Το καλάθι σας είναι άδειο

5% έκπτωση για πληρωμή με κάρτα100% γνήσια προϊόνταδωρεάν μεταφορικα για αγορές άνω των 65€. Αντικαταβολή 1,90€

ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. 

Το 1ο E-SHOP* με προϊόντα φροντίδας που συστήνουν δερματολόγοι και ειδικοί στην υγεία του δέρματος και των μαλλιών

*από το 2009

Το νέο εκρηκτικό άρωμα Spicebomb των Viktor & Rolf!

Η αλήθεια είναι ότι όπως και οι περισσότεροι άντρες, σε ότι αφορά τα αρώματα είμαι κλασικός και σπάνια παρεκλείνω από τις στάνταρ επιλογές μου οι οποίες κυριολεκτικά μεγαλώνουν μαζί μου.

Πιο συγκεκριμένα, από το 1995 περίπου, φοράω συνέχεια 2 αρώματα. Το Dolce & Gabbana Pour Homme (το οποίο φορούσα σε μία συγκεκριμένη φάση της ζωής μου και πλέον το φοράω σε συγκεκριμένες περιπτώσεις) και το all time classic για μένα, που είναι το άρωμα – υπογραφή μου, της Estee Lauder, το Pleasures, το οποίο και πραγματικά λατρεύω.

Εδώ και δύο χρόνια, οι επιλογές μου εμπλουτίστηκαν και μέσα στα αγαπημένα μου αρώματα έβαλα το L’Homme του YSL, το οποίο θεωρώ εκπληκτικό και πολύ αρρενωπό και το Vetiver του Korres που χρησιμοποιώ συχνά!

Πάντα όμως αναζητώ νέες μυρωδιές. Ξέρεις, τα αρώματα είναι πάρα πολλά και τις περισσότερες φορές, πάντα κάποιο μου θυμίζει κάποιο άλλο. Μέχρι πριν λίγο καιρό που ήρθε στα χέρια μου από το team της L’Oreal Luxe (σας ευχαριστώ και πάλι, Μαρία, Ευριπίδη, Ροδούλα) το νέο άρωμα των Viktor & Rolf, Spicebomb, το οποίο όπως δηλώνει και το όνομά του είναι πραγματικά εκρηκτικό! Αυτό που μου αρέσει πολύ, είναι η μοναδικότητα του. Δεν σου θυμίζει κάποιο άλλο βρε αδερφέ. Είναι ένα πραγματικά καινούριο άρωμα!

Και η ιστορία ξεκινάει!

Μας εξέπληξε ήδη με την έκρηξη λουλουδιών του Flowerbomb... Σήμερα, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ο Olivier Polge είναι ο αρωματοποιός που κρύβεται πίσω από το απίστευτα αισθησιακό αρωματικό ίχνος του Spicebomb.

"Όλα ξεκίνησαν από το όνομα," Spicebomb". Οι Viktor&Rolf μου επεσήμαναν αμέσως ότι ήθελαν ένα εντυπωσιακό άρωμα με πολλά μπαχαρικά, μια αληθινή πηγή εθισμού. Έπρεπε να είναι μια άμεση και δυνατή νότα, που να συντίθεται από τις καλύτερες πρώτες ύλες.

Ενώ το Flowerbomb είναι μια έκρηξη λουλουδιών, το Spicebomb είναι μια ανάφλεξη μπαχαρικών που συντίθεται από έντονες οσφρητικές αντιθέσεις.

Διεισδυτικά και λαμπερά, τα μπαχαρικά παίζουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτό το άρωμα. Ανακινούν, αναστατώνουν και αναδεικνύουν τις υπόλοιπες πιο στρογγυλές και πιο απαλές πτυχές με τους ζωηρούς και δριμείς, τολμηρούς και παγωμένους τόνους τους". Olivier Polge

Το Spicebomb γεννήθηκε από την εμπρηστική συνάντηση δύο αρμονιών με ουσιαστικά αντίθετους τόνους: η πρώτη είναι ακαταμάχητα εθιστική και συνδυάζει μια καρδιά από φλογερά μπαχαρικά – τσίλι και κρόκο – με την απίστευτα αρρενωπή πληρότητα του δέρματος και του καπνού με την ξεχωριστή, πρωτόγονη δύναμη της βετιβέριας. Η δεύτερη είναι εκρηκτική και συνδυάζει δροσερές, ζουμερές νότες περγαμόντου και γκρέιπφρουτ, ενώ τα ψυχρά λευκά μπαχαρικά

– ελεμί και ροζ πιπέρι –
αφήνουν το στίγμα της παγωμένης ανάσας τους.

Το Spicebomb είναι μια πνοή μπαχαρικών που τιθασεύεται από μια φρεσκάδα που σε περιβάλλει, ένα ελεγχόμενο
ξέσπασμα δύναμης.

 

Η συσκευασία – μπουκάλι:

Μια κομψή συσκευασία, με τετράγωνη σιλουέτα και μια ξεχωριστή γκρι-ασημί απόχρωση: αυθεντική και εξαιρετικά αρρενωπή.

Το όνομα του αρώματος, Spicebomb, είναι χαραγμένο πάνω σε μια ανάγλυφη, γυαλιστερή μαύρη λωρίδα που παραπέμπει στη θρυλική μεταξωτή κορδέλα των Viktor&Rolf. Και, φυσικά, η σφραγίδα των Viktor&Rolf κάνει τη συσκευασία να ξεχωρίζει, χωρίς να αφήνει καμία υπόνοια γι' αυτό που περιέχει.

3, 2, 1...

Στο εσωτερικό μας περιμένει μια έκπληξη: ένα καταπληκτικό μπουκάλι, μια χειροβομβίδα που έχει κατασκευαστεί ειδικά για ένα εκρηκτικό άρωμα. Ένα κομψό και σοφιστικέ όπλο, ντυμένο με μια διαφορετική πινελιά χάρη στο καλλιτεχνικό άγγιγμα των Viktor&Rolf.

Ένα γνήσιο αντικείμενο πολυτελείας: αφού σμιλεύτηκε σαν διαμάντι για το Flowerbomb, η χειροβομβίδα μεταμορφώνεται σήμερα σε ένα γυάλινο γλυπτό με αυλακωτές, ομοιογενείς και αρρενωπές έδρες. Οι χρωματικοί κώδικες: μαύρο και ασημί, μαζί με γκρι, του, του οποίου οι ζεστοί τόνοι παραπέμπουν στον αισθησιασμό του αρώματος.

Μια μαύρη λωρίδα περιβάλλει το μπουκάλι, σαν να συγκρατεί όλη τη δύναμη και την ένταση της οσφρητικής βόμβας που κλείνει μέσα του.

Η υπέρτατη λεπτομέρεια: το άρωμα απελευθερώνεται απασφαλίζοντας την περόνη που φέρει τη σφραγίδα των Viktor&Rolf seal.

Η οσφρητική έκρηξη είναι αναπόφευκτη.

Το Spicebomb αποκαλύπτει όλες τις πτυχές της αρρενωπότητας. Προτεινόμενες τιμές 55€ τα 50ml και 75€ τα 90ml!
Καλή συνέχεια! Αν σου άρεσε αυτό που διάβασες πάτα το κουμπί SHARE! Για περισσότερα νέα και πολλούς διαγωνισμούς με δώρα κάνε LIKE στη σελίδα μας στο Facebook! Έχεις και twitter?Ακολούθησέ μας!

3

Αφήστε μια απάντηση
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ