Το καλάθι σας είναι άδειο

5% έκπτωση για πληρωμή με κάρτα100% γνήσια προϊόνταδωρεάν μεταφορικα για αγορές άνω των 65€. Αντικαταβολή 1,90€

ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. 

Το 1ο E-SHOP* με προϊόντα φροντίδας που συστήνουν δερματολόγοι και ειδικοί στην υγεία του δέρματος και των μαλλιών

*από το 2009

Σαμπουάν κατά της τριχόπτωσης

REVITA® Shampoo

Σαμπουάν κατά της τριχόπτωσης που διεγείρει τα τριχοθυλάκια

DS Laboratories Revita High-Performance hair-growth-stimulating Shampoo

Τι είναι;

Το Revita® Σαμπουάν κατά της τριχόπτωσης καθαρίζει απαλά ενώ διεγείρει έντονα τα τριχοθυλάκια ενδυναμώνοντας τα μαλλιά για καλύτερο αποτέλεσμα. Αφού αφαιρέσει τους ρύπους από το τριχωτό της κεφαλής, τα βασικά συστατικά του ενδυναμώνουν και ενισχύουν την πυκνότητα των τριχών από μέσα κάνοντας τα μαλλιά να φαίνονται πιο γεμάτα, δυνατά και υγιή.

Φροντίζοντας εξίσου τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής, το σαμπουάν Revita® είναι εξοπλισμένο με ένα πρωτοποριακό σύμπλεγμα που φέρνει την επανάσταση στη λειτουργικότητα ενός εξαιρετικού σαμπουάν, ενώ έχει σχεδιαστεί για να ενισχύει την πυκνότητα βοηθώντας ταυτόχρονα στη βελτίωση της ποιότητας των μαλλιών. Αυτή η υψηλής τεχνολογίας φόρμουλα ενσωματώνει ισχυρά αμινοξέα, πρωτεΐνες και φυτικά συστατικά και αποτελεί ένα πολύ καλό σαμπουάν καθημερινής χρήσης για όσους θέλουν πιο όμορφα, πυκνά και πιο γεμάτα μαλλιά. Κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών.

Περιέχει μεγάλο αριθμό συστατικών και κυρίως προκυανιδίνη Β2 (ProcyanidinB2), το οποίο είναι ισχυρό αντιοξειδωτικό, νιασιναμίδη (Niacinamide) και πεπτίδια χαλκού (CopperPeptides) που βελτιώνουν την ανάπτυξη αιμοφόρων αγγείων. Επίσης, περιέχει καφεΐνη που έχει ρόλο αναστολέα τεστοστερόνης στα τριχοθυλάκια και αμινοξέα (ορνιθίνη, ταυρίνη και κυστεΐνη) που βοηθούν τη δομική λειτουργία των μαλλιών και δίνουν ελαστικότητα στα τριχοθυλάκια. Όλα τα συστατικά έχουν ενθυλακωθεί σε νανοσωματίδια, τα οποία έχουν σχεδιαστεί να τα απελευθερώνουν με χρονοπρογραμματισμό.

Οφέλη

- Αποκαθιστά την πυκνότητα των μαλλιών

- Διεγείρει την ανάπτυξη των τριχών

- Σταματά την τριχόπτωση

- Αναζωογονεί τα τριχοθυλάκια

Αποτελέσματα

Σύμφωνα με μια μελέτη που πραγματοποιήθηκε σε περισσότερα από 500 άτομα (άνδρες και γυναίκες ηλικίας μεταξύ 18 και 55 ετών με μέτρια ή σοβαρή τριχόπτωση):

- Το 90% παρουσίασε μείωση της τριχόπτωσης

- Το 70% παρουσίασε μείωση του ποσοστού τριχόπτωσης

- Το 85% παρουσίασε βελτίωση στη συνολική εμφάνιση των μαλλιών

NanosomeDeliverySystem®

Ενθυλακώνει τα βασικά ενεργά συστατικά και τα μεταφέρει στο δέρμα για απελευθέρωση μεγαλύτερης διάρκειας και πιο στοχευμένο αποτέλεσμα.

Συμπληρωματικά προϊόντα:

Revita ConditionerConditioner κατά της τριχόπτωσης που διεγείρει τα τριχοθυλάκια

Revita Tablets: Συμπλήρωμα διατροφής για τα μαλλιά 

Spectral DNC-NΘεραπεία κατά της τριχόπτωσης με Nanoxidil® 5%

Αφήστε μια απάντηση
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ