Το καλάθι σας είναι άδειο

5% έκπτωση για πληρωμή με κάρτα100% γνήσια προϊόνταδωρεάν μεταφορικα για αγορές άνω των 65€. Αντικαταβολή 1,90€

ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. 

Το 1ο E-SHOP* με προϊόντα φροντίδας που συστήνουν δερματολόγοι και ειδικοί στην υγεία του δέρματος και των μαλλιών

*από το 2009

Το νέο Suffle ή αλλιώς ο νέος κρεμώδης αφρός για Εντατική ενυδάτωση από το Pantene Pro-V

Το νέο προϊόν του Pantene Pro-V είναι μια καινοτομία. Η σειρά για Απαλά και Μεταξένια Μαλλιά, εμπλουτίστηκε με έναν αφρό τελείως διαφορετικό απ'ό,τι έχουμε συνηθίσει. Δεν είναι αφρός για styling αλλά ένας πλούσιος κρεμώδης αφρός για βαθιά ενυδάτωση.

Αλλά ας τα πάρουμε από την αρχή! Η σειρά Pantene Pro-V Απαλά & Μεταξένια επαναφέρει τα ξηρά και φριζαρισμένα μαλλιά στα ιδανικά επίπεδα ενυδάτωσης, ανεξάρτητα από την ταλαιπωρία στην οποία υπόκεινται καθημερινά. Με βάση τις προηγμένες τεχνολογίες και τα συστατικά υψηλής απόδοσης τα προϊόντα έχουν σχεδιαστεί για να βοηθούν στην αντικατάσταση των χαμένων λιπιδίων, ενισχύοντας την επιφανειακή στοιβάδα της τρίχας και αναζωογονώντας άμεσα τα ξηρά μαλλιά, για υγιή εμφάνιση απαλότητας και λάμψης.

pantene Pro V απαλά και μεταξένια,κρεμώδης αφρός,ζέτα μακρυπούλια

Τα σειρά που είναι εμπνευσμένη από τελετουργικό Spa περιλαμβάνει:

Σαμπουάν – αναβαθμισμένη σύνθεση που χάρη στην κατοχυρωμένη με πατέντα τεχνολογία της ενισχύει την προστατευτική λειτουργία της φυσικής λιπιδικής στοιβάδας.

Conditioner – πλούσια σύνθεση που βοηθάει στη διατήρηση της φυσικής λιπιδικής στοιβάδας της τρίχας, για καλύτερη ισορροπία της υγρασίας.

Μάσκα Μεταξένιας Λείανσης 2 λεπτών – υπερσυμπυκνωμένη σύνθεση για άμεση απαλότητα που βοηθά στην καταπολέμηση του φριζαρίσματος, σφραγίζοντας τους πόρους της τρίχας και φυσικά τον νέο Κρεμώδη Αφρό Εντατικής Ενυδάτωσης.

pantene Pro V απαλά και μεταξένια,κρεμώδης αφρός,ζέτα μακρυπούλια

Τι είναι; Πρόκειται για ένα προϊόν που περιέχει 5πλάσια επίπεδα Προ-Βιταμίνης Β5 προσφέροντας έτσι εντατική περιποίηση τόσο στο εσωτερικό όσο και στην επιφάνεια της τρίχας.

Το αποτέλεσμα; Ενυδάτωση και απαλότητα που διαρκεί.

Γιατί μ'αρέσει; Χρησιμοποείται μετά το λούσιμο και δεν ξεβγάζεται. Δεν λαδώνει τα μαλλιά. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις ακόμα και την επόμενη μέρα σε στεγνά μαλλιά για να ελέγξεις το φριζάρισμα και τον στατικό ηλεκτρισμό. Έχει υπέροχο άρωμα! Τα μαλλιά είναι τέλεια ενυδατωμένα!

pantene Pro V απαλά και μεταξένια,κρεμώδης αφρός,ζέτα μακρυπούλιαΤο λέει και η Ζέτα: «Το φριζάρισμα είναι ο χειρότερος εχθρός για τα μαλλιά μου! Με τη νέα σειρά Pantene Pro-V Απαλά και Μεταξένια, τα ατίθασα μαλλιά είναι παρελθόν! Ακόμα και σε μια δύσκολη μέρα τα μαλλιά μου δεν με απογοητεύουν ποτέ, αφού διατηρούνται πάντα λεία και πολύ-πολύ απαλά! Ειδικά, με το νέο Κρεμώδη Αφρό (Σουφλέ) Εντατικής Ενυδάτωσης, το Pantene Pro-V φέρνει τις βιταμίνες στα μαλλιά! Η σύνθεση του, πλούσια σε  προβιταμίνη B5, ενυδατώνει άμεσα τα μαλλιά μου και τους  χαρίζει μεταξένια απαλότητα που διαρκεί! Είναι απλά τέλειο». 

 

Καλή συνέχεια! Αν σου άρεσε αυτό που διάβασες πάτα το κουμπί SHARE! Για περισσότερα νέα και πολλούς διαγωνισμούς με δώρα κάνε LIKE στη σελίδα μας στο Facebook! Έχεις και twitter? Ακολούθησέ μας!

6

Αφήστε μια απάντηση
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ