Το καλάθι σας είναι άδειο

5% έκπτωση για πληρωμή με κάρτα100% γνήσια προϊόνταδωρεάν μεταφορικα για αγορές άνω των 65€. Αντικαταβολή 1,90€

ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. 

Το 1ο E-SHOP* με προϊόντα φροντίδας που συστήνουν δερματολόγοι και ειδικοί στην υγεία του δέρματος και των μαλλιών

*από το 2009

σαμπουάν για τριχόπτωση

σαμπουάν για τριχόπτωση

Αυτό παραμένει το κορυφαίο σαμπουάν για τα μαλλιά.

Αν αναζητάς σαμπουάν για τριχόπτωση μανιωδώς, νομίζω ήρθε η ώρα να σταματήσεις και να δοκιμάσεις επιτέλους το σαμπουαν revita.

σαμπουάν για τριχόπτωση

 

Πρόκειται, για μένα αλλά και πολλούς πελάτες του καταστήματός μας, για το κορυφαίο σαμπουάν για τριχόπτωση για άντρες και γυναίκες, για όλους του τύπους μαλλιών. Το φοβερό για μένα πλεονέκτημα είναι ότι μπορεί να το χρησιμοποιήσει χωρίς περιορισμούς κάθε ένας που θέλει υγιή και δυνατά μαλλιά άσχετα αν έχει η όχι τριχόπτωση. Έχει τόσα συστατικά που όλα μαζί δεν παίζει να βρεθούν σε ανταγωνιστικό σαμπουάν.

Mε μία ματιά:

Ορατά αποτελέσματα

Το Revita δρα στο τριχωτό της κεφαλής αναζωογονώντας τα τριχοθυλάκια από την πρώτη κιόλας ημέρα χρήσης. Ο χρόνος που χρειάζεται για να αρχίσετε να βλέπετε αποτελέσματα εξαρτάται από τη σοβαρότητα και τη διάρκεια της τριχόπτωσης. Ανεξάρτητα από το πόσο εκτεταμένη τριχόπτωση έχετε, η καθημερινή χρήση του θα αυξήσει τη ζωντάνια του τριχωτού της κεφαλής σας αλλά και την ποιότητα των μαλλιών σας, ενώ ταυτόχρονα θα διεγείρει την ανάπτυξη καινούριων τριχών.

 

Revita σαμπουάν για τριχόπτωση Συνδυασμένη δράση ενεργών συστατικών

Με τη συνδυασμένη δράση των πολύ αποτελεσματικών ενώσεων που περιέχει, το Revita διατηρεί τη ζωντάνια του τριχωτού της κεφαλής και δρα κατά της τριχόπτωσης. Συνδυάζοντας αντιοξειδωτικές και αντι-ανδρογόνες ιδιότητες καθώς και ισχυρά μόρια ενυδάτωσης, διεγερτικά ανάπτυξης τριχών και αμινοξέα, το Revita αποτελεί το πιο αποτελεσματικό σαμπουάν που ενισχύει την ανάπτυξη των μαλλιών.

ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΤΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΑΣ

Ως αποτέλεσμα προηγμένης έρευνας, το σαμπουάν Revita χρησιμοποιεί μοναδικές ενώσεις ειδικά επιλεγμένες για τις ιδιότητές τους να διεγείρουν την ανάπτυξη της τρίχας. Δεν περιέχει λαουρυλοθειικό νάτριο ή θειικό λαουρεθικό νάτριο - δύο ευρέως χρησιμοποιούμενα απορρυπαντικά χαμηλού κόστους που προκαλούν φλεγμονή, ερεθισμό και τριχόπτωση - τα οποία βρίσκονται στα περισσότερα σαμπουάν.

Revita σαμπουάν για τριχόπτωση

Ενισχύει τόσο τα υγιή όσο και τα αδύναμα τριχοθυλάκια

Το σαμπουάν Revita είναι κατάλληλο για οποιονδήποτε τύπο μαλλιών, για όσους διαθέτουν φυσιολογικά μαλλιά ή αντιμετωπίζουν πρόβλημα τριχόπτωσης, καθώς και για όσους θέλουν να τονώσουν τα εύθραυστα τριχοθυλάκια, να καταπολεμήσουν τις επιπτώσεις της γήρανσης, να εμποδίσουν την τριχόπτωση και να αποκτήσουν πιο γεμάτα μαλλιά.

Καταπολεμά τη δυσλειτουργία των τριχοθυλακίων από την πρώτη εφαρμογή

Το σαμπουάν Revita αρχίζει να δρα στο τριχωτό της κεφαλής σας αναζωογονώντας τα τριχοθυλάκια από την πρώτη κιόλας ημέρα χρήσης. Οι βασικές ενώσεις που περιέχει βελτιστοποιούν την κατάσταση του τριχωτού της κεφαλής και των τριχοθυλακίων σε όσους θέλουν να ενισχύσουν τα μαλλιά τους και να καταπολεμήσουν την τριχόπτωση.

Αυξάνει την πυκνότητα, το πάχος της τρίχας και βελτιώνει την εμφάνιση των μαλλιών

Πρόκειται για μια υπερσύγχρονη φόρμουλα που ενισχύει την ανάπτυξη των μαλλιών και ξεκινά από το τριχωτό της κεφαλής προς τα έξω, ενισχύοντας τον όγκο και την πυκνότητα των μαλλιών από τη ρίζα και βελτιώνοντας την υγιή εμφάνισή τους.

σαμπουάν για τριχόπτωση

Διεγείρει το τριχωτό της κεφαλής

Από μόνα τους τα μαλλιά μεγαλώνουν κατά μέσο όρο 1,27 εκατοστά τον μήνα. Το σαμπουάν Revita βελτιστοποιεί την κατάσταση του τριχωτού της κεφαλής προκειμένου να το ενισχύσει και να το αναζωογονήσει, χαρίζοντάς σας πιο γεμάτα μαλλιά γρηγορότερα.

Μειώνει την τριχόπτωση που προκαλείται από το άγχος

Άγχος υπάρχει, αλλά δεν χρειάζεται να υπάρχει και τριχόπτωση. Η αποκλειστική μας φόρμουλα διεγείρει και υποστηρίζει την ανάπτυξη των μαλλιών, ενώ δρα ενάντια στην τριχόπτωση που προκαλείται από το άγχος.

Καταπολεμά τις επιπτώσεις της γήρανσης

Η γήρανση επιβαρύνει τα μαλλιά. Το σαμπουάν Revita όμως την καταπολεμά φροντίζοντας τόσο τις τρίχες όσο και το τριχωτό της κεφαλής χαρίζοντας μεγαλύτερη πυκνότητα και γεμάτη εμφάνιση στα μαλλιά σας.

Δες περισσότερο για το αγαπημένο μου και καλύτερο σαμπουάν για τριχόπτωση και όχι μόνο εδώ

Περισσότερα για την DS LABORATORIES εδώ

Αφήστε μια απάντηση
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ