Το καλάθι σας είναι άδειο

5% έκπτωση για πληρωμή με κάρτα100% γνήσια προϊόνταδωρεάν μεταφορικα για αγορές άνω των 65€. Αντικαταβολή 1,90€

ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. 

Το 1ο E-SHOP* με προϊόντα φροντίδας που συστήνουν δερματολόγοι και ειδικοί στην υγεία του δέρματος και των μαλλιών

*από το 2009

Τριχόπτωση και αδύναμα μαλλιά; Χωρίς το σαμπουάν revita δεν πας πουθενά!

Το σαμπουάν revita της DS Laboratories το λατρεύω κυριολεκτικά καθώς πραγματικά άλλαξε τα μαλλιά μου. Χωρίς να έχω μόνιμο πρόβλημα με τριχόπτωση (αυτή την εποχή είναι φυσιολογικό) αισθάνθηκα πολύ γρήγορα τη δράση των δραστικών συστατικών στα μαλλιά μου. Πιο δυνατά, ρυθμισμένη λιπαρότητα, καθόλου ξηροδερμίδα και απίστευτη λάμψη είναι μερικά από τα πρώτα στοιχεία δράσης του revita shampoo. Και αυτά ήταν αρκετά ώστε να γίνει το μόνιμο σαμπουάν μου.καλύτερο σαμπουάν,τριχόπτωση

Συνοψίζοντας, το σαμπουάν DS Laboratories Revita High-Performance hair-growth-stimulating Shampoo (όπως είναι η πλήρης ονομασία του),  είναι ένας ισχυρός συνδυασμός από πολύτιμα συστατικά, ειδικά σχεδιασμένα για να διατηρούν τη ζωτικότητά στο τριχωτό της κεφαλής και να επιδρούν σε όλες τις δυσλειτουργίες των θυλάκων, ώστε τα μαλλιά να αναπτύσσονται σωστά και γρήγορα. Χωρίς Parabens και SLS, μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλους σαν πρόληψη ή σαν συμπλήρωμα της θεραπείας κατά της τριχόπτωσης που κάποιος ακολουθεί.

Τα 13 δραστικά συστατικά (τα καλύτερα στο είδος τους) σε υψηλές δόσεις δεν πρόκειται να τα βρεις σε άλλο προϊόν (εκτός και αν συνδυάσεις 6-7 διαφορετικά σαμπουάν) και έχουν αποδεδειγμένη δράση στην εξυγίανση του τριχωτού και των μαλλιών.  Caffeine, Copper Peptides, Spin Traps, Ketoconazole, Rooibos, MSM, Apple Polyphenol (procyanidin B2 and C1), Carnitine Tartrate, Ornitine, Taurine, Cysteine, Emu Oil, και Biotin.

τριχόπτωση

Συνδυάζοντας το αντιοξειδωτικό αποτέλεσμα, την ενυδάτωση, την διέγερση για την γρηγορότερη ανάπτυξη της τρίχας και την ενισχυμένη δομή που παρέχουν τα αμινοξέα, το σαμπουάν Revita είναι το καλύτερο και το πιο αποτελεσματικό για την σωστή ανάπτυξη της τρίχας. Λόγω της αποτελεσματικότητάς του, το σαμπουάν Revita συνιστάται στις ακόλουθες περιπτώσεις: ανδρική και γυναικεία τριχόπτωση, αναζωογόνηση και αντιγήρανση μαλλιών, περιπτώσεις που σχετίζονται με διαταραχές θυρεοειδή, ψωρίαση και ελαφρά μορφή πιτυρίδας, χρήση μετά από χημειοθεραπεία για ταχύτερη ανάπτυξη και επανεμφάνιση μαλλιών, εμμηνόπαυση, τριχόπτωση και άτονα μαλλιά μετά την εγκυμοσύνη και τριχόπτωση που οφείλεται σε φαρμακευτική αγωγή.

τριχόπτωση

I just love #Revita

θα το βρεις στο www.beautypaths.eu, αποκλειστικά για την ελληνική αγορά!

Καλή συνέχεια! Αν σου άρεσε αυτό που διάβασες πάτα το κουμπί SHARE! Για περισσότερα νέα και πολλούς διαγωνισμούς με δώρα κάνε LIKE στη σελίδα μας στο Facebook! Έχεις και twitter? Ακολούθησέ μας! Για online αγορές, μπαίνεις στο www.beautypaths.eu

Αφήστε μια απάντηση
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ