Το καλάθι σας είναι άδειο

5% έκπτωση για πληρωμή με κάρτα100% γνήσια προϊόνταδωρεάν μεταφορικα για αγορές άνω των 65€. Αντικαταβολή 1,90€

ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. 

Το 1ο E-SHOP* με προϊόντα φροντίδας που συστήνουν δερματολόγοι και ειδικοί στην υγεία του δέρματος και των μαλλιών

*από το 2009

Τα 5 καλύτερα προϊόντα περιποίησης μαλλιών που δοκιμάσαμε τη χρονιά που πέρασε

Μετά το top 5 των αγαπημένων προϊόντων προσώπου ήρθε η ώρα να σας πω τα 5 αγαπημένα προϊόντα μαλλιών -κυρίως σαμπουάν- για το 2012.

Στο νούμερο 5 η σειρά SUNSILK Pro-Heat που, βασίζεται στην προηγμένη τεχνολογία ThermoActive, η οποία προστατεύει τα μαλλιά από την θερμότητα έως και τους 230ο C, τα αναδομεί από τη φθορά και ενισχύει το τελικό αποτέλεσμα.

sunsilk-pro-heat

 

 

Στο νούμερο 4 η μάσκα ενυδάτωσης Moroccanoil® Intense Hydrating Mask η οποία επαναενυδατώνει, βελτιώνει την ελαστικότητα της τρίχας και κάνει τα μαλλιά λεία και ευκολοχτένιστα.

μάσκα-ενυδάτωσης

Στο νούμερο 3 το Uniq One, η 1η μάσκα σε μορφή spray που δεν ξεβγάζεται και προσφέρει στα μαλλιά τα 10 κυριότερα οφέλη! "10 σε 1".

προϊόντα uniq one

Στο νούμερο 2 το Αναζωογονητικό Σαμπουάν με Φύκια για άντρες και γυναίκες της Neal's Yard Remedies, invigorating Seaweed Shampoo για όλους τους τύπους δέρματος, φρεσκάρει την τρίχα, είναι πλούσιο σε μεταλλικά στοιχεία ενώ το δενδρολίβανο βοηθάει στην ανάπτυξη της τρίχας.

neals-yard-remedies-φυτικό-σαμπουάν-με-φύκια

Στο νούμερο 1 της λίστας μας το Revita Shampoo, το πιο αποτελεσματικό σαμπουάν για την αντιμετώπιση της γυναικείας και αντρικής τριχόπτωσης που ταλαιπωρεί τους περισσότερους από εμάς. Πολύ πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά, βιταμίνες, καφεϊνη, σίδηρο κ.α απότελεί το πιο πλήρες "συμπλήρωμα διατροφής" για τα μαλλιά.

καλύτερο-σαμπουάν-τριχόπτωσης

Εσάς ποιο είναι το δικό σας αγαπημένο;

Καλή συνέχεια! Αν σου άρεσε αυτό που διάβασες πάτα το κουμπί SHARE! Για περισσότερα νέα και πολλούς διαγωνισμούς με δώρα κάνε LIKE στη σελίδα μας στο Facebook! Έχεις και twitter? Ακολούθησέ μας!

Τα 5 καλύτερα προϊόντα περιποίησης μαλλιών που δοκιμάσαμε τη χρονιά που πέρασε

Αφήστε μια απάντηση
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ