Το καλάθι σας είναι άδειο

5% έκπτωση για πληρωμή με κάρτα100% γνήσια προϊόνταδωρεάν μεταφορικα για αγορές άνω των 65€. Αντικαταβολή 1,90€

ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. 

Το 1ο E-SHOP* με προϊόντα φροντίδας που συστήνουν δερματολόγοι και ειδικοί στην υγεία του δέρματος και των μαλλιών

*από το 2009

Προϊόντα και κρέμες Environ | Γιατί είναι τόσο ξεχωριστά;

Προϊόντα και κρέμες Environ

Μιλάω πολύ τα τελευταία χρόνια για τα προϊόντα και κρέμες Environ. Είναι απίστευτα αποτελεσματικά και αν ξεκινήσεις με ένα προϊόν, κυριολεκτικά θέλεις να δοκιμάσεις και άλλα και άλλα και άλλα.

Τι είναι όμως αυτό που κάνει τα Προϊόντα και κρέμες Environ τόσο ξεχωριστά;

προϊόντα και κρέμες environ

Η Environ προσφέρει έξυπνες, επιστημονικά αποδεδειγμένες λύσεις στην φροντίδα του δέρματος που μπορούν να εγγυηθούν ορατά αποτελέσματα.
"Η φωτογήρανση είναι το άμεσο αποτέλεσμα της ανεπάρκειας βιταμίνης Α στο δέρμα που προκαλεί η έκθεση στον ήλιο. Αναπληρώστε την βιταμίνη Α και θα έχετε ένα υγιές και λαμπερό δέρμα." - Dr. Des Fernandes, πρωτοπόρος στην περιποίηση δέρματος με Βιταμίνη Α που προσφέρει θεαματικά αποτελέσματα.

Η επιδερμίδα είναι ένα πολύτιμο έργο τέχνης. Η επιστήμη της Environ είναι αφιερωμένη στην ανάδειξη της ομορφιάς που κρύβει κάθε επιδερμίδα.

Η Environ είναι πρωτοπόρος

Η Environ δίνει αποτέλεσμα: πάνω από 24 χρόνια επιστημονικά αποδεδειγμένων αποτελεσμάτων σε περισσότερες από 65 χώρες. Προσφέρει Προστασία, Πρόληψη και Ανάπλαση για κάθε ηλικία.

Με μια ματιά τα Προϊόντα και κρέμες Environ

  • Μοναδικό σύστημα αυξανόμενων επιπέδων βιταμίνης A & C
  • Βιταμίνη Α στη φωτοπροστατευτική μορφή των εστέρων για μακροχρόνια, καθημερινή λύση.
  • Ισχυρό σύμπλεγμα αντιοξειδωτικών βιταμινών, φυτικών συστατικών και πεπτιδίων που συνεργάζονται με τη βιταμίνη Α για άριστα αποτελέσματα.
  • Συσκευασίες που διατηρούν τη φρεσκάδα των συστατικών.

Φρέσκα, Ενεργά συστατικά

Βιταμίνη Α: Ομαλοποιεί όλα τα κύτταρα του δέρματος, προλαμβάνει και αντιστρέφει τη φωτογήρανση, μειώνει τις δυσχρωμίες, ανανεώνει και αναπλάθει, διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, ρυθμίζει την έκκριση του σμήγματος.

Βιταμίνη C: Προλαμβάνει και αντιμετωπίζει τη φωτογήρανση, μειώνει τις δυσχρωμίες, βελτιώνει τις ευρυαγγείες, διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.

Βιταμίνη Ε: Προλαμβάνει τη φωτογήρανση, ενισχύει τις κυτταρικές μεμβράνες, μειώνει τις δυσχρωμίες, ανανεώνει και ενυδατώνει τα κύτταρα του δέρματος, διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.

Βιταμίνες Β3, Β5 & Β12: Προλαμβάνουν τη φωτογήρανση, μειώνουν τις δυσχρωμίες,ανανεώνουν τα κύτταρα του δέρματος.

Αντιοξειδωτικά: Προστατεύουν το δέρμα από το οξειδωτικό Stress και τις ελεύθερες ρίζες, προλαμβάνουν τη φωτογήρανση και τις δυσχρωμίες, ανανεώνουν τα κύτταρα του δέρματος.

Βιοπεπτίδια: έχουν αντιγηραντική δράση, ενισχύουν την ενυδάτωση, ανανεώνουν τα κύτταρα του δέρματος και ενεργοποιούν τους ινοβλάστες.

D-Panthenol: Μειώνει τη γήρανση του δέρματος, μειώνει τις δυσχρωμίες, ανανεώνει τα κύτταρα της δέρματος, ενεργοποιεί τους ινοβλάστες.

AHA & BHA: Μειώνουν τα σημάδια της φωτογήρανσης, ομαλοποιούν το χρώμα του δέρματος, ενισχύουν τον όξινο μανδύα, διεγείρουν την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, βελτιώνουν την εμφάνιση του ακνεϊκού δέρματος.

Δες αναλυτικά τις σειρές της Environ με ένα κλικ εδώ;

Αντηλιακή Σειρά Rad της Environ

Σειρά AVST της Environ

Σειρά αναδόμησης προσώπου για ώριμες επιδερμίδες C-Quence Ionzyme της Environ

Λευκαντική σειρά Environ Evenescence

Environ Intensive

Φροντίδα και αντιμετώπιση ακμής με b-Active της Environ

Environ Body Care Σειρά Σώματος

Ατομικές Μικροσκευές Μεσοθεραπείας Environ

Μπες στο www.beautypaths.eu , βρες τα κατάλληλα για σένα προϊόντα της Environ και δες το δέρμα σου να αλλάζει!

 

 

 

 

 

 

 


Αφήστε μια απάντηση
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ