Το καλάθι σας είναι άδειο

5% έκπτωση για πληρωμή με κάρτα100% γνήσια προϊόνταδωρεάν μεταφορικα για αγορές άνω των 65€. Αντικαταβολή 1,90€

ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. 

Το 1ο E-SHOP* με προϊόντα φροντίδας που συστήνουν δερματολόγοι και ειδικοί στην υγεία του δέρματος και των μαλλιών

*από το 2009

Λεπτά και εύθραυστα νύχια; Το σκληρυντικό νυχιών της Spell είναι του ονείρου

Τα εύθραυστα νύχια έχουν την τάση να σπάνε εύκολα ή να ξεφλουδίζουν. Αυτό οφείλεται διότι η στοιβάδα της επιφάνειας του νυχιού έχει αφυδατωθεί από διάφορους παράγοντες όπως η παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο ή συχνή επαφή με το νερό.

Αυτό που χρειάζονται τώρα τα νύχια σου είναι την κατάλληλη θεραπεία για θρέψη έτσι ώστε να γίνουν πιο σκληρά και δυνατά. Το σκληρυντικό νυχιών της Spell είναι η ιδανικότερη λύση για κατεστραμμένα και αφυδατωμένα νύχια.

Σκληρυντικό νυχιών Spell

Προσφέρει όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά ώστε να αποκτήσεις με φυσικό τρόπο υγιή και όμορφα νύχια. Ενώνει τις επιμέρους κεράτινες στοιβάδες του νυχιού κι έτσι αποτρέπει το ξεφλούδισμα και το σπάσιμο του αδύναμου νυχιού. Σκληραίνει και περιποιείται τα κατεστραμμένα νύχια, ενώ βοηθά στη γρήγορη ανάπτυξη τους.

Το σκληρυντικό νυχιών της Spell Cosmetics κάνει τα αδύναμα νύχια πιο γερά και υγιή εις βάθος, αφού δεν περιέχει τοξικές ουσίες, όπως φορμαλδεΰδη και τολουόλη. Επίσης είναι vegan & cruelty free καθώς δεν περιέχει συστατικά ζωικής προέλευσης χωρίς δοκιμές σε ζώα.

Μπορείς να την εφαρμόσεις με δύο τρόπους. Είτε σε καθαρά νύχια απαλλαγμένα από βερνίκια χρώματος για 2 εβδομάδες είτε μπορείς να ακολουθήσεις ένα πρόγραμμα θεραπείας ενός μήνα ως base coat κάτω από το βερνίκι χρώματος.

Απόκτησε σήμερα δυνατά και υγιή νύχια και δώσε τη λάμψη που τους αξίζει με το σκληρυντικό νυχιών της Spell που θα βρεις εδώ.

Τα προϊόντα SPELL COSMETICS σχεδιάστηκαν με αγάπη προς τις γυναίκες και με πάθος για την ομορφιά, με λιγότερα βλαβερά συστατικά, έτσι ώστε να προσφέρουν στα χέρια σου τη μαγεία και τη δύναμη να αγγίξουν και να κατακτήσουν τον κόσμο!

Αφήστε μια απάντηση
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ