Το καλάθι σας είναι άδειο

5% έκπτωση για πληρωμή με κάρτα100% γνήσια προϊόνταδωρεάν μεταφορικα για αγορές άνω των 65€. Αντικαταβολή 1,90€

ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. 

Το 1ο E-SHOP* με προϊόντα φροντίδας που συστήνουν δερματολόγοι και ειδικοί στην υγεία του δέρματος και των μαλλιών

*από το 2009

Τα καλύτερα λάδια προσώπου

Τα λάδια προσώπου ή αλλιώς face oils αποτελούν μία από τις μεγαλύτερες τάσεις στο skincare παγκοσμίως. Όχι άδικα αφού πολύτιμα συστατικά, θρέφουν και αναπλάθουν το δέρμα σε βάθος. Μία από τις τελευταίες μάλιστα προσεγγίσεις στην αντιμετώπιση της ακμής είναι λάδι στο λάδι κι τα αποτελέσματα φαίνονται εξαιρετικά.

Σε αυτό το ποστ θα μιλήσω για 3 πολύ αγαπημένα λάδια προσώπου που έχω χρησιμοποιήσει πολύ τα τελευταία χρόνια.

Στο νούμερο 3 είναι το πολύ γνωστό σε όλους λάδι αργκάν. Πολύ πλούσιο σε λιπαρά οξέα, βιταμίνη Α, βιταμίνη Ε και πολυφαινόλες, είναι ένα προϊόν κατάλληλο για πρόσωπο, μαλλιά και σώμα. Η επιλογή μου είναι το 100% βιολογικό, καθαρό χωρίς προσμίξεις, μαροκινό λάδι αργκάν του συναιτερισμού της Apia Derm.

Apia Derm 100% Bio Argan Oil Apia Derm 100% Bio Argan Oil

Στο νούμερο 2 είναι το λάδι που χρησιμοποιώ συνήθως όταν το δέρμα μου παρουσίαζει εξάρσεις. Το νέο Sebu-ACE Oil από τη σειρά Clarity+ της Environ, είναι μία από τις τελευταίες δημιουργίες του dr. Fernandes στην εξειδικευμένη σειρά κατά της ακμής. Πρόκειτι για ένα semi dry oil πολύ πλούσιο σε βιταμίνες A, C, E και βοτανικά εκχυλίσματα για τη ρύθμιση των εξάρσεων. Tip Συνδύασέ το με το Hydroxy Acid Sebu - Lac Lotion της ίδιας σειράς (μίξη ίσα μέρη) και θα με θυμηθείς!

Environ Focus Care™ Clarity+ Vita- Botanical Sebu-ACE Oil Environ Focus Care™ Clarity+ Vita- Botanical Sebu-ACE Oil

Στο νούμερο 1 είναι το "λάδι των Θεών". Αν ζηλεύεις τα φανταστικά δέρματα των πανέμορφων γυναικών από την Κορέα, ήρθε η ώρα να μυηθείς στον KBEAUTY κόσμο. Στη φιλοσοφία τους, εκτός από το layering των αρκετών προϊόντων (λίγο ακριβό σπορ για την Ελλάδα, αλλά θαυματουργό για δέρμα), έχουν το εκπληκτικό τελευταίο βήμα να σφραγίζουν όλα τα συστατικά με τη χρήση λαδιών. Και ίσως το καλύτερο λάδι παγκοσμίως είναι το Tamanu oil (διάβασε εδώ το αναλυτικό άρθρο). Με λίγα λόγια όμως το έλαιο Tamanu ενισχύει τη δημιουργία καινούριου ιστού με αποτέλεσμα την επιτάχυνση της ίασης και της ανάπτυξης υγιούς δέρματος. Θα το βρεις στο Lanbio Oil της Lanbelle με έναν φανταστικό συνδυασμό που περιέχει επίσης έλαιο λεβάντας και έλαιο σπόρων τζοτζόμπα. Kι αυτό είναι ένα λάδι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε δέρματα με ακμή!

Lanbelle Lanbio Oil Lanbelle Lanbio Oil

Κλείνοντας, θα έλεγα να μην φοβηθείς τα λάδια προσώπου. Αν φοβάσαι την πολύ λιπαρή υφή, να σου πω ότι παραπάνω έχουν μοναδική συμβατότητα με το δέρμα και απορροφούνται. Προτείνω ανεπιφύλακτα, έστω για βράδυ να αντικαταστήσεις ένα από τα συνήθη προϊόντα σου με κάποιο έλαιο!

Ps Μέσα στο 2019, λανσάρει και η Wherteimar κάτι φοβερά αντιγηραντικά έλαια!

Θα τα πούμε σύντομα,

Κωνσταντίνος

2

  • ΕΥΗ Μοιρα
    ΕΥΗ Μοιρα 11 January 2023 at 12:56 am

    Θα ήθελα να με πληροφόρησε τε αν υπάρχει το λάδι lambelle lanbio oil και αν μπορείς να το χρησιμοποιείς ως λάδι λαθαρισμου

Αφήστε μια απάντηση
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ