Το καλάθι σας είναι άδειο

5% έκπτωση για πληρωμή με κάρτα100% γνήσια προϊόνταδωρεάν μεταφορικα για αγορές άνω των 65€. Αντικαταβολή 1,90€

ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. 

Το 1ο E-SHOP* με προϊόντα φροντίδας που συστήνουν δερματολόγοι και ειδικοί στην υγεία του δέρματος και των μαλλιών

*από το 2009

Το Pantene Pro-V Hair Research Institute και δώρο 5 σειρές για απαλά και μεταξένια μαλλιά!

Η ενσωμάτωση μια αναπλαστικής και επανορθωτικής βιταμίνης όπως η πανθενόλη (προβιταμίνη Β5) σε καλλυντικό σαμπουάν αποτέλεσε και συνεχίζει να αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες καινοτομίες. Στο άκουσμα της προβιταμίνης Β5, αυτόματα έρχεται στο μυαλό μας μία και μόνο εταιρεία που χρόνο με το χρόνο παρουσίαζει ακόμα πιο ξεχωριστές συνθέσεις στα προϊόντα της για μαλλιά με υγιή εμφάνιση.

pantene-logo

Οι εξελίξεις στην περιποίηση μαλλιών δεν σταματούν εδώ για το Pantene Pro-V. Το πρόσφατο λανσάρισμα του κρεμώδη αφρού για εντατική ενυδάτωση (link στην παρουσίαση) αποδεικνύει πως η αποστολή του Pantene Pro-V είναι να αναπτύξει καινοτομίες που θα οδηγήσουν σε  στοχευμένα προϊόντα για την κάλυψη κάθε ανάγκης των μαλλιών. Για αυτό το λόγο, δημιουργεί το Pantene Pro-V Hair Research Institute.

pantene-hair-institute

Το Pantene Pro-V Hair Research Institute είναι το πρώτο παγκόσμιο δικτύο το οποίο αποτελείται από κορυφαίους Ειδικούς και εστιάζει στην εξέλιξη της επιστήμης των μαλλιών, των σχετικών τεχνολογιών και προϊόντων.

19 παγκοσμίου κλάσης ανεξάρτητοι επιστημόνες στον τομέα των μαλλιών καθώς και έμπειροι επιστήμονες του Pantene Pro-V από διάφορους κλάδους: Τρίχολογίας, Δερματολογίας, Καλλυντικής Χημείας, Αποκατάστασης μαλλιών, Πρωτεομικής, Βιολογίας της τρίχας και Αναλυτικής χημείας αφιερώνουν τις γνώσεις τους στον τομέα της περιποίησης των μαλλιών για την βαθύτερη κατανόηση της τρίχας και την ανάπτυξη πρωτοποριακών καινοτομιών.

Με συνολικά περισσότερα από 350 χρόνια συνολικής εμπειρίας, προερχόμενοι από 10 χώρες, 5 ηπείρους και καλύπτοντας 13 γλώσσες, τα μέλη του Pantene Hair Research Institute συνδέονται με εννέα νοσοκομεία ή πανεπιστήμια, ενώ έχουν συμβάλει σε περισσότερα από 1.200 επιστημονικά δημοσιεύματα. Πρόκειται για μία συνεργασία με Κορυφαίους Ειδικούς, για την Εξέλιξη της Επιστήμης Πίσω Από  Υγιή, Όμορφα Μαλλιά!

Και ήρθε η ώρα να δοκιμάσετε κι εσείς τα πρόσφατα επιτεύγματά του. Με τη σειρά για Απαλά και Μεταξένια μαλλιά μπορείτε να έχετε στο σπίτι, την αποτελεσματικότητα που θα είχατε αν πηγαινατε να κάνετε ένα Spa μαλλιών. Και είμαστε εδώ για να σας το αποδείξουμε!

Διαγωνισμός-Beauty-Paths-Blog-Pantene-prov

5 Τυχερές που θα αφήσουν το σχόλιο τους κάτω από αυτό εδώ το post θα κερδίσουν:

Το σαμπουάν – αναβαθμισμένη σύνθεση που χάρη στην κατοχυρωμένη με πατέντα τεχνολογία της ενισχύει την προστατευτική λειτουργία της φυσικής λιπιδικής στοιβάδας.

Το Conditioner – πλούσια σύνθεση που βοηθάει στη διατήρηση της φυσικής λιπιδικής στοιβάδας της τρίχας, για καλύτερη ισορροπία της υγρασίας.

και φυσικά τον νέο Κρεμώδη Αφρό Εντατικής Ενυδάτωσης που περιέχει 5πλάσια επίπεδα Προ-Βιταμίνης Β5 προσφέροντας έτσι εντατική περιποίηση τόσο στο εσωτερικό όσο και στην επιφάνεια της τρίχας.

Το αποτέλεσμα; Απαλά και Μεταξένια μαλλιά, τέλεια ενυδατωμένα που δεν φριζάρουν!

Και να σας πω και κάτι που δεν ήξερα για το φριζάρισμα;

O Steve Shiel, PhD, μέλος του Pantene Pro-V Hair Research Institute, μας παρουσιάζει 5 μύθους που επικρατούν  γύρω από τα ξηρά μαλλιά που φριζάρουν:

1.    Η τρίχα αποτελείται από νεκρά κύτταρα, επομένως η ενυδάτωση δεν θα κάνει καμία διαφορά.
«Λάθος! Η τρίχα είναι ένα βιολογικό υλικό που αποτελείται από λιπίδια, ως φυσικά ενυδατικά συστατικά της. Τα λιπίδια χάνονται καθώς η τρίχα φθείρεται, επομένως τα ενυδατικά συστατικά χρειάζονται, προκειμένου να υποκαταστήσουν το ρόλο των χαμένων λιπιδίων.»

2.Η ξηρή τρίχα είναι θέμα γονιδίων και δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα γι' αυτό.
«Μύθος! Τα μαλλιά που είναι σε τέλεια κατάσταση έχουν την τέλεια ισορροπία υγρασίας, αλλά δυστυχώς πολλοί εξωτερικοί παράγοντες επηρεάζουν τα μαλλιά, με αποτέλεσμα αυτή η ισορροπία να χάνεται και να χρειάζεται βοήθεια για να διατηρηθεί.»

3.Μπορείτε να ενυδατώσετε τα μαλλιά μόνο με νερό.
«Λάθος! Όπως το ντους μπορεί να ξηράνει την επιδερμίδα σας, έτσι και ενυδάτωση σημαίνει να παρέχετε στα μαλλιά σας ενεργά συστατικά που μπορούν να βοηθήσουν να κλειδώσετε και να συγκρατήσετε τη βέλτιστη δυνατή ποσότητα υγρασίας.»

4.Όσο περισσότερη υγρασία τόσο το καλύτερο»
«Και πάλι λάθος! Όταν η τρίχα απορροφά πολύ νερό διογκώνεται, με αποτέλεσμα όχι μόνο να γίνεται πιο άγρια και να φριζάρει, αλλά και να γίνεται πιο ευάλωτη στη φθορά.»

5.Τα conditioner δεν μπορούν να ενυδατώσουν τα μαλλιά, απλώς τα λαδώνουν και τα βαραίνουν.
«Λάθος! Τα κατάλληλα προϊόντα περιποίησης μπορούν πραγματικά να σας βοηθήσουν να ενισχύσετε την ισορροπία υγρασίας της τρίχας και να κλειδώσουν σε αυτή την απαραίτητη ποσότητα υγρασίας που χρειάζεται. Σκεφτείτε τα μαλλιά σας όπως την επιδερμίδα σας - δεν θα την πλένατε απλά, χωρίς την φροντίδα ενός ενυδατικού προϊόντος!»

Η διάρκεια του διαγωνισμού ορίζεται από σήμερα Δευτέρα έως και την Κυριακή 10 Μαρτίου στις 23:59. Τα αποτελέσμα θα ανακοινωθούν μετά από ηλεκτρονική κλήρωση, τη Δευτέρα 11 Μαρτίου!

Καλή συνέχεια! Αν σου άρεσε αυτό που διάβασες πάτα το κουμπί SHARE! Για περισσότερα νέα και πολλούς διαγωνισμούς με δώρα κάνε LIKE στη σελίδα μας στο Facebook! Έχεις και twitter? Ακολούθησέ μας!

565

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ