Το καλάθι σας είναι άδειο

5% έκπτωση για πληρωμή με κάρτα100% γνήσια προϊόνταδωρεάν μεταφορικα για αγορές άνω των 65€. Αντικαταβολή 1,90€

ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. 

Το 1ο E-SHOP* με προϊόντα φροντίδας που συστήνουν δερματολόγοι και ειδικοί στην υγεία του δέρματος και των μαλλιών

*από το 2009

το καλυτερο σαμπουαν για τριχοπτωση. Revita σαμπουάν

Για μένα είναι και θα είναι πάντα το καλυτερο σαμπουαν για τριχοπτωση.

Το Revita της DS Laboratories είναι τόσο μοναδικό ως προς τον συνδυασμό των συστατικό του που δεν υπάρχει σε κανένα άλλο στο κόσμο αλλά και  τόσο τέλειο ως προς το πως κάνει τα μαλλιά. Το λέω με απόλυτη σιγουριά και βεβαιότητα αφού το χρησιμοποιώ από το 2009.

*Paraben-Free   *Sulfate-Free  *Phalates Free  *Color Safe  *Safe For Keratin Treated Hair  *No Animal Testing  *Eco Friendly  *Nanosome Delivery System®

σαμπουάν ρεβίτα revita shampoo

Συνιστάται από την παγκοσμίου φήμης δερματολόγο - τριχολόγο Dr. Antonella Tosti.

Περιέχει μεγάλη ποικιλία προϊόντων μεταξύ των οποίων ξεχωρίζουν η Procianidina B2 (Procyanidins B2) ως αντιοξειδωτικός παράγοντας, η νιασιναμίδη και τα πεπτίδια χαλκού, που βελτιώνουν τις συνθήκες αγγείωσης, η καφεΐνη ως ανασταλτικός παράγοντας της τεστοστερόνης των θυλάκων και τα αμινοξέα (ορνιθίνη, ταυρίνη και κυστίνη), που εξισορροπούν τη δομική λειτουργία των μαλλιών και συνεισφέρουν στην ελαστικότητα των θυλάκων.

Δραστικά συστατικά που το καθιιστούν το καλυτερο σαμπουαν για τριχοπτωσηApple Polyphenol (procyanidin B2 and C1), Caffeine, Rooibos Tea, Taurine, Copper Peptides, MSM, Carnitine Tartrate, Cysteine, Spin Traps, Biotin, Ornitine, Emu Oil.

Χάρη στη μεθοδολογία Nanosome Delivery System® επιτυγχάνονται τα μεγαλύτερα αποτελέσματα στον μικρότερο χρόνο. 

Οφέλη

  • Αναδομεί την τρίχα
  • Διεγείρει την ανάπτυξή της
  • Αποτρέπει την τριχόπτωση
  • Αναζωογονεί τους θύλακες της τρίχας

Αποτελέσματα

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε πάνω από 500 ανθρώπους (άνδρες και γυναίκες μεταξύ 18 και 55 ετών με επιδεινούμενη τριχόπτωση):

https://www.beautypaths.eu/ds-laboratories/dynamotiko-sampouan-gia-trichoptosis-ds-laboratories-revita-high-performance-hair-stimulating-shampoo-205ml.html

Αφήστε μια απάντηση
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ