Το καλάθι σας είναι άδειο

5% έκπτωση για πληρωμή με κάρτα100% γνήσια προϊόνταδωρεάν μεταφορικα για αγορές άνω των 65€. Αντικαταβολή 1,90€

ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. 

Το 1ο E-SHOP* με προϊόντα φροντίδας που συστήνουν δερματολόγοι και ειδικοί στην υγεία του δέρματος και των μαλλιών

*από το 2009

Το νέο Spectral DNC-S της DS Laboratories κατά της τριχόπτωσης

Το Spectral.DNC-S προσφέρει αποτελεσματικότητα σε συνδυασμό με ομορφότερη αίσθηση. Aντιμετωπίζει αποτελεσματικά τα μεταγενέστερα στάδια τριχόπτωσης τόσο σε άνδρες, όσο και σε γυναίκες, ενώ παράλληλα έχει ευχάριστη υφή και διατηρεί ένα υγιές περιβάλλον για το τριχωτό του κεφαλιού, σε αντίθεση με τις συνθέσεις που περιέχουν κοινή μινοξιδίλη, η οποία αφήνει λιπαρά, κολλώδη κατάλοιπα και μπορεί να είναι ενοχλητική για πολλούς ανθρώπους.
Το Spectral.DNC-S είναι μια νέα καινοτομία για την αντιμετώπιση της λεπτών και αδύναμων μαλλιών.

Μετά από πολυετείς εκτενείς έρευνες, τα εργαστήρια Ds Laboratories ανακάλυψαν διάφορες ενώσεις φυσικής προέλευσης, οι οποίες μιμούνται και υπερβαίνουν τη δράση των φαρμακευτικών σκευασμάτων χωρίς ανεπιθύμητες ενέργειες. Αυτές οι ενώσεις αξιοποιούνται σε μια μοναδική καλλυντική σύνθεση. Είναι η πιο ισχυρή και προηγμένη σύνθεση των εργαστηρίων Ds Laboratories μέχρι σήμερα, και προσφέρει έναν ολοκαίνουργιο μηχανισμό δράσης.

spectral dnc-s beauty paths ds laboratories
Επιπλέον, αυτή η σύνθεση ενσωματώνει ισχυρά συστατικά σε δύο ξεχωριστούς θαλάμους, γεγονός που επιτρέπει τη χρήση υλικών, τα οποία σε διαφορετική περίπτωση δεν θα ήταν συμβατά, και εξασφαλίζει υψηλότερη συγκέντρωση συστατικών απ' ό,τι θα μπορούσε να περιέχει μία μόνο σύνθεση.
Κανάλια ιόντων. Διάφορα συστατικά ανοίγουν τα κανάλια ιόντων στο εσωτερικό των κυττάρων του τριχωτού του κεφαλιού, για να διευκολύνουν τη ροή των πρωτεϊνών και των ενζύμων και να προσφέρουν καλύτερα αποτελέσματα.
Διυδροτεστοστερόνη (DHT). Συστατικά-κλειδιά όπως αποδεδειγμένα η καφεϊνη, ελέγχουν την παραγωγή της DHT, ώστε να διατηρούν τα τριχοθυλάκια σε υγιή και φυσιολογική κατάσταση.

Φυτικά συστατικά. Η εκτενής χρήση φυτικών ενώσεων, αντί για χημικά όπως η μινοξιδίλη και η φιναστερίδη, εξασφαλίζει φυσικά οφέλη για την υγεία των μαλλιών.
Σύστημα δύο θαλάμων. Οι ξεχωριστοί θάλαμοι διατηρούν σταθερά τα συστατικά ανοίγματος των καναλιών ιόντων και τις ενώσεις συνεργατικής δράσης, έως ότου τα αναμίξει ο χρήστης, για μέγιστη αποτελεσματικότητα.
Το ευρύ φάσμα δράσης του Spectral.DNC-S, σε συνδυασμό με τα πρότυπα υψηλής αποτελεσματικότητας των εργαστηρίων DS Laboratories, σημαίνουν μακροπρόθεσμη αποτελεσματικότητα, άνεση στη χρήση και συνολική βελτίωση της υγείας. Έτσι, οι καταναλωτές εξασφαλίζουν γρήγορη και σημαντική βελτίωση της υφής και της πυκνότητας των μαλλιών, σε συνδυασμό με πιο μακροπρόθεσμα συνδυαστικά οφέλη.
Η συσκευασία του Spectral.DNC-S διαρκεί για ένα μήνα.
Αντενδείξεις: Το σκεύασμα αυτό δεν ενδείκνυται για άτομα με ιστορικό αντιδράσεων ευαισθησίας σε οποιοδήποτε από τα συστατικά του. Η χρήση του πρέπει να διακόπτεται εάν διαπιστωθεί υπερβολική ευαισθησία σε οποιοδήποτε από τα συστατικά του.
Προσοχή: Μην χρησιμοποιείτε το προϊόν αν είστε έγκυος ή θηλάζετε.
Οδηγίες χρήσης: Ανακινήστε καλά το προϊόν πριν τη χρήση. Ψεκάστε 6 φορές απευθείας στα σημεία αραίωσης των μαλλιών, δύο φορές την ημέρα. Φροντίστε να απορροφηθεί το διάλυμα, κάνοντας μαλάξεις στο τριχωτό του κεφαλιού. Μην ξεπλένετε το προϊόν. Το Spectral.DNC-S πρέπει να χρησιμοποιείται είτε έχετε λουστεί είτε όχι. Για βέλτιστα αποτελέσματα, πρέπει να λούζετε τα μαλλιά σας τουλάχιστον 5 φορές την εβδομάδα. Η συστηματική χρήση, βάσει ενός συνεπούς προγράμματος και χωρίς παράλειψη των εφαρμογών, είναι κρίσιμης σημασίας.
Αποκλειστικά για τοπική χρήση. Δεν προορίζεται για οφθαλμική, στοματική ή ενδοκολπική χρήση.

Τα προϊόντα της Ds Laboratories θα τα βρεις, αποκλειστικά για την Ελλάδα, στο www.beautypaths.eu

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ