της επιδερμικής υγρασίας. Το να προσφέρεις λίγη επιπλέον ενυδάτωση δεν λύνει το πρόβλημα. Το σώμα σου χρειάζεται επιπλέον προστασία.
# Μπορείς να προσφέρεις σημαντική βοήθεια στο δέρμα σου ελαχιστοποιώντας στα 15 λεπτά το χρόνο που κάνεις μπάνιο. Το νερό αποσπά από την επιφάνεια της επιδερμίδας σου τα προ στατευτικά λιπίδιά της, που είναι σχεδιασμένα για να εμποδίζουν την απώλεια υγρασίας. Για τον ίδιο ακριβώς λόγο ξεκίνα σταδιακά να μειώνεις τη θερμοκρασία του νερού, μέχρι να φτάσει στους 36,6° c.

Δοκιμάσαμε και σου προτείνουμε: Lab Series For Men Daily Moisture Defense Lotion SPF 15
Εκτός από την ενυδατική και αντιηλιακή δράση της, η κρέμα της Lab Series προστατεύει το δέρμα από τις ελεύθερες ρίζες, που στοχεύουν στη φθορά των κυττάρων. Προηγμένη τεχνολογία στην ενυδάτωση. Παρέχει συνεχή ενυδάτωση που διαρκεί όλη την ημέρα και προστασία από το περιβάλλον για επιδερμίδα πιο δροσερή, πιο απαλή, με πιο υγιή όψη. Η ελαφριά σύνθεση παρέχει αντιοξειδωτική προστασία που ενεργοποιείται από το φως του ήλιου και προφυλάσσει την επιδερμίδα από τις επιβλαβείς ακτινοβολίες UVA / UVB, τον καπνό και τη μόλυνση.

Καλή συνέχεια! Αν σου άρεσε αυτό που διάβασες, πάτα το κουμπί SHARE!

4

Αφήστε μια απάντηση
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ