Το καλάθι σας είναι άδειο

5% έκπτωση για πληρωμή με κάρτα100% γνήσια προϊόνταδωρεάν μεταφορικα για αγορές άνω των 65€. Αντικαταβολή 1,90€

ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. 

Το 1ο E-SHOP* με προϊόντα φροντίδας που συστήνουν δερματολόγοι και ειδικοί στην υγεία του δέρματος και των μαλλιών

*από το 2009

Τα καλυτερα μεικ απ της αγοράς

Τα μεικ απ (make up) ή όπως είναι ο σωστός όρος Foundations είναι το καλλυντικό που καλύπτει τις μικροατέλειες του προσώπου και τελειοποιεί τον τόνο της επιδερμίδας χαρίζοντάς σας ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

τα καλύτερα μεικ απ

Φυσικά, κάθε επιδερμίδα έχει τις δικές της ανάγκες, γι’ αυτό και το προϊόν κυκλοφορεί σε πολλές διαφορετικές μορφές - κυρίως υγρό, στικ και πούδρα - προσφέροντας από ελαφριά και μέτρια μέχρι υψηλή κάλυψη.

Το υγρό foundation διαθέτει ελαφριά υφή και είναι το πιο εύχρηστο και δημοφιλές. Σε μορφή στικ αποτελεί μια γρήγορη και εύκολη εφαρμογή, ενώ το compact είναι κατάλληλο για το δέρμα που χρειάζεται ελαφριά με μέτρια κάλυψη. Τέλος, το κρεμώδες make up χρησιμοποιείται σε περιπτώσεις όπου είναι αναγκαία η υψηλή κάλυψη. Παραδοσιακά, είναι πιο βαρύ από άποψη υφής, με μεγαλύτερη αντοχή και διάρκεια.

Τα σύγχρονα προϊόντα foundation είναι εμπλουτισμένα με έλαια, υαλουρονικό οξύ, αντιοξειδωτικές βιταμίνες και δείκτη προστασίας από τον ήλιο με αποτέλεσμα να σας χαρίζουν ταυτόχρονα και τη βαθιά ενυδάτωση και την κάλυψη που χρειάζεται το δέρμα σας προκειμένου να δείχνει λείο, φυσικό και αψεγάδιαστο.

Τα καλυτερα μεικ απ της αγοράς όπως τα αξιολογεί ο Κωνσταντίνος Λυτρίβης, Skincare Expert και Make-up Ambassador:

- Glow Time Full Coverage Mineral BB Cream SPF 25 από την jane iredale

Το Glow Time ενσωματώνει φυσικά ορυκτά μέταλλα που προσαρμόζονται στον τόνο του δέρματός σας για να καλύψουν ερεθισμούς, να κρύψουν τους πόρους, να καμουφλάρουν τις ρυτίδες και να λειάνουν και να φωτίσουν το δέρμα.Η γνήσια σύνθεσή θρέφει την επιδερμίδα σας και βοηθάει να προστατευτείτε από τη UV ακτινοβολία και τις συνέπειες των ελευθέρων ριζών.

Χαρακτηριστικά & Πλεονεκτήματα

• Παρέχει SPF 25 ευρέως φάσματος UVA PA++ που αντέχει στο νερό μέχρι 40 λεπτά.
• Προσεκτικά επιλεγμένες αποχρώσεις που καλύπτουν όλα τα δέρματα. Μπορεί να φορεθεί και στα γύρω από τα μάτια ως κονσίλερ.
• Το εκχύλισμα Grapefruit προάγει τη φωτεινότητα και τη λάμψη του δέρματος, ελαχιστοποιεί την εμφάνιση των πόρων και των ρυτίδων και μπορεί να ενισχύσει την απομάκρυνση των δυσχρωμιών.
• Το εκχύλισμα Μήλου λειαίνει το δέρμα, είναι αντιοξειδωτικό, απολεπίζει, καθαρίζει και ανανεώνει το δέρμα.
• Το εκχύλισμα από Νεράντζι αρωματίζει φυσικά και ενυδατώνει το δέρμα.
• Το έλαιο σπόρων ηλίανθου είναι πλούσιο σε ενυδατική βιταμίνη Ε.
• Ο χυμός των φύλλων Αλόης καταπραΰνει και ανακουφίζει το δέρμα.
• Το εκχύλισμα από Αγιόκλημα καθαρίζει το δέρμα.
• Τα οξείδια του Σιδήρου είναι φυσικά ορυκτά μέταλλα που προσδίδουν χρώμα χωρίς τη χρήση χρωστικών FD&C.
• Το Διοξείδιο του Τιτανίου προσδίδει άριστη αντιφλεγμονώδη και αντηλιακή προστασία UV.
• Μη φαγεσωρογόνο, υποαλλεργικό, κλινικά και δερματολογικά ελεγμένο.
•makeup που Δεν δοκιμάζεται σε ζώα

Glow Time Full Coverage Mineral BB Cream SPF 25 Glow Time Full Coverage Mineral BB Cream SPF 25

- Yellow Rose Hydrocellular CC Cream SPF 30 (UVA/UVB)

Η Hydro-Cellular CC complete correction cream διαθέτει πρωτοποριακή σύνθεση με πολλαπλή δράση: καλύπτει τις ατέλειες και εξασφαλίζει φυσικό ματ αποτέλεσμα, ενυδατώνει το δέρμα και ενισχύει την ελαστικότητά του, λειαίνει τις ρυτίδες, ενώ διαθέτει SPF 30 για προστασία από τη UV ακτινοβολία.
Yellow Rose Hydrocellular CC Cream SPF 30 (UVA/UVB) Yellow Rose Hydrocellular CC Cream SPF 30 (UVA/UVB)

jane iredale Beyond Matte™ Liquid FoundationΤο νέο υγρό foundation Beyond Matte ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα των υγρών make-up. Χαρίζει υπέροχη κάλυψη με φυσικό ημί-ματ αποτέλεσμα & είναι ταυτόχρονα primer, κονσίλερ & βάση make-up. Oι 18 φυσικές αποχρώσεις του καλύπτουν όλους τους χρωματικούς τύπους δέρματος χωρίς να βαραίνουν την επιδερμίδα.

 

Skeyndor Skincare Makeup Vitamin C Brightening Matte Foundation SPF30Υγρό Μέικ απ μεγάλης κάλυψης για μεικτά - λιπαρά δέρματα για ματ αποτέλεσμα. Εμπλουτισμένο με βιταμίνη C, προσφέρει όψη υγείας χωρίς να στεγνώνει και χωρίς να σπάει.

- jane iredale Amazing Base® Loose Mineral Powder SPF 20Βάση (μέικαπ) jane iredale σε ελεύθερη μορφή που προσφέρει μεγάλη κάλυψη και ευρεία αντηλιακή προστασία από τις ακτίνες UVA/UVB. Φυσική όψη με λαμπερό αποτέλεσμα.

- Είναι 4 σε 1 - βάση, κονσίλερ, πούδρα και αντηλιακό.
- Περιέχει κονιορτοποιημένα ορυκτά, που είναι πολύ ανθεκτικά στο νερό.
- Δεν περιέχει ταλκ, έλαια, χρωστικές FD&C, Parabens, συνθετικά συντηρητικά και αρώματα.
- Για τέλειο αποτέλεσμα εφαρμόζετε με το πινέλο Chisel Powder Brush ή για ακόμη μεγαλύτερη κάλυψη με το Flocked sponge νωπό.

Δες όλα τα foundation κάνοντας κλικ εδώ!

Καλή συνέχεια!!

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ