Το καλάθι σας είναι άδειο

5% έκπτωση για πληρωμή με κάρτα100% γνήσια προϊόνταδωρεάν μεταφορικα για αγορές άνω των 65€. Αντικαταβολή 1,90€

ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. 

Το 1ο E-SHOP* με προϊόντα φροντίδας που συστήνουν δερματολόγοι και ειδικοί στην υγεία του δέρματος και των μαλλιών

*από το 2009

Πιτυρίδα. Εξαφάνισέ τη με τη σειρά Dandrene!

Η πιτυρίδα, αν με ρωτάς, είναι από τις πιο αντιαισθητικές παθήσεις των μαλλιών. Για πολλούς λόγους. Κυρίως γιατί το τριχωτό είναι ερεθισμένο και σε φαγουρίζει, τα μαλλιά λαδώνουν και μυρίζουν και τα ρούχα έχουν αυτές τις λευκές νιφάδες.

Ως γνωστόν, σπάνια χρησιμοποιώ σαμπουάν από το σούπερ μάρκετ. Η καλύτερη μάρκα σαμπουάν είναι για μένα η DS Laboratories και σίγουρα προτείνω τη σειρά Dandrene και για την αντιμετώπιση της πιτυρίδας.

Μιλάω για το σαμπουάν DS Laboratories Dandrene® Anti-dandruff Shampoo και το αντίστοιχο Ds Laboratories Dandrene® Antidandruff Conditioner.

Τί είναι;

Αντιπιτυριδικό σαμπουάν με προηγμένη σύνθεση και δράση. Με αντιφλεγμονώδη και βαθιά καθαριστική δράση, το Dandrene είναι σχεδιασμένο να αντιμετωπίζει τη δημιουργία νιφάδων και πιτυρίδας, τη φαγούρα, την κοκκινίλα, την ξηροδερμία και την δυσάρεστη μυρωδιά στο τριχωτό της κεφαλής. Παράλληλα χαρίζει λαμπερά και ευκολοχτένιστα μαλλιά.

πιτυρίδαΗ προηγμένη φόρμουλα είναι ένας συνδυασμός πρωτεϊνών (hydrolyzed lupine protein), pomegranate peel extract και zinc pyrithione στις μέγιστες συγκεντρώσεις για να προσφέρει άριστη απολέπιση και τη μέγιστη δράση ενάντια στη πιτυρίδα.

Ενδεδειγμένο για λιπαρά μαλλιά και για την καταπολέμηση της πιτυρίδας σε περιπτώσεις λιπαρής ή ατοπικής δερματίτιδας, ποικιλόχρου πιτυρίασης,  μυκητίασης της κεφαλής ή ψωρίασης. Επίσης ενδείκνυται για την πιτυρίδα που επιμένει, υποτροπιάζει και συνοδεύεται από φλεγμονές και κνησμό.

Οφέλη:

  • Αντιβακτηριδιακή και αντιμυκητογόνος δράση
  • Ρυθμίζει και καταπολεμά την αυξημένη λιπαρότητα
  • Καταπραΰνει τους ερεθισμούς και τις φλεγμονές του τριχωτού της κεφαλής
  • Υποβοηθά τη φυσική απολέπιση του τριχωτού της κεφαλής

Βασικά συστατικά: Zinc Pyrithione, Hexamidine Diisethionate, Pomegranate Peel Extract, Hydrolyzed Lupine Protein, Glycolic Acid, Shikimic Acid, Ursolic Acid, Tioxolone, Emu Oil

Το Dandrene® Anti-dandruff Conditioner, είναι το πρώτο conditioner κατά της πιτυρίδας

πιτυρίδα

Ένα επαναστατικό conditioner ου περιποιείται τα μαλλιά ενώ παρέχει αντιπιτυριδική δράση και ανακούφιση από τον κνησμό, τον ερεθισμό, την ξηροδερμία και την μυρωδιά στρο τριχωτό της κεφαλής.

Οφέλη:

  • Καταπραϋντικό και αναζωογονητικό αποτέλεσμα που ανακουφίζει από το αίσθημα κνησμού και αφήνει τα μαλλιά απαλά και ενυδατωμένα
  • Καθαρίζει το τριχωτό της κεφαλής και ρυθμίζει την ισορροπία του σε μακροχρόνια βάση.

Περιέχει μεγάλη ποικιλία συστατικών, μεταξύ των οποίων ξεχωρίζουν το Zinc Pyrithione ως αντιβακτηριδιακός και αντιμυκητογόνος παράγοντας, η Aloe Barbadensis που ενισχύει τα μαλλιά αποτρέποντας την αποδυνάμωσή τους, καθώς και την απώλεια ενυδάτωσης υποδόρια, καταπολεμώντας έτσι την ξηρότητα του τριχωτού της κεφαλής. Επιπλέον βασικό συστατικό είναι η Polysilicone-15 που προστατεύει το ευαίσθητο τριχωτό της κεφαλής από τις ακτίνες UVB μετά από τη διαδικασία αντιμετώπισης της απολέπισης.

Ενδεδειγμένο για λιπαρά μαλλιά και για την καταπολέμηση της πιτυρίδας σε περιπτώσεις λιπαρής ή ατοπικής δερματίτιδας, ποικιλόχρου πιτυρίασης,  μυκητίασης της κεφαλής ή ψωρίασης. Επίσης ενδείκνυται για την πιτυρίδα που επιμένει, υποτροπιάζει και συνοδεύεται από φλεγμονές και κνησμό.

Key ingridients
Zinc Pyrithione, Aloe Barbadensis, Keratin Complex, Peppermint Oil, Polysilicone-15, Menthol

*Paraben-Free   *Sulfate-Free  *Phalates Free  *Color Safe  *Safe For Keratin Treated Hair   *Eco Friendly  *Nanosome Delivery System®

Tα προϊόντα συνιστώνται από την παγκοσμίου φήμης δερματολόγο - τριχολόγο Dr. Antonella Tosti.

Βρείτε τα στο Beauty Paths πατώντας εδώ beautypaths.eu/DANDRENE

Αφήστε μια απάντηση
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ