Το καλάθι σας είναι άδειο

5% έκπτωση για πληρωμή με κάρτα100% γνήσια προϊόνταδωρεάν μεταφορικα για αγορές άνω των 65€. Αντικαταβολή 1,90€

ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. 

Το 1ο E-SHOP* με προϊόντα φροντίδας που συστήνουν δερματολόγοι και ειδικοί στην υγεία του δέρματος και των μαλλιών

*από το 2009

Πως να μακρύνουν τα μαλλιά πιο γρήγορα

Καθημερινά τα μαλλιά μας ταλαιπωρούνται. Είτε είσαι άντρας είτε γυναίκα, η καθημερινή φθορά από το περιβάλλον, το άγχος, το κάπνισμα και την ελλιπή διατροφή επιβαρύνει και την υγεία και των μαλλιών μας. Επιπλέον, ορμονικά προβλήματα και θέματα υγείας μπορεί να συμβάλλουν αρνητικά στην εικόνα και κατάσταση της τρίχας και του τριχωτού.

5 tip για να μακρύνουν τα μαλλιά πιο γρήγορα

1. Ακολουθούμε ισορροπημένη διατροφή. Αν και δεν έχει διαπιστωθεί ότι συγκεκριμένες βοηθούν στο να μακρύνουν τα μαλλιά πιο γρήγορα, δερματολόγοι όπως η διακεκριμένη δερματολόγος -τριχολόγος dr. Antonella Tosti, αναφέρει ότι τροφές πλούσιες σε αντιοξειδωτικά όπως φρούτα και λαχανικά, καθώς και οι ξηροί καρποί έχουν θετική επίδραση στην εξυγίανση των μαλλιών.
Foods
2. Άσκηση. Έχει θετική επίδραση σε όλον τον οργανισμό και βοηθάει πολύ στην εκτόνωση του οξειδωτικού άγχους και στρες!

3. Επένδυσε σε εξειδικευμένα σαμπουάν & conditioner ενδυνάμωσης μαλλιών που περιέχουν καφεϊνη, πεπτίδια χαλκού, ταυρίνη, βιοτίνη κ.α.

4. Απόφυγε τις έντονες χημικές εργασίες και styling.

5. Επένδυσε σε τελευταίας γενιάς λοσιόν ενδυνάμωσης πλούσιες σε αμινοξέα και πεπτίδια. Το νέο Spectral.F7 Anti-Hair Loss Efficacy Booster της DS LAboratories, περιλαμβάνει το πεπτίδιο astressin το οποίο αποτελείται από 33 αμινοξέα (Αναστέλλει απαράμιλλα τα ορμονικά υποπροϊόντα που παράγει ο οργανισμός όταν βρίσκεται σε στρες), Prohairin â4 (προάγει την ανάπτυξη των μαλλιών ενεργοποιώντας τα βλαστικά κύτταρα των τριχοθυλακίων) και πεπτίδια χαλκού (ισχυρό αντιφλεγμονώδες συστατικό).

spectral F7 astressin Spectral.F7 της DS Laboratories
Αφήστε μια απάντηση
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ