Το καλάθι σας είναι άδειο

5% έκπτωση για πληρωμή με κάρτα100% γνήσια προϊόνταδωρεάν μεταφορικα για αγορές άνω των 65€. Αντικαταβολή 1,90€

ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. 

Το 1ο E-SHOP* με προϊόντα φροντίδας που συστήνουν δερματολόγοι και ειδικοί στην υγεία του δέρματος και των μαλλιών

*από το 2009

Το μόνο κοινό μεταξύ του άντρα και της γυναίκας είναι το galsnguys.gr

Είναι φρέσκο, νεανικό, χρωματιστό και πολύ ενδιαφέρον. Είναι το galsnguys.gr!

Την πέμπτη που μας πέρασε, έκανε πολύ δυναμική εμφάνιση το νέο site ποικίλης ύλης  galsnguys.gr. Με ένα πολύ ξεκάθαρο, πρωτότυπο και χαρούμενο σχεδιαστικό περιβάλλον, το  galsnguys.gr φιλοδοξεί να ενώσει σε ένα site τους άντρες και τις γυναίκες χρήστες του διαδικτύου.

Μέσα από την πλούσια θεματολογία του που διαχωρίζεται στα δύο φύλα (gals - guys) αλλά και μέσα από τα κοινά ενδιαφέροντα (G&G) το galsnguys.gr θα γίνει το καθημερινό μας σημείο αναφοράς. Galsnguys.gr

Τι θα βρεις στο galsnguys.gr; Ας ξεκινήσω από τους κυρίους! Αθλητικά, τεχνολογία, νέα applications, τις τελυταίες τάσεις της μόδας, συμβουλές περιποίησης και απόψεις γύρω από τις σχέσεις με το άλλο φύλο.
Εσείς φιλενάδες (gals) μπορείτε να διαβάσετε για τη μόδα, την ομορφιά, να ανταλλάξετε απόψεις για τις σχέσεις και το σεξ, να βρείτε ωραίες ιδέες για εσάς και την οικογένειά σας αλλά και να διαβάσετε τα πιο πιπεράτα νέα από το χώρο του αθλητισμού και τους σέξυ αθλητές! Η θεματολογία του galsnguys.gr δεν σταματάει εδώ!
Στην ενότητα G&G μπορείς να διαβάσεις για τις νέες ταινίες που θα βγούν στις κινηματογραφικές αίθουσες, προτάσεις για έξοδο, ταξίδια, νέες κυκλοφορίες βιβλίων, εύκολες και νόστιμες συνταγές μαγειρικής, νέα από τον ψηφιακό χώρο και ιδέες για διακόσμηση.

Θες κι άλλα; 15ήμερες ζωδιακές προβλέψεις ...με μια διαφορετική προσέγγιση και οι πιο fun αρθρομαχίες των δύο φύλων!
Αλήθεια, υπάρχει φιλία μεταξύ αντρών και γυναικών;

article-war-debate-galsnguys-αρθρομαχίες

Δες το promo video για να καταλάβεις!

Καλή συνέχεια! Αν σου άρεσε αυτό που διάβασες πάτα το κουμπί SHARE! Για περισσότερα νέα και πολλούς διαγωνισμούς με δώρα κάνε LIKE στη σελίδα μας στο Facebook! Έχεις και twitter? Ακολούθησέ μας

Αφήστε μια απάντηση
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ