Το καλάθι σας είναι άδειο

5% έκπτωση για πληρωμή με κάρτα100% γνήσια προϊόνταδωρεάν μεταφορικα για αγορές άνω των 65€. Αντικαταβολή 1,90€

ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. 

Το 1ο E-SHOP* με προϊόντα φροντίδας που συστήνουν δερματολόγοι και ειδικοί στην υγεία του δέρματος και των μαλλιών

*από το 2009

Σύγχρονες μούσες : Από το Κόκκινο Χαλί στην αρωματοποιία

 Οι σταρ του Χόλιγουντ πρωταγωνιστούν στις διαφημιστικές καμπάνιες των αρωμάτων.

Διεθνώς αναγνωρισμένες προσωπικότητες που ξεχωρίζουν τόσο για την ομορφιά όσο και για το ταλέντο τους στην μεγάλη οθόνη δανείζουν την φήμη τους σε μεγάλους οίκους και με την σειρά τους δανείζονται την λάμψη και το γόητρο που συνοδεύουν οίκους όπως Chanel, Dior, Dolce & Gabbana. Όσο για τις αμοιβές τους από τις συνεργασίες αυτές… σίγουρα είναι κι αυτές μυθικές όσο και η υπογραφή του αρώματος που αντιπροσωπεύουν.Άρωμα Dior J'Adore

Απόλυτη μούσα του J’adore από το 2004 η  δυναμική Charlize Theron, για τον καλλιτεχνικό διευθυντή του οίκου  Dior, John Galliano, ενσαρκώνει το όνειρο του Hollywood καλύτερα από κάθε άλλη. Στην νέα καμπάνια εμφανίζεται σχεδόν γυμνή (με ένα trompe-l’oeil φόρεμα) αφαιρεί τα ρούχα της και ρίχνει τα κοσμήματά της στο πάτωμα για να διατηρήσει μόνο τα απαραίτητα: το άρωμά της.

Η Keira Knightley είναι η μούσα του αξεπέραστου Coco Mademoiselle  του οίκου Chanel από το 2007. Μια περιζήτητη θέση που κατείχε για έξι συναπτά έτη με τεράστια επιτυχία η  Kate Moss. Ο οίκος  Chanel όπως χαρακτηριστικά είχε δηλώσει και τότε έψαχνε για μια σύγχρονη φιγούρα που να διαθέτει έμφυτη φινέτσα, δυναμισμό, ανεξαρτησία, ταμπεραμέντο και γοητεία. Χαρακτηριστικά που σίγουρα συνοδεύουν την βρετανίδα ηθοποιό και fashion icon.
Ο Domenico Dolce και ο Stefano Gabbana θέλησαν να αποτυπώσουν την ιδέα της θηλυκότητας που χαρακτηρίζει του νέου Rose The One και του κλασικού πλέον One επιλέγοντας για κεντρικό πρόσωπο της διαφημιστικής καμπάνιας την Scarlet Johansson και την πανέμορφη Ζιζέλ αντίστοιχα. Ένα διεθνές είδωλο που συναρπάζει όχι μόνο άντρες αλλά και γυναίκες τόσο για το ταλέντο της όσο για τον μοναδικό συνδυασμό ομορφιάς, γοητείας και οξυδέρκειας που διαθέτει.
Η Monica Bellucci αποτελεί τον νέο πειρασμό του αξεπέραστου αρώματος Hypnotic Poison του οίκου Dior. Ως μια εντυπωσιακή Εύα στην νέα διαφημιστική καμπάνια επανερμηνεύει-μαζί με το φίδι που τη βάζει σε πειρασμό το μύθο του απαγορευμένου καρπού. Σαγηνευτική και θελκτική η  Monica Bellucci ποζάρει μαζί με τα 7 μπουκάλια  Hypnotic Poison τα οποία αντιπροσωπεύουν τα επτά θανάσιμα αμαρτήματα. Ρολος που ταιριάζει εξαιρετικά με την προσωπικότητα που βγάζει προς τα έξω.

 

Αφήστε μια απάντηση
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ