Το καλάθι σας είναι άδειο

5% έκπτωση για πληρωμή με κάρτα100% γνήσια προϊόνταδωρεάν μεταφορικα για αγορές άνω των 65€. Αντικαταβολή 1,90€

ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. 

Το 1ο E-SHOP* με προϊόντα φροντίδας που συστήνουν δερματολόγοι και ειδικοί στην υγεία του δέρματος και των μαλλιών

*από το 2009

Τα συμπληρώματα διατροφής για τέλειο δέρμα

Τα συμπληρώματα διατροφής παίζουν πλέον σημαντικό ρόλο στην καθημερινότητά μας αφού μέσω της διατροφής δεν μπορούμε να προσλάβουμε τις απαραίτητες δόσεις βιταμινών και ωφέλιμων συστατικών. Επιπλέον, η καθημερινή οξείδωση από το περιβάλλον, τον ήλιο, το καταστρεπτικό στρες και οι πολύ κακές συνήθειες με Νο1 το κάπνισμα και το υπερβολικό αλκοόλ έχουν άμεσα αρνητική επίδραση και στον οργανισμό μας εσωτερικά αλλά και εξωτερικά που αποτυπώνεται στο θαμπό και κουρασμένο δέρμα και πολλές φορές πρόωρα γερασμένο, στα άτονα μαλλιά αλλά και στα λεπτά νύχια,

Η ANP (Advanced Nutrition Programme™) μέλος του του International Institute of Anti-Aging, έχει δημιουργήσει, κατ' εμέ) την κορυφαία σειρά με συμπληρώματα διατροφής που στοχεύουν στην εμφανή βελτίωση της υγείας της επιδερμίδας.

Το δέρμα μας είναι προέκταση της συνολικής υγείας μας, συνεπώς η σωστή διατροφή θα πρέπει να είναι το κύριο μέλημά μας σε συνδυασμό με τα προϊόντα περιποίησης και αντιγήρανσης που χρησιμοποιούμε για να πετύχουμε τα μέγιστα οφέλη και αποτελέσματα για λαμπερό και υγιές δέρμα.

Το Advanced Nutrition Programme™ Skin Antioxidant είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής της για την ενίσχυση των προστατευτικών μηχανισμών του δέρματος ενάντια στους ενδογενείς και εξωγενείς παράγοντες γήρανσης.

Με έναν "στρατό αντιοξειδωτικών” για τη θωράκιση της επιδερμίδας από τις ελεύθερες ρίζες! Η φόρμουλα του Skin Antioxidant περιέχει επτά σούπερ θρεπτικά φυτικά συστατικά που προστατεύουν το δέρμα από την οξείδωση που προκαλείται από τις ακτίνες UV, το ενδογενές και περιβαλλοντικό stress. Προστατέψτε και θωρακίστε το δέρμα σας εκ των έσω με το Skin Antioxidant και διατηρήστε τη φρεσκάδα της επιδερμίδας σας για περισσότερα χρόνια.

Το Advanced Nutrition Programme™ Skin Omegas+  είναι ένα καινοτόμο συμπλήρωμα διατροφής που συνδυάζει Omega 3 και 6 λιπαρά οξέα, εμπλουτισμένο με Βιταμίνη Α, το οποίο ενισχύει την υγεία, την άμυνα και την ενυδάτωση του δέρματος.

 “Το δέρμα μας χρειάζεται Omega 3 και 6 μαζί με Βιταμίνη Α, προκειμένου να ενυδατώνεται και να διατηρεί την λάμψη του”, μας λέει η σύμβουλος διατροφής της IIAA κα Lorraine Perretta. “Δυστυχώς, ο περισσότερος κόσμος δεν λαμβάνει αρκετή ποσότητα από αυτά τα σούπερ θρεπτικά συστατικά για το δέρμα, από τη διατροφή του. Έτσι ένας συνδυασμός αυτών των συστατικών  αποτελεί μια αποτελεσματική εσωτερική τόνωση του δέρματος”.
Οι κάψουλες Skin Omegas+  περιέχουν τα απαραίτητα λιπαρά οξέα EPA και DHA που προέρχονται από το Omega 3 εξευγενισμένου ιχθυελαίου και GLA που προέρχεται από  το Omega 6 στο έλαιο νυχτολούλουδου.
Σε ποιούς απευθύνεται:
- Σε όσους έχουν ξηρό, θαμπό ή αφυδατωμένο δέρμα
- Επιδερμίδες που εκτίθενται στον ήλιο & φωτογηρασμένες επιδερμίδες
- Σε όσους κάνουν θεραπείες ενυδάτωσης
- Σε όσους κάνουν θεραπείες Needling, laser, δερμοπόξεσης
- Σε όσους έχουν ερεθισμένη επιδερμίδα
- Σε όσους κάνουν δίαιτα χαμηλή σε λιπαρά
- Σε περιόδους ακραίων καιρικών συνθηκών

συμπληρώματα διατροφής

Το Advanced Nutrition Programme™ Colostrum - C είναι η νέα σημαντική προσθήκη στην γκάμα των συμπληρωμάτων διατροφής ΑΝP. Το συμπλήρωμα διατροφής αυτό είναι ένας συνδυασμός από βοδινό Colostrum (πρωτόγαλα) και βιταμίνη C, το οποίο βοηθά στην ενίσχυση των λειτουργιών του ανοσοποιητικού συστήματος του σώματος. Το Colostrum-C είναι το ιδανικό συμπλήρωμα για να ενισχύσετε την άμυνα και την ανάπλαση της επιδερμίδας και μπορεί να συνδυαστεί με όλα τα υπόλοιπα συμπληρώματα της σειράς. Ιδανικό για την αποκατάσταση και την προστασία του δέρματος μετά από χειρουργικές επεμβάσεις ή ιατρικές παρεμβατικές θεραπείες.

To Advanced Nutrition Programme™ Skin Complete περιέχει δύο κορυφαία συμπληρώματα διατροφής.

Α. Το Skin Vit A+ με βιταμίνες A & D το οποίο προσφέρει στον οργανισμό τις απαραίτητες ποσότητες που χρειάζεται για υγιές δέρμα και γερά οστά. Στηρίζεται σε επιστημονικές μελέτες που αποδεικνύουν ότι η κατανάλωση βιταμίνης Α εξασφαλίζει υγιές χόριο και υγιή επιδερμίδα, ενισχύει την ομαλή διαφοροποίηση των κυττάρων, ομαλοποιεί τις ανωμαλίες του δέρματος και επιταχύνει την επούλωσή του, βελτιώνει τις δυσχρωμίες, διεγείρει την παραγωγή υγιούς κολλαγόνου και ελαστίνης ενώ είναι πολύ αποτελεσματική στη θεραπεία της ακμής. Παράλληλα, η πρόσληψη βιταμίνης D ενισχύει την επούλωση του δέρματος μέσω της διαφοροποίησης και του πολλαπλασιασμού των κυττάρων, ενισχύει την άμυνα του δέρματος και προστατεύει από τις μολύνσεις και λειτουργεί ως αντιοξειδωτικό, προστατεύοντας τις κυτταρικές μεμβράνες από τις ελεύθερες ρίζες.

Β. Το Advanced Nutrition Programme™ Skin Antioxidant είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής της για την ενίσχυση των προστατευτικών μηχανισμών του δέρματος ενάντια στους ενδογενείς και εξωγενείς παράγοντες γήρανσης.

Το Advanced Nutrition Programme™ Skin Accumax Starter Pack είναι το κορυφαίο συμπλήρωμα διατροφής για προβληματικό δέρμα και η τέλεια εναλλακτική μέθοδος έναντι ισχυρών και δύσκολων θεραπειών ακμής με χρήση accutane ή ro-accutane.

Αποτελεί μία μοναδική patent pending φόρμουλα υψηλής ποιότητας βιταμινών A, C, E και ένα θρεπτικό συστατικό που συναντάμε στο μπρόκολο και είναι το ιδανικό συμπλήρωμα για όλες τις θεραπείες του προβληματικού δέρματος.

Το Skin Accumax της Advanced Nutrition Programme™ ξεχωρίζει καθώς:
- Χαρίζει καθαρή, αψεγάδιαστη επιδερμίδα με φυσικό τρόπο, χάρη στην επαναστατική του σύνθεση.
- Οι επιστήμονες της Advanced Nutrition Programme™ χρησιμοποίησαν έναν πολύ εξειδικευμένο συνδυασμό βιταμινών με ένα ξεχωριστό θρεπτικό συστατικό που βρίσκεται στο μπρόκολο.
- Ειδικά σχεδιασμένο για προβληματικές επιδερμίδες
- Σύνθεση υψηλής συγκέντρωσης
- Εύκολα απορροφήσιμη από τον οργανισμό
- Χωρίς επιβλαβή χημικά
- Δεν προκαλεί ξηρότητα ή απολέπιση
- Υποστηρίζεται από επιστημονικές μελέτες
- Δεν περιέχει γλουτένη

Ανακάλυψε τα κορυφαία συμπληρώματα διατροφής εδώ

*Όλα τα προϊόντα είναι γνωστοποιημένα στο ΕΟΦ.

Αφήστε μια απάντηση
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ